Koľko alkoholu na svadbu pre 53 ľudí?
Ahojte 🙂
ZAchvilu mám svadbu a stále neviem koľko alkoholu na 53 ľudí 🙂 koľko približne ste mali vy pri takom počte ? Ďakujem 🙂
@sisulia raz som bola na takej "specialnej" oslave s mega drahym alkoholom, take ako whiskey a kadejake rozne konaky a neviem co 😀 zostala som totalne nasucho a nebola som jedina 😀 chybalo mi klasicke vino, inym zase palenka 😂 menej je niekedy viac.
@christina_petrikova Niektorí sa snažia mať všetko nóbl a košer a neviem čo, ale potom to môže vypáliť ešte horšie 😂 Toto je úplne krásny príklad.
@svettii no to si napisala ozaj krasne 🙂 len bohuzial aj v mojej rodine je zopar takych osob, ktori su nehorazne priebercivi a neuspokoja sa len tak s hocicim. 😒
@christina_petrikova No vies co ti poviem, takych by mi nebolo hadam ani luto pozvat na taku rodinnu seslost 😀 Kto chce pride, ale samozrejme je aj vdacny za to, co ma nachystane, cim ho pohostis. Ostatni ma vonkoncom nezaujimaju 😀 Ked sme robili oslavu naposledy, tak sme len zopar vin vylozili, fakt ze par kusov, od Eleska sme kupovali. A vsetko bolo ok, vypilo sa vsetko do poslednej kvapky, nikto ani nepipol. 😀
@jablon_katka no u nás si teda pár kusov predstaviť neviem, ale tak samozrejme všetko závisí od toho, koľkopočetná rodina ste, že áno 😀 a to kde ste kupovali?
@0ria0 No ved nas tiez nie je malo, neboj sa 😀 Ale tak viem len o par ludoch, co piju vino, takze sme toho nekupovali zbytocne vela. Len to, co sa vypije. A aj sa vypilo. Objednavali sme normalne z ich eshopu.
a co sa vina ako takeho tyka - aj vam zalezi na vsetkom ohladom urody, z ktorej sa vyraba? ze kde a ako dlho zreje, kde rastie a podobne?
@hacula1816 Asi máš na mysli odrodu 😀 Niekto si na toto vyslovene potrpí, ja pijem to, čo mi chutí a nejak extra popravde neprihliadam na to, kde bolo to hrozno vypestované a zozbierané. Ak je to slovenská značka, okej, rada podporím, ale vyslovene si na tom nezakladám 🙂
@svettii myslis takto akoze na "bezne" pitie? 😀 ak hej, tak to ja napriklad vobec neriesim. zvycajne uz tak akoby automaticky siaham po tom, co poznam a co viem, ze mi bude aj chutit. ked nakupujem, tak ma zaujima akurat tak ci je cervene/biele, sladke/suche/posladke 😀 nic viac.
Pokial sa jedna o moju oslavu, tak sa podava to, co ja uznam za vhodne a neprisposobujem sa. Ved to by ako bolo, aby to vsetko musel hostitel prisposobovat kazdemu jednemu hostovi? Ved to je nerealne. A navyse financne neunosne.
@tasticka59 Neviem teda, že prečo to každý berie ako niečo finančne extrémne náročné. Máš aj lacnejšie a chutné varianty, ktorými vyhovieš každému.
@joja101 Tiez si myslim, ze takto je to jednoznacne najlepsie. Velakrat mi pridu na chut take tie premium vina od nich a tie v obchode proste len tak nezozenies, co je podla mna velka skoda. Tak tieto si zvyknem objednavat.
Akoze hej, bolo by asi jednoduchsie si to kupit v kamennom obchode, ale tak ked sa neda, tak sa neda.
@tasticka59 Veď práve, nezblázniš sa 😀 Ja už vlastne takmer ani inak nenakupujem. Málokedy idem normálne do obchodu. Len do potravín a aj to na veľký nákup, nech s tým mám pokoj na dlhší čas. 😀
tak ono je to velakrat dost nevyspytatelne pri tychto rodinnych oslavach 😀 niekedy sa zabava zvrtne tak, ze to proste necakas 😀 ale tak zase podla mna nie je problem sa zobrat a ist dokupit, co treba, co chyba. to je fakt ze najmenej. ak sa teda najde nejaky triezvy clovek este, samozrejme 😂
@christina_petrikova mne sa teda ešte nestalo, že by sa nevypilo to, čo bolo nachystané 😀 zakaždým sa zvýšilo.
@0ria0 Ale moze sa to stat 😀 A nic hrozne to nie je, no tak vezmes domov, vypijete 😀

@tasticka59 Ak ta maju radi, co predpokladam ano, tak sa to ani nedozvies, aj keby si sa zrovna netrafila do ich chuti 😀 Co ja viem, ja si asi az tak nedavam zalezat a nerobim si starosti s nejakymi specialnymi druhmi alkoholu. Dokonca ani take drahe nezvyknem kupovat.