icon

Koľko darčekov ste nakúpili?

Dnes o 08:57

No kolko darcekov ste v besnosti nakupili? Dufam ze kazdy dostane aspon po 20 novych haraburd a mamon vas uplne ovladol.

autor
Dnes o 11:17

Nejak sa vas to dotklo. Hanbite sa za to kolko davate darcekov ci co?

anonym_f42b99
Dnes o 11:21

@anonym_autor u náspresne 20pre teba haraburd u nás darčekov pre osem osôb, z toho 4 knihy, 2fotokalendáre pre starých rodičov, spoločenské hry pre deti , výživové doplnky pre seniorov, a teplé strikované ponožky.

anonym_578b0f
Dnes o 11:23

@anonym_autor čo ťa je do toho ? Veď nech si každý kúpi čo a koľko uzná za vhodné

zuzanita1609
Dnes o 11:23

Čo je zlé na tom,keď sa ľudia chcú obdarovať a chcú byť obdarovaní? Nebuď ako taký Grinch 😊. A ty dostaneš niečo od niekoho,kto ťa má rád? Keby si nebol ofučaný anonym,podarujem ti aspoň také ❤️ 😉. Krásne a pokojné sviatky ti prajem 🤗.

anonym_cb468f
Dnes o 11:24

My sme kúpili zopár hraciek pre malú, s manželom si nedávame a rodičom, neterkam a synovcom. Nie veľa, lebo obdaruvavame deti a v každej domácnosti ( sestra, starý rodicia) niečo dostanú.

anonym_7900d6
Dnes o 11:29
@anonym_autor

@anonym_autor skor ty sa hanbis za to,ze na darceky nemas,nemas ich komu dat alebo tebe nikto nic nedava ... zmen seba- vacsia sanca na uspech ako menit cely svet okolo seba

stellarstar
Dnes o 11:33
@anonym_autor

@anonym_cb1dc6 tak malo? Vy ste chudobni?

@anonym_autor len preto že si dávajú 3, 4 dárky už musia byť chudobný? Wtf?

stellarstar
Dnes o 11:35
@anonym_autor

@anonym_autor nie nehanbím sa ale vianoce nie sú o tom aby sme mali pre osobu 24 darčekov pod stromčekom 🙈

autor
Dnes o 11:37
@stellarstar

@anonym_autor len preto že si dávajú 3, 4 dárky už musia byť chudobný? Wtf?

@stellarstar ironia. A davaju si 7

stellarstar
Dnes o 11:38

@anonym_autor a ty si dostala čo a koľko? Tým sa neschváliš?

autor
Dnes o 11:38
@anonym_7900d6

@anonym_autor skor ty sa hanbis za to,ze na darceky nemas,nemas ich komu dat alebo tebe nikto nic nedava ... zmen seba- vacsia sanca na uspech ako menit cely svet okolo seba

@anonym_7900d6 teraz si ma ranila

autor
Dnes o 11:39
@stellarstar

@anonym_autor a ty si dostala čo a koľko? Tým sa neschváliš?

@stellarstar ja este ziadny. Az vecer rozbalujeme

misicka31
Dnes o 11:40

Za svoje peniaze nakúpime koľko uznáme za vhodné.

banalu
Dnes o 11:42

Rataju sa aj darceky co sa nekupovali ako darceky? 😂 kupili sme si s muzom diare, ale zabalila som ich aby malej nebolo luto, ze nam Jezisko nic nedoniesol 😂

anonym_cb1dc6
Dnes o 11:43
@anonym_autor

@anonym_cb1dc6 tak malo? Vy ste chudobni?

@anonym_autor Asi malo,kedze ja s muzom sme mali obaja odmeny v podobe 13teho platu 🙂

anonym_9e07bc
Dnes o 11:46

Tak podme poratat…24 ks pre muza, 23 pre mna, 14 pre starsie dieta, 13 ks pre mladsie. Plus 10 ks pre kazdeho u kazdej babky. Plus od krstnej po 4 pre kazdeho. A po jednom od mojich surodencov pre deti. Uf, neviem ani spocitat. A daco ani sa uz nedalo zabalit, dosiel baliaci papier.🥲 to preto neratam.

anonym_a6b76c
Dnes o 11:51
@anonym_autor

@anonym_a6b76c co sa ta to dotklo?

@anonym_autor nie, nedotklo ale teba nieco očividne ano ked tu potrebuješ vo sviatočný den takto prskat. Mne je jedno kto koľko kúpil darčekov, kazdy nech si robi podla svojich moznosti a svojho uváženia. Pre mna je najdôležitejšie ze pri stedrovecernom stole budu so mnou sedieť všetci moji najbližší a co robia ini mi je jedno

anonym_e2229e
Dnes o 11:52
@anonym_autor

@anonym_e2229e citala som. Smutne k comu deti vedieme. Ale niektori si na to stavaju svoj osobny status. Pritom vela darcekov neznamena stastne deti

@anonym_autor Dieta porozbaluje 30 darcekov, a potom ani nevie, s cim sa ma najskor hrat😏

13uzivatelka11
Dnes o 11:53
@anonym_9e07bc

Tak podme poratat…24 ks pre muza, 23 pre mna, 14 pre starsie dieta, 13 ks pre mladsie. Plus 10 ks pre kazdeho u kazdej babky. Plus od krstnej po 4 pre kazdeho. A po jednom od mojich surodencov pre deti. Uf, neviem ani spocitat. A daco ani sa uz nedalo zabalit, dosiel baliaci papier.🥲 to preto neratam.

