icon

Kde kúpim zásnubný prsteň za normálnu cenu?

abcd547
23. jún 2022

Dobry den dámy, mam na vas taku otazocku, nepoznate nejaku dobru stranku kde zohnat nieco za normalnu prijatelnu cenu, popripade mi trosku poradit ci ist do niecoho drahsieho, material atd atd....moc sa v tom nevyznam tak budem rad za kazdu radu dakujem

pauli_s
23. jún 2022

@botka19 V tom máš pravdu a ak niečo tak vyznelo, že som niekoho ponižovala z mojich príspevkov, tak sa ospravedľňujem. To, že je niekto chudobný, alebo má problémy finančné z neho menej človeka nerobí, ja som len pravdivo skonštatovala, že ja už by som s takým človekom nechodila. Tak ako by niekto nechodil s morbídne obéznym človekom, alebo ja neviem s černochom či bisexuálom. Pre každého je no go niečo iné, mne by napríklad nevadil ani černoch, ani bisexuál a niekomu áno. Ja som vďačná, že môj chlap mi dal šancu a naučil ma tieto veci a tento pohľad na život. Mimochodom, môj bývaly mal najmenší problém v tom, že bol chudobný. Bol aj hrubý, ku koncu agresívny a nevedel sa vzdať marihuany. Bol to ohromne šikovný človek s veľkým potenciálom, ktorý mal v malíčku 3 svetové jazyky, vtipný a charizmatický človek ale nemal ani za mak snahy niečo vo svojom živote zlepšovať, meniť. Zo vzťahu s ním som si odniesla postraumatický stresový syndróm, ktorý prerástol do úzkostí a depresií a kopu fyzických ťažkostí - od vtedy kedy som sa s ním rozišla mávam nočné svrbenia celého tela, tak že sa viem rozškrábať do krvi a podobne. A čisto to je len psychosomatické. Takže áno, trochu ma nahnevalo, keď som si tu od niekoho prečítala, že chudák chlap, mal šťastie, že od nej odišiel, keď som posledný mesiac na neho musela volať 3x políciu aby ma nezabil.

pauli_s
23. jún 2022

@jaskolka Keby mi tento konkrétny muž kúpil prsteň za 200 eur, alebo za 100 eur, prípadne ak by ma požiadal o ruku bez prsteňa, povedala by som áno. Lebo ako ho poznám rozumne by mi to nejako odôvodnil, s tým, že čo ja viem, chce mega super duper svadbu a radšej dá peniaze tam. Alebo chce aby sme si peniaze odložili na dom.

botka19
23. jún 2022

@pauli_s vidis? Nemala si to lahke a asi ani nemas. Kazdy ma nieco co ho tazi a co berie v zivote ako velku chybu. Tes sa zo vsetkeho v zivote,neries kraviny ako cenu prstena a podobne,toto ta bude ubijat cely zivot,kym sa s tym nevyrovnas. Btw.problem u prveho nestastnika neboli peniaze a ze bol chudobny. Nemal snahu v zivote nieco dosiahnut a ty si zjavne chcela nieco viac.

xsuzannex
23. jún 2022

@pauli_s akurat som si predstavila tvoje zoznamenie s novym potencionalnym partnerom.. ako byvas, ake mas auto, kolko zarabas, aku poziciu v praci zastavas? Nesplnas poziadavky? Dovi dopo, nie si ma hoden 😂 skoda, ze nepozeras aj na ine stranky cloveka.. ale ved nevadi, kazdy sme nejaky..

pauli_s
23. jún 2022

@xsuzannex Prečítaj si prosím všetky moje komentáre, určite by som nechodila s bohatým človekom, bez charakteru, bez inteligencie a celkovo zlým človekom. Ale už je nad moje sily to tu dookola opakovať.

mandzula
23. jún 2022

@pauli_s briliant? Keby som ho nedostala aj nikdy. Zhodou okolnosti ho mam, takze v mojom pripade to rozhodne nie je o zavisti. Pekne krasne trci v sperkovnici a ani ho nenosim.

sashabb
23. jún 2022

@pauli_s po tvojich príspevkoch sa idem teda zahrabať, keďže nemám žiadny zásnubný prsteň 🙊

lula3108
23. jún 2022

Baby tie co mate prstene za 5€ a kabelky za 15€ - co prenechate ako dedictvo svojim detom? Ja este teraz chodim k mame do satnika a vyberam kozene kabelky a zlate sperky. Ja sa tesim ze budem moct odovzdat raz svojej dcere napr znackovu kabelku, alebo zlaty prsten s diamantom (inak viete o tom, ze zlato, diamanty a znackove kozene kabelky nikdy nestratia hodnotu a prave ich hodnota kazdy rok rastie? Napr taka chanel kabelka sa pred 5 rokmi kupovala za 3-4tisic, teraz stoji 10👌Uz len klasicka LV neverfull bola pred par rokmi za 800, teraz stoji viac ako 2000). Staci sa na to pozriet aj z ineho uhla.

raja95
Odpoveď bola odstránená
mandzula
23. jún 2022

@lula3108 tak teraz som práve zistila, že som ako rodič absolútna nula, lebo dcére nenechám ani prstene, ani kabelky...

sabinka022
23. jún 2022

@autor Ak realne priatelka nenosi sperky,asi jej nic luxusne netreba. Ja som napriklad tuzila po diamante a mam ho aj na zasnubnom aj snubnom. Nosim ich od svadby nonstop a takto na jednom prste.

