Je tabletka po vhodný vianočný darček pre priateľa?
Čo poviete je dostatočný darček tabletka po a nejaké spodné prádlo pre priateľa k Vianociam? Bol by to síce spoločný darček. Aby sme mohli mať sex bez kondomu. Myslite že bude s takým darčekom ok? Spokojný?
Toto je urcite najlepsi vianocny darcek co som kedy pocula. Kup radsej hned 2, jednu si das pred a druhu po, alebo jednu si da on a druhy ty 😆. A priatel to urcite oceni, ze konecne si uzije naostro. Nebolo by lepsie brat antikoncepciu? Urcite je menej skodliva ako jedna tabletka. Chcela by som vidiet darcek od neho.
@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ty si daj po stromcek tabletku PO a jemu daj tabletku PRED (Viagru) a roztocte to na plne varlata😆
Ty si daj po stromcek tabletku PO a jemu daj tabletku PRED (Viagru) a roztocte to na plne varlata😆
@iwesska 🤣🤣🤣
Tabletky potrebujes, ale skor "na hlavu".
@luccys To je na psychiatra.Ale predpokladám, že je to len výplod násť ročnej.
@anonym_autor tabletka po ti rozhadze cely cyklus, urobi s organizmom sarapatu. Takze nie,nie je to vhodne,ani normalne. Radsej si daj predpisat normalnu antikoncepciu,nehovorim ze to je nejake setrne k organizmu,ale isto lepsie ako liecivo ktore by malo sluzit v stave nudze,znasilnenia atd.
Js poznám prípad, kedy 2 tbl PO nezabrali, netreba sa ani na to spoliehať.
TOTO JE GENIÁLNE 😂😂😂 že mne táto otázka nenapadla 🙈 mne sa to tu podarilo vytrollovať len raz s otázkou či 2 čiarky na teste znamenajú dvojičky, ale teda smekám pred touto otázkou 👍😎😂😂😂
@zuzanka.zuzu títo trollovia sú super. Vždy sa dobre pobavim.
Tak nakoniec som mu dala anál a urobil sa mi do
Tak nakoniec som mu dala anál a urobil sa mi do
@anonym_autor este neboli vianoce

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