icon

Je vhodný darček od rodiny vo forme sexuálnej hračky?

15. jan 2025

Je podla vas normalne ked vam člen rodiny, kupi darcek typu. Sexualna hračka? Keď napríklad otec dcére kupi vibrátor,

zobaka
15. jan 2025

ak to je toto realna tema, tak je blb, ze takto vystrasil dceru 🤬

crystal333
15. jan 2025

Že máš ísť vyhľadať najbližšiu psychiatrickú liečebnu a to čím skôr 😃 Držím palce .

autor
15. jan 2025

@crystal333 vdaka snad nebudem potrebovat

lejla77
15. jan 2025

Mozno to doma nasiel a myslel si ze je to tvoje

beataxxx
15. jan 2025

Zahada sa urcite vysvetli….mozno to bude zabudnute bud mamou, alebo nejakou otcovou priatelkou a on si mysli, ze toho je Tvoje, tak Ti to dal do izby….ak Ti to dal on ako darcek, tak by som sa z bytu bleskom pratala k mame, pretoze by to bolo dost uchylne……..ved sa mamy opytaj,ci to nemoze byt jej, ked sa nechces o tom bavit s otcom

autor
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
15. jan 2025

normalne by som sa na to spytala :D ak jenormlany, tak nevidim dovod preco nie... pripadne mu to vratila, ze dakujem :DDD mozno dostal, mozno to bol nepodareny dar a spomenul si ze ma dospelu dceru , mozno tym chcel naznacit nieco.. :DD ako najdi si chlapa (ako naschval prehanam a zvelicujem, netusim preco... take dary som veru od otcov este nevidela:D ale napr. krabicu kondomov a tak ano = len to je zase ina vec, no...)

crazy_cat_lady
15. jan 2025

no, kym sa ho neopytas/nebudes ho konfrontovat, tak sa odpoved asi nedozvies :D

tim23
15. jan 2025

Budeš tu špekulovať. Už dávno si mohla vedieť dôvod prečo to bolo na tvojom stolíku. Normálne sa ho opýtaj, je to tvoj otec preboha. Možno ani nevie čo kúpil.. Sa ho spýtaj normálne, veď si dospelá žena predpokladám. Koľko máš vlastne rokov?

kiwi3
15. jan 2025

@tim23 uz pisala, ze 20. ale ak to je uchyl, tak sa asi tazko prizna... akoze jedine, ze by to nasiel po niekom inom a myslel si, ze je to jej. ale ked je to nove, tak tazko.

unicornlady
15. jan 2025

@kiwi3 A najmä, ak býva sám. Tak kto by to tam nechal.

nyusika
15. jan 2025

samzorejme, rovno to mozete vyskusat 😀 😀

kks, to uz co je za disagnozu taketo piospevky vymydslat

demodun
15. jan 2025

Fakt neviem, či to nie je vymyslené
Ale ešte mi napadlo, či darček nekupovala namiesto otca jeho priateľka. Aj to by bolo divné

tim23
15. jan 2025

@kiwi3 veď spýtam sa a podľa reakcie vidím či klame alebo čo sa deje. Ja neviem, od kedy som registrovaná na mk, zdá sa mi že ľudia nevedia normálne fungovať už bez internetu. Každú somarinu sa sem chodia pýtať, sú to veci také, že keby otvorím ústa a spýtam sa tak viem odpoveď za 3 sekundy. A nie tu vypisovať 3 dni a špekulovať

h2
15. jan 2025

Autorka, bežne si dávate darčeky týmto spôsobom? Že nemáš žiadny sviatok, či inú príležitosť na obdarovanie a darček ti otec nedá osobne, s nejakým želaním, ale nechá ti ho na stole a na krabičku napíše tvoje meno? Keď je to v tvojej izbe a v byte bývate len ty a on?
Nechápem, prečo sa s ním o tom nedokážeš porozprávať. Nemusíš použiť slovo vibrátor. Môžeš povedať, že si našla niečo u seba na stole a nevieš, čo si máš o tom myslieť. Určite by som chcela vysvetlenie. Zvlášť, ak sa nikdy doteraz nesprával nijako nevhodne.

kiwi3
15. jan 2025

@tim23 tak vacsina tych tem je skor o tom (ak sa teda niekto len nezabava), ze nevie, co si o tom ma mysliet alebo sa s tym potrebuje nejak vysporiadat. aj napisanie na forum je ista forma terapie.
toto nie je otazka, kolko stoji posta do 500 g. tak isto, keby sa uz davno opytala, stale si nemusi byt ista, o co mu vlastne ide...

rozculena
15. jan 2025

zase všetko vymazané🙄
už si si to s ním vyjasnila??

autor
15. jan 2025

@rozculena nie , mazem to aj tak mi tu neveria..

unicornlady
15. jan 2025

Veď už je večer, už musíš mať otca doma.

ivik4
15. jan 2025

Zacnes a nedokoncis
Niektore sme sa Ta normalne spytali

autor
15. jan 2025

@unicornlady Ale nerozpravala som sa s nim lebo ja som bola preč a ked som večer prišla tak spal - spí

simca06022011
15. jan 2025

😂

simca06022011
15. jan 2025

vsak chyt krabicu a daj mu to na postel :DD

petulda333
15. jan 2025

Ak je to pravda,tak nechapem preco ho nezobudis? Ja by som nevydrzala

autor
15. jan 2025

@petulda333 neviem ci sa to chcem vobec spytat… necitim sa prijemne aby som zacinala tuto temu…

petulda333
15. jan 2025

No ja by som sa citila horsie takto ked neviem co to malo znamenat

autor
15. jan 2025

@petulda333 pockam ci sam nieco nepovie ked nie spytam sa ale strasne moc nechcem divne mi je to cele

damira90
15. jan 2025

Potom musite mat silno kamossky vztah.. taky az neotvocsko kamaratsky ze si,vsetky tajomstva hovorite aj o chalanoch a tak. Inak si to nevysvetlim. Zo SRANDY pochopim/ ale vlastne aj to chapem tazko. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Ja by som to nedala ani mama dievcatu. Je mi to primitivne neakceptovatelne... polochoré isto . Keby sa mi to stane nepoviem to ani naj kamoske ze mam takyto dar.

autor
15. jan 2025

@damira90 ja si to neviem tiez vysvetlit, ale spytat sa na to, infarkt by som dostala ved to je tak neprijemne a ani neviem ako co sa spytat… takze neviem pockam asi… nechapem to cele absolutne, z nicoho nic len tak… ved snad mi to sam vysvetli

kittykat22
Autor odpoveď zmazal