Kedy budete zdobiť vianočný stromček?
Kedy budete zdobit vianocny stromcek? A kedy zacnete kupovat vianocne darceky?

dobre, ze spominas. Hned zajtra, nemam co dat do kuta, strcim tam strom
hned zajtra...preco?
Uz zajtra chcem zacat!!! V juli uz bude neskoro!!!
Šibi ryby? 😄
Aktuálna tema
A ja že čo mi v obývačke chýba... stromček,hneď bežím ho ozdobiť....😃😃😃
Vianoce v júni.
Ja som ešte ani nestihla zložiť ten z minulého roka 😇 darčeky kúpene hneď v januári pre istotu na ďalšie vianoce
Ja už maaaam, to fakt ešte niektorí nemáte??? Sklamaná som
My sme akurát dostavali stromček, už mi lepilo že sa to nestihne do Vianoc 🥴🥴
A napecene uz mas? 🙂
My sme včera zdobili. Dnes pečieme.
Momentalne si uzivam egypt. Uz ostava len jeden den je mi do placu budem smurit za vodou teplom..nejake vianoce a strom ma netrapia. Robim ho len koli detom este par z a koncim s nim. Moja mama uz roky nerobi stromcek da 3vetvicky zive a hotovo do vazy
Ja som pripravená. V obývačke mam este stále adventný veniec. 🤓
Ja už robim šalát a kapustnicu.. tá je vraj najlepšia keď je odstata 🤪🤪🤪
Ja už robim šalát a kapustnicu.. tá je vraj najlepšia keď je odstata 🤪🤪🤪
@jana_eyre_2 ja mam kapustnicu v mraznice, este ju tam necham, usetrim si robotu
To je snáď vtip 🙄🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ale ste sikovne zeny. Aj medovniky uz peciete?
uz sa chystam ich zdobit
NIe, nepecieme. Medovniky su uz napecene. Uz niekolko rokov ich mame napecene. Vzdy len oprasime a vylozime
NIe, nepecieme. Medovniky su uz napecene. Uz niekolko rokov ich mame napecene. Vzdy len oprasime a vylozime
@viestta To mate ako dekoraciu take oprasene medovniky? Ci zuby si na nich vylamujete?
Na Vianoce predsa vsetko len na ozdobu, nech tetky zavidia. Na jedenie mame plesnive korky z chleba
Ako vždy 7-10dni pred vianocami, ak zabudnem na tie darčeky čo som minulý rok zabudla
Vianočný stromček z obývačky som zložila pred par dnami 🤣🤣 ostali na ňom len svetielka. Ale už je v podkroví v podstate pripravený na ďalšie Vianoce. Stačí ho len odniesť späť 😁 v spálni bude stáť celoročne. Darčeky začnem nakupovať po svadbe.
Inak budem zdobiť niekedy začiatkom decembra. A jednotlivé miestnosti už niekedy v novembri. Ale teraz sa teším, že je konečne leto. Takze momentálne idú Vianoce mimo mňa 🤗
🫱👍
Pockaj pockaj, este sa nestihli vychvalit dovolenkami pri mori, potom samozrejme strasne vsetci miluju halloween a az potom vianoce. Takze tak koncom augusta/septembra. Neblazni v juni
Srandicky,srandicky, ok jun je aj na mna priskoro ale koncom augusta za zacinam zamyslat nad darcekmi
Nikdy a nikdy