Kdo neslavi Vanoce?
Potrebovala bych poradit..
Jak byste se zachovali vuci detem ,ktere ziji v rodine, kde se Vanoce neslavi..a VY byste je radi obdarovali i pouhou malickosti...?
Protoze VITE, ze jsou smutne a trapi je toto obdobi, kdy jejich spoluzaci a kamaradi ... slavi a oni ne...
Skryvaji tajna prani a VY o nem vite... 😔
V pripade, ze jsi prave Ty ...jeden z rodicu,co Vanoce neslavi, jak to resis s detmi?
Jak by ses zachoval, pokud by Tve dite bylo obdarovano ,,,
Davate detem darky nehlede na presvedceni jejich rodicu? Jakou cestu obdarovani byste zvolili nebo jak to resite???
!!!!
Nejde o diskusi ohledne DUVODU PROC se neslavi Vanoce 😉 ..ale o SPLNENEM PRANI diteti,ktery je vychovavano v rodine, kde tato tradice "neni" zvykem...
ale nema sanci se pred Vanocnim svatkem "schovat"...
je nucene "zit a dychat vanocni atmosferou" at uz v ochodech, ve skole ci prostrednictvim televiznich poradu... 😉
Predem dekuju za odpovedi🙂
ja by som im dala darček, ale napriklad zajtra, alebo po sviatkoch. aby to nebolo práve v štedrý deň. To by rodičom nemalo vadiť. .
jednoducho 🙂 pokial vies po com to dieta ta tuzi (konkretna hracka) tak mu tu hracku kup a daj mu ju v iny den, nie prave na Vianoce. Par dni pred, alebo par dni po, alebo kedykolvek inokedy. Ked je rodicmi k tomu vedene, nik iny by do toho zasahovat nemal. Ked ten darcek nedostane prave na Vianoce, tak sa ani rodicia hnevat na teba nebudu.
a hlavne zaleží na tom aj aký je to darček, Môj brat je SJ a oni neuznávajú napríklad neuznávajú kostoly, anjelov, takže nie nejaká replika kostola , Anjela, či kríža. Ani žiadne pištole a iné bojovné hračky, ani knihy s nevhodným námetom. Ani predmety s Vianočnou tematikou. Takže záleží aj na tom, čo je to za darček a či nie je v rozpore z ich vierou.
Slavia Hanukkah? Cinsky Novy Rok?
Ved obdaruj deti v sviatok co slavia.
Ked neslavia nic, malo by to byt jedno kedy deti obdaris. Vyber darcek ako by si kupovala k narodeninam, supni tam baliaci papier s detskym motivom.
Ziadna kovbojka.

Moja zubárka, keď si nie je istá či je kaz aj hlbšie (či je medzi zubami alebo zasiahol koreň) tak dá urobiť RTG a na základe snímku koná. Skús jej to navrhnúť, od zubu sa vie zápal veľmi hnusne rozšíriť. Nech jej to na základe RTG poriadne prečistí a zaplombuje, aby jej tam už nič neostalo, lebo jej to znovu bude šarapatiť. A či preliečiť to nechajte na ňu, na zápaly zubov a ďasien sa dávajú ATB. Treba to zlikvidovať. Ale už odbočujeme od témy. Kto urobí v škole akciu "darček nenápadne do tašky" keď ti jedna aktérka ochorela?