Kedy budete zdobiť vianočný stromček?
Kedy budete zdobit vianocny stromcek? A kedy zacnete kupovat vianocne darceky?
No s darcekami uz by som mohla pomaly zacat 🙂 a stromcek asi az den pred pripadne den vianoc, mavali sme ho skor a ta atmoska bola ohovne 😅😅 a vyzdobu na mikulasa ako vzdy
Stromček netuším darčeky .už asi od tohto mesiaca ak nie tento tak júli určite
A ty ho rozoberas po Vianociach? Si divna,my nechavame cely rok( kupujeme v kvetinaci v zemi zasadeny) a davame si tam darceky na narodky, meniny a vyrocia. Mala by si sa polepsit. 😎
A ty ho rozoberas po Vianociach? Si divna,my nechavame cely rok( kupujeme v kvetinaci v zemi zasadeny) a davame si tam darceky na narodky, meniny a vyrocia. Mala by si sa polepsit. 😎
@hellwant Tak ako toto je aky paradny napad. Darceky na vsetky sviatky pod stromcekom. No tak teraz si inspirovala velmi vela zien.
ja mám stromček na balkóne,dokonca niekoľko
Ja som uz zacala piect vianocne pecivo, snad vydrzi. Darceky budu tie iste co minuly rok, len vymenim papier.
Šibi ryby? 😄
@lubkovaandrejka asi uz prisli k niekomu tie horucavy 40+ 🤣
Všetci už máme ozdobené, len ty nie. Mohla by si sa psychicky zrutit prosím?
Do Vianoc je 190 dní, Mikuláš bude v sobotu, takže pravdepodobne vtedy. 🤷♀️
@lubkovaandrejka asi uz prisli k niekomu tie horucavy 40+ 🤣
@nevenka zjavne ano 😄😄...autorka uz neodpisuje, asi stavia stromček
Pchaaa my už petardy kupujeme chystáme chlebíčky a šampanské na nový rok už začíname odprátavať dni

asi zajtra nakúpim darčeky, salónky a medovníčky radšej vymodelujem, aby mi vydržali celý rok, a hneď potom začnem zdobiť kraslice🫣. Ale nie: darčeky kupujem priebežne počas roka, Vianoce a iné si robím pre seba a nie na oko diváka a susedky.