Kde kúpim zásnubný prsteň za normálnu cenu?
Dobry den dámy, mam na vas taku otazocku, nepoznate nejaku dobru stranku kde zohnat nieco za normalnu prijatelnu cenu, popripade mi trosku poradit ci ist do niecoho drahsieho, material atd atd....moc sa v tom nevyznam tak budem rad za kazdu radu dakujem
@pauli_s ach... Dievča teba už radšej ani nekomentovat, radšej sa daj liečiť, lebo toto normálny človek nerobí
@mamusa123456789 jak povieš…
@pauli_s nechcela som dlho nic pisat, lebo zo zaciatku som si myslela ze si mozno ostala len nepochopena... ale ro co ty pises sorry....mam pociz ze si musis nieco dokazat,lebo keby si bola taka vyrovnana a stastna tak to nemusis tak okato prezentovat a obhajovat,ze si nieco viac... bezne nas stoji vecera vonku 200e, a doma mame v pivnici aj ako ty pises prave sampanske, a mohla by som pokracovat len teda nemam potrebu sa tym chvalit.... plus teda pre mna su ustrice nic moc,ale proti gustu ziaden disputat...
Ocividne ani IQ nad 110 človeku nezaručí, že nie je hlupákom a aj prsteň ktorý stojí (niekoľko)tisíc EUR môže vyzerať ako lacný gýč… asi toľko k tejto diskusii
@sense Vypla som si upozornenia na túto diskusiu a aj tak ma vkuse musí niekto označovať a dookola ma provokovať a ja som bohužiaľ takej povahy, že ja nedokážem nezareagovať.
Áno mám sa potrebu obhajovať neustále a mám potrebu dokazovať všetko, práve preto, lebo mi tu niekto dookola niečo píše. Tú večeru, dovolenku a IQ som tu vytiahla len preto lebo mi tu pani @mamusa123456789 písala s výsmechom ako ona sa mi bude smiať na nejakom vylete, keď ja budem v práci a vysmievala ma tu, že ona má rodinu. Jednoducho ma vytočila, lebo aj ja som len človek a som človek, ktorý chodí do ISCARE, lebo má xy problémov a ani po roku a pol nemá dieťa. Tu je jediná citlivá struna na ktorú ste uderili. Prečítajte si komentáre aj tuto tejto slečny alebo komentáre iných žien, že či sú aj tie v poriadku.
Neviem prečo tu každá píšete aká som nešťastná a že preto si niečo dokazujem, skutočne nešťastná nie som, to vám môžem garantovať. Ide o formu obrany ako píše
@botka19 ale určite nie pred mojim vlastným životom ale pred vami, ktoré neustále máte potrebu tu konšpirovať o mojom živote aká som len nešťastná a niečo si dokazujem. Som proste taká jebnutá povaha v tomto, že sa nechám vyprokovať.
@sttupel tuto @mousegirl mi napísala, že prsteň od teba vyzerá ako lacný gýč, asi sa s tebou rozídem 😂 Maj klud dievča, je presne taký ako som si želala. Ak sa tebe páči iný tak je to tvoja vec.
Bože ženy, vy mi tu píšete, že ja som úbohá, ale vy na mne nenecháte ani NITKU suchú. Už som sa dozvedela, že som zlatokopka, povrchná, slaboduchá, škaredá, tlstá, mám IQ húpacieho koníka, mám gýčový prsteň, som nešťastná, zakomplexovaná a neviem čo ešte. A na toto mám nereagovať. Možno sa tu môj partner vyjadrí, ktorý sa špeciálne kvôli tomu keď som mu čítala veci odtiaľto zaregistroval.
Zeny zbezne si to tu citam a neda mi nereagovat na naznaky ci vyjadrenia a podla mna aj posmesky a degradovanie niekoho kto este deti/rodinu nema. Neviem uz kto to presne pisal ale dotycna/ne hadam budu vediet. Pride mi to absolutne nevhodne,bezcitne a 1000krat zakernejsie a horsie ako ked niekto napise SVOJ nazor na pre SEBA idealneho partnera a nazor na prsten (ved na to sa autor pytal). Nie nadarmo sa veru hovori ze matky su najagresivnejsia skupina na internete a MK ma zial taku povest aku ma. Lebo mamicky sice lubia svoje deti a rodiny ale ako vidim na ostatnych a anonymne rady chrlia ohen. Dufam ze taka nikdy nebudem a dufam ze nikdy mi ani len v mysli nenapadne poukazovat na to ze "haha ja rodinu mam a ty nie". Fuj az mam zimomriavky,jak sa hanbim aj za vas.
