icon

Kedy začínate riešiť vianočné darčeky?

27. sep 2025

Len taka moja osobná anketa 😅

Strana
z2
diewcatqoo
27. sep 2025

Neskoro. V decembri alebo koncom novembra

bg92
27. sep 2025

Nekupujeme si darceky

anonym_78aa89
27. sep 2025

V decembri. Keď kupujem nejaké vstupenky, tak aj v deň vianoc. Vytlačím a je nakúpené. Kupujem viac menej rôzne poukážky, vstupenky. S mužom si kupujeme dovolenku na leto tiež online. Kadejaké hlúposti, len aby čosi bolo a veľa nekupujem. Tým pádom nemusím nič riesiť neviem ako dopredu.

muchotrafka298
27. sep 2025

Podla toho ze o co sa jedna. lebo davala som robit aj personalizovane veci, kde dodanie trvalo cca mesiac, takze som to riesila uz v oktobri, aby som to urcite do Vianoc mala. Lebo to boli jedine darceky, co som chcela dat.

autor
27. sep 2025
@bg92

Nekupujeme si darceky

@bg92 tak logicky táto otázka nie je pre teba, keďže to neriešiš

Mam na mysli klasické darčeky pre deti, ja neviem, autá, bábiky.. ja kupujem v októbri max novembri ,nechce sa mi tlačiť medzi stovkami ľudí v decembri.

anonym_78aa89
27. sep 2025
@anonym_autor

Mam na mysli klasické darčeky pre deti, ja neviem, autá, bábiky.. ja kupujem v októbri max novembri ,nechce sa mi tlačiť medzi stovkami ľudí v decembri.

@anonym_autor ja napríklad chodím v decembri len do potravín.Mne je fyzicky zle z toho haraburdia, gýčov v obchodoch a ako sa v tom všetci prehrabávajú. Ak čosi treba iného, tak cez eshop kúpim. A nemusí ísť ani o dary.

bolarazjedna
27. sep 2025

Ja som akurát včera objednala pre deti magnetickú stavebnícu, ešte v októbri kúpim knižky. Nemám rada zhon počas adventu, tak tento rok sa budem snažiť to zariadiť všetko postupne. Nech mam z toho chystám ia radosť, nielen povinnosť na poslednú chvíľu.

zuzubb007
27. sep 2025

Na objednávam cez internet a nemusím ani nohu vystrčiť medzi kopu ľudí, čiže december uplna pohoda, pre deti kupujem na poslednú chvíľu lebo kým je december ešte 20 x by zmenili čo chcú

lenka2710
27. sep 2025

@anonym_autor ja som už začala, v decembri už chcem mať pokoj a kľud od nakupovania, max idem do potravín
Tiež dávam robiť aj personalizovane darčeky, tam je doba dodania dlhšia. Keď vieš, čo chceš kúpiť, je jedno kedy, či v auguste alebo v decembri

autor
27. sep 2025
@anonym_78aa89

@anonym_autor ja napríklad chodím v decembri len do potravín.Mne je fyzicky zle z toho haraburdia, gýčov v obchodoch a ako sa v tom všetci prehrabávajú. Ak čosi treba iného, tak cez eshop kúpim. A nemusí ísť ani o dary.

@anonym_78aa89 ja presne tak isto, neznášam chodit v decembri nikam, lebo ta pekná vianočná atmosféra sa úplne vytratila a je s toho len gýč a chaos. Ale Vianoce milujem, chcem si to užit, milujem kupovať dary osobne, tak to riešim skôr. Celý rok objednávam všetko cez eshop ale akonáhle príde na Vianoce, musím to kúpiť osobne🤣

anonym_78aa89
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_78aa89 ja presne tak isto, neznášam chodit v decembri nikam, lebo ta pekná vianočná atmosféra sa úplne vytratila a je s toho len gýč a chaos. Ale Vianoce milujem, chcem si to užit, milujem kupovať dary osobne, tak to riešim skôr. Celý rok objednávam všetko cez eshop ale akonáhle príde na Vianoce, musím to kúpiť osobne🤣

@anonym_autor myslím si, že to robíš dobre, keď ideš v októbri. A potom máš kľud.😉

katica06
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor niečo mám už kúpené niečo ešte dokúpim

anonym_1cd58b
27. sep 2025

@anonym_autor Ja som v tomto hrozna...vždy nechávam na december a koľko krát zoženiem aj tak nič a naháňam tesne pred Vianocami a tým pádom je to stresujúce, lebo popri robote nestiham iné...

