Kedy darovať darček na Deň učiteľov?
Deň učiteľov pripadá na sobotu. Donesiete malú drobnosť učiteľke už zajtra (v piatok) alebo až v pondelok?
@anonym_autor Zajtra nesie syn bonbonieru pre triednu a drobnosť pre chemikárku 🙂
Nasi deti maju zajtra riaditelske volno ..ucitelia maju mestske oslavy..nenesieme nic
Nasi deti maju zajtra riaditelske volno ..ucitelia maju mestske oslavy..nenesieme nic
@slavomira236 tak by to mohli na všetkých školách. Aj tak sme nechceli aby nás skúšali
Ďakujem všetkým za odpovede, donesieme teda aj my už zajtra 🙂
Ja som sa spytala syna, ci nieco chce dat alebo nie, ci ma pani ucitelku rad - lebo to nevnimam ako povinnost, ale uprimne podakovanie. Povedal, ze ano, tak jej zobral domace pernicky a napisal odkaz. Nic extra.
Ja som sa spytala syna, ci nieco chce dat alebo nie, ci ma pani ucitelku rad - lebo to nevnimam ako povinnost, ale uprimne podakovanie. Povedal, ze ano, tak jej zobral domace pernicky a napisal odkaz. Nic extra.
@anonym_b6c1e3 máš pravdu. To nie je povinnosť. Ich sviatok by si v prvom rade mali osláviť vo svojej škole. Riaditeľstvo urobiť pohostenie. (Na niektorých školách to je, pozývajú celý personál. Všetkých.Aj upratovačky). Lebo vedia, že každá práca je potrebná.
@anonym_autor piatok, velka marlenka , ziadne lapace prachu nebudem kupovat

Na zajtra mame prichystané niečo sladké 🙂