Kedy začínate riešiť vianočné darčeky?
Len taka moja osobná anketa 😅
Už som začala. S mužom si nekupujeme dary, vždy si kúpime spoločnú vec do domácnosti, toho neriešim. Ale deťom už zbieram, pretože to nakupujem aj na V...d, kde sú aj nové zabalené veci. Akurát som synovi kúpila veľké nerozbalené lego o 15 eur lacnejšie ako sú teraz ceny na stránkach a v novembri tie ceny ešte narastú. Už som si všimla na viacerých web stránkach, že akonáhle začne ošiaľ, ceny stúpnu. Druhý dôvod je ten, že milujem Vianoce a keď vidím ten chaos v preplnených obchodoch a ponáhľajúcich ľudí, čaro Vianoc mi to iba pokazí. Ako náhle začne advent, užívame si tú atmosféru, vianočné trhy, jazda vo vianočnej električke, detský Mikuláš, rodinné večere pri spoločenských hrách, čítanie vianočných kníh 🙂
Riesit - asi celorocne - mala si vypytala rebrinu do izby pred par mesiacmi, tak som jej povedala nech nakresli Jeziskovi 😂
Nakupovat v Okt-Dec.
No.....celorocne.
Lebo ja nemam vytycene konkretne veci väcsinou mi musi nieco padnut do oka,nazbiera aa to.
Ak chcem konkretnu vec,ta aspon uz teraz obzeram a v dostatocnom.case kuoim,objednam...
Ale uz sa mi podarilo zhanat nie o aj den vopred...a nebolo to bohvieco
Deťom pomaličky pozerám asi najviac toho kúpim okolo black friday vtedy budú zľavy hádam aj cely mesiac 🤣 vždy niekde tesne pred vianocami všetky veci zdražejú a potom znovu spustia povianočné čistenie skladov 😅 snažím sa už do toho decembra mať darčeky nachystané, s mužom si kúpime hocičo kedy chceme to nejak extra neriešim 🤗 mám vyhliadnuty bicykel a dreveny ponk len tieto veci stoja zhruba 400€ a to sú len 2 väčšie darčeky 🙈 ešte pár blbosti k tomu
Presne tento týždeň 🙂 akurát včera som rýchlo naklikala a objednala fotoknihhu z impresi aby stihla dojsť a 23. večer zabalím a hotovo

Ja zacinam hned po lete. V decembri uz kupujem len nejake malickosti, ale snazim sa vsetko nakupit uz pocas jesene. Nemam rada behanie po obchodoch, zvacsa vsetko riesim online. A hlavne neznasam nieco kupovat na poslednu chvilu 😁.