Je tabletka po vhodný vianočný darček pre priateľa?
Čo poviete je dostatočný darček tabletka po a nejaké spodné prádlo pre priateľa k Vianociam? Bol by to síce spoločný darček. Aby sme mohli mať sex bez kondomu. Myslite že bude s takým darčekom ok? Spokojný?
@anonym_autor NIE.
Toto je urcite najlepsi vianocny darcek co som kedy pocula. Kup radsej hned 2, jednu si das pred a druhu po, alebo jednu si da on a druhy ty 😆. A priatel to urcite oceni, ze konecne si uzije naostro. Nebolo by lepsie brat antikoncepciu? Urcite je menej skodliva ako jedna tabletka. Chcela by som vidiet darcek od neho.
To čo je za priblbly nápad...?
@anonym_autor jasné, určite bude nadšený.. smelo do toho.
@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
vies kolko deti po svete beha aj po tabletke PO?
ty fakt nemas rozum….
Ty si daj po stromcek tabletku PO a jemu daj tabletku PRED (Viagru) a roztocte to na plne varlata😆
Ty si daj po stromcek tabletku PO a jemu daj tabletku PRED (Viagru) a roztocte to na plne varlata😆
@iwesska 🤣🤣🤣
@anonym_autor 🤦♀️
Tabletky potrebujes, ale skor "na hlavu".
@luccys To je na psychiatra.Ale predpokladám, že je to len výplod násť ročnej.
@anonym_autor tabletka po ti rozhadze cely cyklus, urobi s organizmom sarapatu. Takze nie,nie je to vhodne,ani normalne. Radsej si daj predpisat normalnu antikoncepciu,nehovorim ze to je nejake setrne k organizmu,ale isto lepsie ako liecivo ktore by malo sluzit v stave nudze,znasilnenia atd.
Js poznám prípad, kedy 2 tbl PO nezabrali, netreba sa ani na to spoliehať.
este tam chyba vstupenka do bordelu a vyber aj zeny ktore sa mu pacia
TOTO JE GENIÁLNE 😂😂😂 že mne táto otázka nenapadla 🙈 mne sa to tu podarilo vytrollovať len raz s otázkou či 2 čiarky na teste znamenajú dvojičky, ale teda smekám pred touto otázkou 👍😎😂😂😂
@zuzanka.zuzu títo trollovia sú super. Vždy sa dobre pobavim.
Tak nakoniec som mu dala anál a urobil sa mi do
Maju aj 1+1
1x tabletka PO a druha 1x tabletka na hlupost.
Tak nakoniec som mu dala anál a urobil sa mi do
@anonym_autor este neboli vianoce

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