dankabetka
27. sep 2025

@anonym_autor ahoj, tak ja sa zapojim, lebo som v tomto asi divny tip 😀
Darceky na vianoce su uz doma....a niektore uz aj 2 roky 😅... A cakaju na svoj cas.
Poukazky na zabavu kupujem priebezne ( aj to je u nas darcek ),deti si sice pisu list jeziskovi ( stale veria ) ale to staci pocuvat a presne viem co v nom bude. Fyzicky darceky moc nenakupujem a tesne pred vianocami vobec vlastne ...vravim divny tip a narodeniny s meninami mam rovnako 😂

anonym_7da7a4
27. sep 2025

@anonym_autor myslim ze tento rok sa budu utajovat opasky.

klementinka58
27. sep 2025

ja zoznam robim uz v okt komu co aspon pre predstavu , pred 2 rokmi sme zaviedli pravudlo kazdy 2 darceky ono to uplne staci lebo este decka dostanu od starkych a pod takze aj dost usetrime a aj je to tak akurat....Lebo sme naozaj minali vela na darceky

anonym_f97a6b
27. sep 2025

@anonym_autor väčšinou v októbri, postupne, v polovici dececemra už mávam aj pobalené, nemám rada stres, ale ja zase kupujem len dvom

pribinak
27. sep 2025

V decembri. Ja riešim všetko okolo dať rokov na posledný amen
Letenky a vstupenky sú výnimka. Tam striehnem na akcie. Ale ostatne darčeky kupujem fakt na posledný amen
Parfumy, ponožky, trička, pc hry, knihy, lego, nejaké športové veci sú bežne dostatelny tovar

Kebyže kúpim darček niekedy v septembri či októbri tak by som zabudla kde som ho dala 😆😆😆

anonym_f97a6b
27. sep 2025
@pribinak

V decembri. Ja riešim všetko okolo dať rokov na posledný amen
Letenky a vstupenky sú výnimka. Tam striehnem na akcie. Ale ostatne darčeky kupujem fakt na posledný amen
Parfumy, ponožky, trička, pc hry, knihy, lego, nejaké športové veci sú bežne dostatelny tovar

Kebyže kúpim darček niekedy v septembri či októbri tak by som zabudla kde som ho dala 😆😆😆

@pribinak no mne sa to aj stalo, že som na jeden darček zabudla, našla som ho pri jarnom upratovaní skríň 😂

pribinak
27. sep 2025
@anonym_f97a6b

@pribinak no mne sa to aj stalo, že som na jeden darček zabudla, našla som ho pri jarnom upratovaní skríň 😂

@anonym_f97a6b mojs sestra pravidelne zabúda kde čo dala a potom to našťastie zachraňuje tým, že neterka aj švagor majú narodky v januári 😆😆😆😆

vladuska20
27. sep 2025

Ja citam,ze vianocne vecierky,miesto darceky.Az v decembri,behame,hore dole.Ale pre pubertakov uz je tazko nakupovat,ked ani oni sami nevedia,co chcu.Pri malom sa vyblaznim v draciku.

ivik4
27. sep 2025

December
1. Mam rada tu atmosferu a chcem si ju uzit so vsetkym
2. Nikdy nekupujem velmi popredu darceky aby si to dotycna osoba do Vianoc nekupila aj sama

kremlicka250
27. sep 2025

@anonym_autor kazdy rok si hovorim, ze zacnem cim skor, ale nie vzdy sa to podari...par drobnosti uz mam...ale pri detoch je to tazke, 3 mesiace rozpravaju ze by si zelali jedno, a potom "jeziskovi" napisu nieco uplne ine:D
Ale knizky kludne uz aj teraz 🙂

gabca025
27. sep 2025

Uz mam vacsinu nakúpenú. Koncom novembra kupujem eloktroniku, aby zbytocne neplynuli zaruka

tetapetra
27. sep 2025

@anonym_autor už sa obzerám

bielasovicka
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor aj ja takéto hračky pre deti kupujem v októbri. Pred Vianocami už chcem mať kľud od nakupovania 😉

som_realistka
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ked boli deti male tak v priebehu novembra, v decembri som dokupila take drobnosti, napr ponozky s oblubenymi postavickami, plastelinu, velku sadu pasteliek a tak. Teraz, dcera by rada strieborny naramok, tak pozerame uz teraz, hlavne kvoli velkosti, zapastia ma tenke tak musi skusat aby boli primerane 😃

wiwewa1995
27. sep 2025

Už som začala

autor
27. sep 2025

Super ženy, ďakujem za ohlasy🫶

gab1sol
27. sep 2025

@anonym_autor práve dnes som sa už zamýšľala, čo by to mohlo byť. Aj som si už teda čosi zapísala. Ale ako sa poznám, opäť to budem riešiť na poslednú chvíľu a naháňať sa.

Strana
z2