Je svadba vo veku 23 a 24 rokov priskoro?
Ahojte… je podla vas skoro mat svadbu po dvoch rokoch chodenia? Vek 23 a 24.
Ja son mala 21ked som sa vydala. Po 3 rokoch chodenia.
My sme mali 24. Je to akurát vek na vydaj. Už sme mali po škole a začínali sme v práci. Načo čakať?
Ja som sa v 19tich vydávala, manžel 20, po troch rokoch chodenia, síce kvôli tomu, že som otehotnela, sme to urýchlili, ale doteraz sme šťastne spolu manzelmi s tromi deťmi už 14rokov❤️
Pred 20-30rokmi to bol normalny vek na svadbu a vsetci boli nato dost dospeli.
Ja som sa po roku v tomto veku vydala tehotná a aj porodila,, ja 23 on 35 klape nám to doteraz 10 rokov
@zuzulka558 ale muža si si nebrala, keď bol ešte "chlapec" 😊 to je kľúčové 😅
@andreakotesova cíti sa stále ako chlapec vek je číslo 🤣🤣 ale aj taký sa berú, ja som takých svadieb obslúžila kedysi až až
@zuzulka558 to je v poriadku. Môj manžel má 47 rokov a tiež sa stále cíti ako chlapec 🤣 zenil sa však v 34 rokoch, bol zabezpečený, samostatný, s pracovnými návykmi a ja obdobne 😊
Vydavala som sa kratko pred 22, po dvoch rokoch chodenia... sme spolu stale, aj ked burky obcas pridu.Je jedno v akom veku sa vydas , ked to ma klapat tak to bude ci v 20tke ci 40tke🙂
@andreakotesova ved to jasne,, ale ak náhodou vie ze áno s nim chce byť načo čakať, môžu začať aj spolu a od nuly dá sa všetko ak chce,, ak má rozum a vie co chce aj on nič čudné sa tak brať a čakať po 30tke obaja
@konulka20 presne môj názor ak naozaj spolu a úprimne vážiť si jeden druhého tak ako búrka príde aj odíde,, ja neviem bud som čudná alebo nie ale u mňa peniaze nehrali prvé miesto, vedela som aký je ze sa postará robiť vie, hladná pri nom nebudem aj keď nemá VŠ
VEK je len číslo. Dôležité je, čo má človek v srdci a v hlave. 😉
Nie, je to krásny cas. To je len doba posahana, ze vsetci výšky, kariéra, dom a az potom dieťa a rodina, ak sa podarí. Ak sa uprimne mate radi, a poznáte sa v zásadných veciach. Choďte do toho. Dozijete sa vlastných vnycat, budete pri sile, kwd prídu na svet a pozte poznávať svet,, ked deti vyletia z hniezda. Kiez by som ja v tom veku mala tolko rozumu.
Ja som sa vydávala keď som mala 21 rokov. Takže ak to cítiš a chcete to obaja, nevidím problém. A tiež som nebola tehotná. Proste sme chceli
Ja som sa vydávala v 21 a muž mal 26.. klape nám to doteraz, už 15 rokov a máme dve úžasné deti..dcéru som mala v 23 tiež pomerne skoro 😊
Ja som s manzelom zacala zit najprv v podnajme ked sme mali 21 a on 24. Svadbu sme mali az po 8 rokoch ..tolko trvalo kym sme si aj nasetrili na svadbu dom a pod... keby ze mame peniaze tak.by sme sa brali ovela skor.
Nasi sa brali v 19 a 23. Su spolu doteraz. 70tnici. Kedysi to bolo normalne.
My s mužom sme mali obaja 23 rokov, obaja este studenti a nemali sme nic, ani peniaze (ak nepočítám sociálně stipendium) ani kde byvat ( len internat na VŠ), len sme to tak cítili, ze je čas lebo sme spolu chodili už 6 rokov, každý si myslel ze sa berieme lebo som těhotná a tak cakali brucho a nic :D dnes po desiatich rokoch, som stále šťastná ze sme to spravili, prerabame dom a mame tři deti 🙂 záleží vždy od vás dvoch a ako to vy cítíte a nie od okolia
My sme sa s mužom brali ako 22 roční.. A spravila by som to ešte raz, aj keď v plane bolo vziať sa skôr.
Mame krásne manželstvo už 13 rokov.
Co si mysli ľudia okolo vás vám môže byť jedno.
Jedna sa o vás a vaš život.
V deň svadby mi moja babka povedala, že už som stará dievka, oba sa vydávala skôr.
Nie, ak mate skoly ukoncene a pracujete, tak je to akurat....ved babätko nemusite mat hned, my sme mali az po 4 rokoch, manzel mal 24, ja 26 a super je to uz 13 rokov, tiez po 2 rkoch chodenia
praveze je to idealny vek, smelo do toho...okrem toho neexistuje pravidlo, ako dlho by ste mali spolu byt pred svadbou, ako hlboko sa poznat, co vsetko spolu skusit, je to kazdeho vec, akurat ti kolisu hladiny pravdepodobnosti zlyhania podla roznych atributov vasho vztahu...a kedze je kazdy uplne iny, nikto ti neporadi, musis vediet ty sama, ako to mate a niekedy si mozes na stopro mysliet, ze toho cloveka poznas, lebo vlacite sa spolu osem rokov kadetade a to tiez nie je staticka velicina a po 10 rokoch si vlastne s niekym uplne inym ako si predpokladala, alebo akozivotplynie sa ocitnene v tak specifickych situaciach, ze su nove a tym padom sa zazijete uplne inak
takze smelo do toho
a este by som dodala, je uplne v poriadku, ked ti cokolvek v zivote havaruje, stat sa moze vsetko

My sme sa s manželom brali po roku a pol .V máji to bude 22 r.Vzťah máme stále perfektný deti uz 5 😁
Moja sestra sa vydala po pol ročnom vzťahu a tak isto má perfektný vzťah už 16 r.