Koľko a aké darčeky dostanú vaše deti na Vianoce?
My deťom doprajeme len teda menej ako niekedy vidím. A dostanú to čo uznáme my za vhodné
@natalienka12 materialistka😂😂😂. Ak na ten telefón máš a je to niečo co urobí radosť, prečo nie. Na vianoce majú dostať deti to po čom túžia. A čím sú tie deti staršie tým sú tie veci neake drahsie. Vidím na staršom, on úplne fičí na Lego technik a to je to po čom naozaj veľmi túži a to aj dostane.
??? A to som kde napísala???🤔
Lego je plast? Lego je top mega super maxi naj hracka aku poznam 😉
@romankova a nie je z plastu? :D aha, je z dreva, prepáč :D
@autorka a co ze je z plastu? Ak je vyuzivane, tak v tom problem nevidim. Plast je z mojho pohladu problem vtedy ak ide o jednorazovu zalezitost, ale lego s legom sa deti dokazu hrat naozaj vela (presne ako tu pisali ina mamy).
Tak baby pochvalte sa, co dostali vase deti. Nech autorku od zavisti aj vystrie😂😂😂
Moje deti si hrajú s legom po mne a po bratoch, na nete som našla návody a pri skladaní som sa zabavila aj ja. Keď sme u svokrovcoch, tak tam nájdu krabicu s legom po mojom manželovi.😉 Lego je top, v našej rodine sa dedí. Moja maminka mi hovorila ako sme si ako deti niečo priali a bolo to príšerne drahé, napr. lego, aj dnes je drahé... A čo ti ešte poviem, mám aj drevené hračky, niektoré stali nemalé peniaze a keď som ich po rokoch vytiahla, tak som ich musela zalepit lepidlom, lebo sa rozpadli 😅.
Autorka, mňa by úprimne zaujímalo 5 top vzdelávacích hračiek, ktoré si našla pomocou mamičiek z instagramu.
@annm81 napr top hračka je magnatiles stavebnica hneď som brala to najväčšie balenie. Ja nepozerám reklamy v telke väčšinou a vlastnr stále sa riadim čo radia mamičky
Takže najväčšia krabica plná plastu??? A teraz mi povedz, v čom sa jej edukatívna hodnota líši od toho, podľa teba podradného lega. Čo konkrétne navyše, alebo len iné sa dieťa z nej naučí?
@annm81 krabica plastu? Nie je plast ako plast. Okrem toho je odporúčané takže 🤷😀
A aký je rozdiel medzi plastom v duple a plastom v tej magnetickej stavebnici? Žiaden.. 😉
Ja sa fakt už len bavím na tejto téme, teda na autorke. Kupuje, čo radia mamičky. ;)
Autorka nam predvadza svoje IQ v plnej krase…kupujem to, co radia mamičky 😂 nie to, co chce dieta, dolezity je nazor mamičiek predsa
Iste, nie je plast ako plast. Lego je z ABS plastu, teda trvácne (Polovicu lega máme z druhej ruky po 3, 4, 5 deťoch.) a zdravotne nezávadné. V čom sa teda líši od toho tebou preferovaného plastu?
Kým je odporúčané? Tými mamičkami na insta? A lego nie je odporúčané? Nemáš tu dosť matiek, ktoré vravia, ako ich dieťa presedí pri ňom hodiny? A vlastne, nevravela si, že ty nesleduješ reklamy?
Aby bolo jasné, nevravím, že to, čo odporúčaš, musí byť zlá stavebnica. Ale z pohľadu edukácie nemá nič super inovatívne, čo by nemalo milión iných stavebníc. Samotné lego je jednoducho preferované preto, že ľudia majú skúsenosti s jeho kvalitou. A že má niekoľko zásadne odlišných radov, ktoré sú navzájom kompatibilné. A čo je ešte lepšie, kocky lega, s ktorými som sa hrala pred 20 rokmi teraz moje dieťa bez problémov spája so sadou, ktorú dostalo tieto Vianoce.
Stále teda čakám na odpoveď, v čom je tá tebou vybraná stavebnica iná a lepšia. A keďže sa veľmi oháňaš edukatívnosťou hračiek, tak najmä, čo iné sa z nej dieťa dokáže naučiť?
ja kupim asi PC lebo toto chce a k tomu nwm nieco vimislim

Moje deti dostanú veľa darčekov 😄. Zaslúžia si ich. Cez rok im nič nekupujem. Môj najstarší syn si praje Nerf pištoľ a povedal mi, že by bolo pekné ak by Ježísko priniesol pištoľ každému jednému. Jemu najväčšiu, prostrednému strednú pištoľ a najmladšiemu najmenšiu. 😄 a Ježísko mu to splní. Je to jediná vec ktorú si želá. Darceky kupujem od leta, všímam si na deťoch čo sa im páči, poznáte to rozžiarenie očičiek keď uvidia niečo po čom im dušička piští. Dostanú ešte 16 kníh, veľkú magnetickú stavebnicu, nano robotického chrobáka, dva robotické pavúky, najstarší slúchadla, prostredný kutilský kufrík, najmenší hudobné hračky, všetci farebné ponožky, spoločenskú hru,... a to je myslím všetko 🥰🎄✌️😘