@anonym_9e07bc akože to naozaj toľko darčekov pre dospelákov? 😀 Ja mám vždy problém vybrať si vôbec jeden, neviem si predstaviť toľko darčekov že by som mala dostať, lebo netuším čo by to malo byť 😀 aj s ponožkami a dakym obleckom 😀

stellarstar
Dnes o 11:55
@anonym_autor

@stellarstar ja este ziadny. Az vecer rozbalujeme

@anonym_autor tak sa potom pochváľ

anonym_ef1028
Dnes o 11:56

Niektorí tu by mali naozaj vyhľadať odborníka.
Rýpať ešte aj na Vianoce a do počtu darčekov. Na hlavu, fakt .

ivik4
Dnes o 11:59

Tebe musi dobre sibat 😆. Tak ich sa to dotklo, pritom jediny kto tu anonymne rumazga vo vytvorenej diskusii nasilu a stara sa do druhych si ty 🤣🤣
Bojko 🥺

anonym_9e07bc
Dnes o 12:17
@13uzivatelka11

@anonym_9e07bc akože to naozaj toľko darčekov pre dospelákov? 😀 Ja mám vždy problém vybrať si vôbec jeden, neviem si predstaviť toľko darčekov že by som mala dostať, lebo netuším čo by to malo byť 😀 aj s ponožkami a dakym obleckom 😀

@13uzivatelka11 niektori muzi su velmi prakticki. Na otazku, co na vianoce, dostanes odpoved: 5ks - kosele, ponozky, vlnene ponozky, natelniky atd, atd. 😅 ale ja som si dopriala tento rok, pravda, no🥲 tak cely rok som bola dobra ako med.

svetlonos
Dnes o 12:18
@anonym_autor

@stellarstar vidis ze su. A ak to niekto neuznava tak mal smutne detstvo

@anonym_autor
tu nejde o to, co kto uznava alebo nie ake o tvoj drzy, rypava agresivny koment. No houby ta je do toho, kto kolko kupil. My sme dostavali aj vela aj menej a nie je to vzdy o mamone.
Je to o inych hodnotach, no vzhladom na tvoj koment silno pochybujem, ze uznavas tie vrucne laskyplne hodnoty.
Toto je cisty grinč a frustracia z teba, nie ze Vianoce nie su o darcekoch.

anonym_e5bb31
Dnes o 12:23

@anonym_autor tento rok ,chvalabohu,mame hojnost. Stale je nieco co potesi aj po materialnej stranke. Nie haraburdy ,ale kvalitny parfem alebo kozmetika by ma potesila.necham sa prekvapit🙂

autor
Dnes o 12:25
@svetlonos

@anonym_autor
tu nejde o to, co kto uznava alebo nie ake o tvoj drzy, rypava agresivny koment. No houby ta je do toho, kto kolko kupil. My sme dostavali aj vela aj menej a nie je to vzdy o mamone.
Je to o inych hodnotach, no vzhladom na tvoj koment silno pochybujem, ze uznavas tie vrucne laskyplne hodnoty.
Toto je cisty grinč a frustracia z teba, nie ze Vianoce nie su o darcekoch.

@svetlonos do kazdej diskusie kde sa niekto opyta na druhych chodis pisat ze houby ta je do toho?

macik9999
Dnes o 12:26
@anonym_fbbc75

A mimo klasickych darcekov sme si pod stromcek kupili pre celu rodinu letnu dovolenku.

@anonym_fbbc75 aj my tak isto

anonym_ac85e2
Dnes o 12:28

máme viac detí a už od mala dostávali len po dva darčeky. Jeden darček bol oblečenie a jeden hračka.
deti už vyrástli ale stále majú len po dva darčeky.
My dospelí po jednom.

mikadooo
Dnes o 12:29

@anonym_autor netuším, nerátali sme to. Ale až tak veľa nie. Ja sa detí pýtam, čo by chceli a podľa toho kúpim. Dostanú spoločné dva veľké darčeky a potom ešte nejaké drobnosti, možno 3-4. Finito. Keď budú mravčať že niečo chceli a nedostali, tak kúpim prípadne ešte po vianociach a poviem, že ježiško nestihol. Ja fakt nestíham pred vianocami všetko a len tak naverímboha nakupovať nenakupujem, to neznášam, len tak chodiť po obchode a hádzať do košíka, len aby bolo. To nie je môj štýl. Prajem všetkým krásne Vianoce!

beata_k
Dnes o 12:35

@anonym_autor Ty zjavne nic ked ta to tak serinka 😁