@abcd547 za mna by sa mi pacil zlaty prsten s polodrahokamom s nejakym vyznamom,napr ruzenin (kamen lasky) ale aj ten ametyst je super, myslim ze to sa da do 200€ v pohode. Ak nie,aj striebro je fajn. Ja mam sice na prstienku brilianty,ale vobec som si to nevsimla,neriesila,myslela som automaticky ze je to zirkon,az mamina ma vyviedla z omylu a potom mi muz potvrdil 😀 ale nosim ho rovako hrdo ako by som nosila akykolvek iny.
@pauli_s tak musím sa vyjadrit aj ja. Cela táto zbytočná diskusia vznikla kvôli tomu, že nejakej stratenej existencii moja priateľka poradila, že je vo zvyku si za zásnubný prsteň príplatit a kúpiť aspoň s diamantom. Urazilo to pár nešťastných žien čo má neschopných mužov,a urazilo to aj toho typka, tak načo sa tu chodil pýtať? Však taký prsteň kúpim už za 600 až 700 eur. Priemer v republike mame okolo tisicky. By má zaujimalo či fajčí alebo pije alkohol, alebo nebodaj hra na klavír alebo behá do stávkovej a stiera zreby. Pochadzam z Oravy, niektori ľudia ktorí nemajú pocestovany svet a najďalej boli vo svojom okresnom meste si myslia že je tam chudoba. Naopak, ľudia odtiaľ cestujú za prácou do sveta a domov nosia tisice eur. Ja sa tak isto snazim prilepšiť ako sa dá, pracujem na Slovensku v Bratislave. Je to len o tom či niekto chce, alebo bude len sedieť doma alebo chodiť na ryby a sťažovať sa ako sa to nedá. To je taká typická Slovenska mentalita, čistá závisť. Sak jasne že nekúpim priateľke ktorú chcem za zenu prsteň z chirurgickej ocele, ale podľa svojich možnosti. Však by som ju urazil a aj seba. Nemáme ešte deti, tak nemáme až take výdavky. Neviem čo taký človek chce robit keď bude mat rodinu a keď mu deti pôjdu na vysokú a budú ho pýtať 100vku na intrak a dve na život. A bude ich viac, čo bude robit? Bola to len dobrá rada s tým prsteňom, s tým že priateľka napísala, že kto ako sa cíti. Však ak je to študent, tak chapem že nemôže kúpiť prsteň za tisíc eur. Ale na zlatý by vedel zarobiť. Jeden den na stavbe a má 100vku vo vrecku, to mu garantujem. Idem na 3 4 takéto brigády v sobotu a mám zarobené. Len to by musel chciet. Ako aj vaši manželia a partneri milé stroskotane dievky.
@sttupel noze, aky mesacny prijem maju teda nestroskotanci? Konkretne vy dvaja. Nech vieme, s cim sa tak povysujete nad ludi, ktorych nepzonate. Skromny a pokorny clovek nemusi byt hned chudobny ako kostolna mys, ale to vam dvom z vyjadrovania zbytocne vysvetlovat.
@babovka2321 napíšeme to tu a nejaká ženská nám sem príde písať, že sa máme potrebu vychvaľovať s našim príjmom, nie? 🙃
@pauli_s vychvalujes sa uz na 7 stranach, tak na co sa teraz hras? 🙂
@babovka2321 niekto sa tu opýtal, že aký prsten kúpiť, poradila som a spustila sa na mňa spŕška osočovania, jediné tri príspevky kde som sa vychvaľoval bola tá draha večera, drahý výlet a IQ a bola to prudká reakcia na to, že sa mi niekto smial na to, že nemám rodinu , čo je logické ak sa liečime obaja na neplodnosť. Nikto sa tu veeeeelmi dlho nevychvaloval, ja som napísala len svoj postoj k hľadaniu partnera a k môjmu vkusu na prsteň. Náš prijem tu písať nejdem.
@sttupel vidis, tvoja by sa urazila za prsten z chirurgickej ocele. Dal si jej taky aky chcela, je to v poriadku.
