icon

Koľko darčekov dostávajú vaše deti?

4. apr 2023

Ahojte koľko darčekov dostanú vaše deti ca? Môj syn bude mat päť rokov a dostane puzzle, knižku a autíčko, moja sesternica na to že čo ste lakomí 🙄 tak nie každý má toľko peňazí ako ona

Strana
z2
mamamasama
4. apr 2023

Dostane jeden. Aj na Vianoce len jeden. O cene radsej nehovorim, ale jeden 😬

mikadooo
4. apr 2023

Naši na narodeniny dostávajú jeden darček. Niečo, čo ich poteší. Malý - srákorinky, lebo toho naozaj poteší aj to, čo si hore vymenovala. Väčšie si už uvedomujú hodnotu peňazí, takže tie sa rovno opýtajú, že "do koľko si môžu darček vybrať". Názor sesterníc má fakt že nezaujíma, či sú sociálne prípady, alebo Šorošove milenky. Ak sa dieťa z darčeka teší, účel bol splnený. Ale mám aj takú kolegyňu, ktorej syn si na pätnástku vypýtal macbook a ona čo má robiť, ona mu ho asi kúpi, lebo on chudáčik nič iné nechce a taaaaak po ňom túži🤷🤷🤷. Ako si ho vychovala, tak má... Som zvedavá, čo mu dá k 18stke 😁. K tomu, že pri každej debate vzdychá, ako je všetko hrozne drahé, sa radšej ani nebudem vyjadrovať.

annm81
4. apr 2023

Sesternica nech sa stará o seba. Ja by som skôr obdivovala, že to dokážete udržať na troch kusoch. Naši pri každom sviatku od menín po Vianoce dostanú snáď 20 darčekov, lebo jednak ja ako rodič neodolám viacerým darom a potom sú tu ešte ujovia a tety a starí rodičia...

lauriik
5. apr 2023

Uplne staci. Ja kupujem detom priebezne cez rok co potrebuju. (knizky, spolocensku hru, veci na vyrabanie, veci na sport, oblecenie,....) Necakame na narodeniny ako ja ked som bola mala. Takze teraz sme dali na narodeniny plysaka, saty a knizku. Taka bola rada. A este sme ju zobrali do detskeho zabavneho centra a stravili sme spolu pekny cas. To je pre nich uplne najvzacnejsie.

lenka.25
6. apr 2023

Tento materializmus , ku ktorému vedieme deti od malička je katastrofa .

beahavala
5. dec 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

my si vždy s mužom stanovíme rozpočet...buď dostanú viacero menších alebo jeden veľký 🙂 tento rok to bude pre syna jeden veľký, kúpili sme mu nový bicykel z cyklospecialit a dcéra tá si nájde viacero tých menších

ninah1486
7. dec 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

podla mne to uplne staci 🙂 ved to predsa nie su sviaky len o samych darcekoch

Strana
z2