icon

Kdo neslavi Vanoce?

irriss
20. dec 2012

Potrebovala bych poradit..
Jak byste se zachovali vuci detem ,ktere ziji v rodine, kde se Vanoce neslavi..a VY byste je radi obdarovali i pouhou malickosti...?
Protoze VITE, ze jsou smutne a trapi je toto obdobi, kdy jejich spoluzaci a kamaradi ... slavi a oni ne...
Skryvaji tajna prani a VY o nem vite... 😔

V pripade, ze jsi prave Ty ...jeden z rodicu,co Vanoce neslavi, jak to resis s detmi?
Jak by ses zachoval, pokud by Tve dite bylo obdarovano ,,,

Davate detem darky nehlede na presvedceni jejich rodicu? Jakou cestu obdarovani byste zvolili nebo jak to resite???
!!!!
Nejde o diskusi ohledne DUVODU PROC se neslavi Vanoce 😉 ..ale o SPLNENEM PRANI diteti,ktery je vychovavano v rodine, kde tato tradice "neni" zvykem...
ale nema sanci se pred Vanocnim svatkem "schovat"...
je nucene "zit a dychat vanocni atmosferou" at uz v ochodech, ve skole ci prostrednictvim televiznich poradu... 😉

Predem dekuju za odpovedi🙂

Strana
z2
namornicka
21. dec 2012

Moja zubárka, keď si nie je istá či je kaz aj hlbšie (či je medzi zubami alebo zasiahol koreň) tak dá urobiť RTG a na základe snímku koná. Skús jej to navrhnúť, od zubu sa vie zápal veľmi hnusne rozšíriť. Nech jej to na základe RTG poriadne prečistí a zaplombuje, aby jej tam už nič neostalo, lebo jej to znovu bude šarapatiť. A či preliečiť to nechajte na ňu, na zápaly zubov a ďasien sa dávajú ATB. Treba to zlikvidovať. Ale už odbočujeme od témy. Kto urobí v škole akciu "darček nenápadne do tašky" keď ti jedna aktérka ochorela?

lussy23
22. dec 2012

ja by som im dala darček, ale napriklad zajtra, alebo po sviatkoch. aby to nebolo práve v štedrý deň. To by rodičom nemalo vadiť. .

katka1981
26. dec 2012

jednoducho 🙂 pokial vies po com to dieta ta tuzi (konkretna hracka) tak mu tu hracku kup a daj mu ju v iny den, nie prave na Vianoce. Par dni pred, alebo par dni po, alebo kedykolvek inokedy. Ked je rodicmi k tomu vedene, nik iny by do toho zasahovat nemal. Ked ten darcek nedostane prave na Vianoce, tak sa ani rodicia hnevat na teba nebudu.

tea333
26. dec 2012

@irriss urcite by som sa opytala rodicov, ale - preco neobdarovat dieta aj mimo Vianoc? ak mu tu radost chcem dopriat, tak urcite obdarujem hocikedy, nie len na vianoce. rodicia by s tym nemali mat problem, ak to nie je nevhodny dar.

lussy23
27. dec 2012

a hlavne zaleží na tom aj aký je to darček, Môj brat je SJ a oni neuznávajú napríklad neuznávajú kostoly, anjelov, takže nie nejaká replika kostola , Anjela, či kríža. Ani žiadne pištole a iné bojovné hračky, ani knihy s nevhodným námetom. Ani predmety s Vianočnou tematikou. Takže záleží aj na tom, čo je to za darček a či nie je v rozpore z ich vierou.

briketa
27. dec 2012

Slavia Hanukkah? Cinsky Novy Rok?
Ved obdaruj deti v sviatok co slavia.
Ked neslavia nic, malo by to byt jedno kedy deti obdaris. Vyber darcek ako by si kupovala k narodeninam, supni tam baliaci papier s detskym motivom.
Ziadna kovbojka.

Strana
z2