Ja by som si zas muza, ktory mi donesie zlato s diamantmi, nezobrala... 🙂 Pretoze by som to brala tak, ze absolutne kasle na moje priania a vkus, moje slova idu do vetra, chce ma pretvarat alebo si nieco dokazovat. Ja som si totiz sama zelala chirurgicku ocel, dostala som chirurgicku ocel s peknym kamienkom (,,iba polodrahokam"), co bolo prekvapenie a muz sa naozaj snazil a trafil, ved ma uz nejaky piatok poznal. Ten prsten je pre mna najkrajsi na svete a moj muz najlepsi, pretoze ma respektuje a lubi ma taku, aka som <3
@pauli_s Ani som to necakala, ze by si ho tu napisala. Takym sposobom ako ty, sa prezentuju prave ludia s priemernym (pre nich mozno fajn) zarobkom, ktori chcu ale v očiach okolia vyzerat ako nieco viac 🙂
@babovka2321 vôbec si to nepochopila. Nik sa tu nechodí vychvaľovať prijmom. Typek sa prišiel spýtať aký prsteň sa zvykne dávať na zásnuby a aký je zlatý stred. Odpoved dostal. No niektorich ludi táto odpoved nepotešila. Moja bývala kolegyňa právnička sa raz pri diskusii vyjadrila, že min. za 20 000 eur od cartiera, ak ju niekto chce. Mal by som ju za to odcudzovať? Keď sa pohybuje v takej spoločnosti, tak je to jej vec. Tak myslím, že naše odporúčanie kúpiť prsteň za šesť stovak je ešte dobre a možno aj malo. Nebol to žiadny príkaz, len odporúčanie ako to funguje okolo nás u ludi ktorý pracujú, zarábajú priemerne mzdy, majú jedno dve deti, jedno auto v rodine, byt a hypotéku. Zlatý stred. Nikoho nepodceňujem a som skromný. Som si vedomý toho že každý je na inej úrovni spoločnosti a nikoho neodsudzujem že je nižšie ako ani vyššie. Neviem prečo ta to urazilo. Budem rad ak mi to prezradis.
@sttupel vieš tvoja priateľka prehlásila ze láska muža ku žene sa prejavuje hodnotou prsteňa a chlap kt nekúpi prsteň aspoň za tisícku ženu neľúbi. A keby ma napr aj takú alergiu na zlato tak ak by ta skutočne ľúbila, bola by vdacnejsia aj za tu chirurgickou oceľ.
A nie moj chlap ne zarába 800 a ja tiež nie a rovnako ako prezentovala tvoja priateľka áno aj my chodíme na večere za 200e, len s tým rozdielom, ze ja sa s tým nemusím chváliť lebo to nie je pre mňa nič výnimočné a rovnako si nemyslím ze ľudia kt si takú večeru nemôžu dovoliť sú o niečo menej ako ja.
@babovka2321 v inej diskusii slecna pisala o 1200 v hrubom+odmeny,cize vysoky nadstandard,z ktoreho si dokaze odlozit aj 1000ku mesacne svojou sikovnostou.
Ach,pisala tu jedna komentujuca,ze sa jej zdala fajn vo vyjadreniach. Pozrela som si nejake diskusie a fakt sa mi zdala ako zena s triezvym usudkom,ktorej sa bohuzial nedari otehotniet.
Ale aby ma partner prisiel obhajovat do diskusie na modrom koni to uz je iny level.
Kazdopadne nikto sa nevysmieval z toho,ze nemate deti alebo nie ste rodina. Skor ty si sa vysmievala mamicke,ze ide s detmi niekde na vylet a ty si ides dat luxusne ustrice...
A pan snubenec,nie kazdy si potrpi na prsteni,popravde netusim kolko stal ten moj,ani ci ma diamant a ani som sa na to nepytala,lebo mi to je srdecne jedno. Nie preto,ze na to nemal,ale preto ze ma pozna a vie,ze taketo malichernosti u mna nemaju ziadnu vahu. Kto si zaklada na materialnych veciach,nech sa paci, nech ma aj diamant vo velkosti jej hlavy. Nemyslim,ze jej niekto zavidel,len jej dookola vyzsvetlovali, ze nie kazda zena nepotrebuje prsten na to,aby vedela ze ju muz miluje a chce s nou stravit cely zivot.