raja95
Odpoveď bola odstránená
pukina
23. jún 2022

@lula3108 ja svoje dieta radsej naucim hodnote penazi a budem ho viest tak, aby bolo dostatocne sikovne a sebavedome na to, aby sa nemuselo v zivote spoliehat na druhych, na to, ci nieco zdedia alebo budu cakat na to kym im peniaze padnu z neba. Nenapadlo ti, ze existuju ludia, ktore k sperkom a drahym kabelkam a inym (pre mna zbytocnym) materialnym veciam nemaju vztah?

abcd547
autor
23. jún 2022

Viem ze priatelka ma velmi rada kamene(konkretne ametyst to je jej najoblubenejsi alebo ako to povedat) 😊 takze sa zameram asi na kombinaciu s bielym zlatom/zlatom....len som pozeral hladal a vela som konkretne tuto kombinaciu nenasiel,takze ak by ste o niecom vedeli budem velmi rad 😊 a dakujem este raz za vsetky objektivne nazory

petulda333
23. jún 2022

@pauli_s tak pockaj. Nikto ta nebuzeruje,ze si zarobite a uzivate si zivot,ze si doprajes drahsie veci. No ty si napisala,ze muz ma svoju lasku dokazat vyskou ceny prstena. A to je chore. Mne muz lasku dokazuje denne inak. Nie drahymi vecami. Snubak stal asi 20e ak nie menej. A od svadby je odlozeny v skrini

pukina
23. jún 2022

@abcd547 skus pozriet pripadne aj na sashe, je tam kopa lokalnych vyrobcov, len neviem potom v akej cene sa budu prstienky pohybovat, ale za prehlad nic nedas 🙂

mandzula
23. jún 2022

@abcd547 pozri na klenotyamber.sk, majú síce len strieborné šperky, ale keď uvažuješ aj o bielom zlate, možno ti niečo padne do oka. 🙂

petulda333
23. jún 2022

@pauli_s trapna zena z konika si aj ty,kedze si tu spolu s nami

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
petulda333
23. jún 2022

@lula3108 prenecham retiazku co som dostala od babky. Kabelky a pod mam asi 3, nevyhnutne len. A tie nemienim nechavat. Inak sperky nenosim vobec. A detom nechame nieco ine

xsuzannex
23. jún 2022

@lula3108 ja svojim detom pomozem sa postavit na vlastne nohy ked to budu potrebovat, ked sa rozhodnu osamostatnit a budu si chciet zalozit rodiny.. ako ok, prsten odovzdavajuci sa z dcery na dceru po x generacii je sice super, romanticke a neviem ake ale realne im to nic nepomoze lebo ak by to malo hodnotu aj milion, bude to pamiatka, dedicstvo a to sa nepredava.. cize ja ked budem chciet svojim detom pomoct, myslim, ze takto im pomozem viac ako prstenom co bude mat v sufliku xy rokov. Btw, u nas sa tiez dedi prstienok.. a neuveris, je bez diamantov, ma len rodinnu hodnotu a to je za mna viac..p

slniecnica
23. jún 2022

@a_adamcova úspešný muž si časom nájde aj tak milenku, potom pochopí, že aj diamantový prsteň jej zato nestál. Príde na to časom, neskôr, aké sú priority iné... Len píšem svoj osobný názor 🙂

evaachesa
23. jún 2022

@pauli_s snáď tvoj budúci pán manžel vie aký máš v charakter 🤑 Tak len pozor aby ťa ešte pred svadbou nevymenil za menej "náročnú" ženu. 🙄

pauli_s
23. jún 2022

@slniecnica aha , takze každý človek čo slušne zarába musí byť automaticky aj kretén, čo si nájde milenku, áno? 😂

a_adamcova
23. jún 2022

@abcd547 Tak ametyst je polodrahokam, takže v tej cenovej relácii ako si to ty predstavuješ asi nenájdeš.

a_adamcova
23. jún 2022

Ak by ti stačil so striebrom, tak tento je v super cene https://www.sperky-a-diamanty.sk/sperk/romantic...

slniecnica
23. jún 2022

@pauli_s Kde hlúposť kvitne, inteligencia mlčí 😊, pochopíš ak budeš dospelá zrelá žena.

lula3108
23. jún 2022

Boze ale ste sa do mna pustili😂ved nech si kazdy robi ako uzna za vhodne, ja som narazala len na to, ze hovorite ze aj tak by bol len v sufliku a je to zbytocne - tak sa da na to pozriet aj z ineho pohladu ako na investiciu a hodnotny dar aj pre deti🤷🏻‍♀️

a_adamcova
23. jún 2022

https://www.klenota.sk/Prstene-Ametyst/Zlaty-pr...
Zo zlata, ale je kúsok drahší ... ale KLENOTU môžem len odporúčať, ja mám tiež stadiaľ a je fakt stále ako nový a to ho nosím tretí rok každý jeden deň.

petamich
23. jún 2022

@pukina no a tu ja zasa nesuhlasim - zarabala som pred rodicovskou rovnako (a obcas i viac ako manzel) a mam uspory ale nevidim dovod, preco by som pocas rodicovskej mala siahnut na svoje uspory, je pre mna samozrejme, ze ma zivy a taha to manzel, ved nesedim doma s vylozenymi nohami, lebo sa mi robit nechce, staram sa o nase dieta, tak preco by som si mala cerpat z mojich uspor?