@babovka2321 Keby som chcela vyzerať ako niečo viac tak jazdíme na Audine a Mercedese a nie na Fiate a na Toyote a nosíme LV a Pradu a nie Vans a HMko , sama som tu písala, že sme ľahký nadpriemer, že sme obyčajní ľudia ale dokážeme si našetriť normálne… nikde som nepisala, ani môj partner, ze zarábame milióny alebo čo, ale jednoducho, keďže nemáme deti nemáme veľké výdavky a môžeme si dovoliť ísť na dovolenku úplne v pohode alebo napríklad aj krajší lepší prsteň. To, ze sme si dali na dovolenke v Paríži raz ustrice a večeru za 200€ samozrejme neznamená, ze to robíme každý deň, 5x do týždňa varím alebo ideme niekde na menučko 😂 sem tam do lepšej restiky , raz za týždeň alebo dva a tým lepšej myslím ze porcia stojí 15€ 😂 nikde tu z nás nerobím milionárov , to už ste si tu len vy domysleli.
@sttupel Mna nic neurazilo, ja mam penazi dost. Mne je z vas do smiechu, len chcem vediet, co povazujete teda za to bohatstvo 🙂 ale ste sa nasli, jak si obaja seriete do huby, ked nikoho neodsudzujete a neurazate a v inom prispevku je kazdy nula a stroskotanec, narozdiel od vas 🙂 citajte po sebe
@babovka2321 NIKTO TU NEPÍSAL, ŽE SME BOHATÍ. 😂😂😂😂 omg.
Ak ťa to tak straaaaašne veľmi zaujíma 1000 v čistom zarábam + tri krát ročne dostanem okolo 2000€ odmeny @sttupel zarába okolo 1500€ v čistom a podniká z čoho je mesačne prijem od 1000 do 2000€ v čistom 😂
@babovka2321 povedz mi, čo je zle na tom dať odporúčanie chalanovi že nech kúpy prsteň za 600 eur. Mám ti priložiť aj link že sa taký zdá s diamantom? Aka je tvoja rada? Všetci ju tu za to hejtuju. Ja ako chlap ktorý má obe ruky zdravé to neviem pochopiť. Keď viem že ak idem robit jeden nen na stavbu na dvanastku, tak to viem zarobiť za pár dni. Aka je tvoja predstava prsteňa, prezraď? Alebo ako sa pohybuje tvoje okolie?
@pauli_s dakujem teda (naozaj) za odpoved 🙂 mozem ist na ustrice
@sttupel 600 eur je podla mna v pohode (primerana, i ked nie v kazdom pripade nutna) suma na prsten. Mne nejde o odporucanie, ale o vase nadavky ostatnym do nul a stroskotancov. To mi na vas vadi... Na oboch ;)
@babovka2321 tak keď niekto dookola do teba drbe a uráža ťa tak sa logicky nasereš a urážaš potom aj ty… asi 5 ľudí ma tu označilo za zlatokopku a slaboduchú tak sme vytočení logicky
@pauli_s treba si zachovat uroven (ano, tiez sa pohadam, nie som svata ani nemam nervy zo zlata)... Ale si sa u velmi skaredo vykreslila, tak sa necuduj reakciam.
Yeeees uz aj snubenec nabehol?! 😂😂
Tipnem si ze profil zalozeny tot nedavno.
No nic idem pukance robit. Ci sorry, ustrice.

Ja si skor myslim,ze zo strany komentujucej, ide o formu obrany.
Myslim si,ze na koni sa nenachadzaju len "chudery",ktore potrebuju radu ako odist od chudaka bez penazi. Skor si myslim,ze sa tu nachadzaju zeny, matky, ktore su rodinne zalozene,resp. ich snahou je tu rodinu mat. K comu je potrebne davat do diskusie certifikat o vyske IQ? K comu je dobra fotka ustric a informacia,ze vecera bola za 200 eur? Preco je potrebne obhajovat svoj blahobyt pred ostatnymi? A este odpoved,ze ked pride vojna,co si vezmem? No niekto kabelky a niekto deti, je to kazdeho osobna vec. Pocas skutocnej vojny mi suter na ruke nijako nepomoze,este ma zabiju,ked mi ho budu chciet ukradnut.
Kazdy clovek je iny a ma ine hodnoty. Slecna je bud z tych povrchnych alebo skutocne len skryva svoje "nestastie" a smutok a obhajuje to tym ako jej je dobre.