Koľko darčekov ste nakúpili?
No kolko darcekov ste v besnosti nakupili? Dufam ze kazdy dostane aspon po 20 novych haraburd a mamon vas uplne ovladol.
@anonym_autor U nás sa haraburdy nekupujú. Dcéra dostane čo si želala, veci ktoré využije. Deťom z rodiny som kúpila každému Lego a knihu, po konzultácii s rodičmi a rodičom tiež veci ktoré využijú, keďže všetci majú všetko 🙂. Určite som nikomu nekupovala 20 haaraburd bez rozmyslu. To možno ty.
Ja nechapem ze toto niekto riesi :D mna bavi to obdarovavanie ale samozrejme aj dostavanie.. a hlavne ta radost z toho ze ta druha tvoja milovana osoba ma radost.. ale vsak kazdy nech sa stara o seba a robi tak ako jemu vyhovuje nie? :D
@anonym_autor Ty zjavne nic ked ta to tak serinka 😁
@beata_k ano mas pravdu, este som nic nedostala
@beata_k ano mas pravdu, este som nic nedostala
@anonym_autor ale na čo je to dobré?
@anonym_autor ale na čo je to dobré?
@stellarstar tato tema? Iba zo zvedavosti. Tak ako sa niekto pyta kto bali darceky a kto co pecie, ja som chcela vediet kolko sa dava v inych domacnostiach
@stellarstar tato tema? Iba zo zvedavosti. Tak ako sa niekto pyta kto bali darceky a kto co pecie, ja som chcela vediet kolko sa dava v inych domacnostiach
@anonym_autor nie téma, takéto správanie sa
@anonym_autor neviem ako ty, ale ja nekupujem haraburdy ani počas roka, tak nechápem, prečo by som ich mala kupovať na Vianoce. Veď si kúpime to, čo využijeme.
Ja neviem ale co su to haraburdy?
Ja mam 2 male deti a jasne ze nedostanu len 1 vec ved tie vianoce su hlavne o nich. ale hracky typu: lego,knizka, spolocenska hra mi pridu totalne adekvatne a moze toho byt aj viac. ale veru pochybujem ze sme minulo viac ako 100€ na tie veci… a hlavne ved je to o nich a o tom ze. hces urobit druhemu radost- manzelovi veci do fitka, kozmetiku proste normalka. Laska a klud aj do tvojho srdca ❤️🎄
a keď ovládol tak čo? 🤷♀️
@anonym_autor keby aj tridsať, teba do toho absolutne nič...
@anonym_autor nie téma, takéto správanie sa
@stellarstar aha. Taky maly experiment
@anonym_autor žiadnych 20 nových haraburd. Moje 2 naj kamošky dostali po jednom veľkom baliku rôznych vecí, ktoré môžu zjesť alebo využiť. Manžel dostane 4 darčeky v 3 balíčkoch. Nikdy nekupujem somariny, ale len veci, ktoré sú využiteľné.
Veľa. Museli sme dokúpiť ďalšie 2 stromčeky aby sa tie darčeky pod ne zmestili. Teraz ale rozmýšĺam, že sme mohli radšej dokúpiť dom. No nič, budúci rok...
Môže byť ?
@anonym_autor ziadne darceky som nekupila. Pre mna su vianoce o oddychu a nie o hrbe zbytocnych veci v peknom papieri
@anonym_autor nie, neprepadla ma ani darcekova besnost, teda ani nikto nedostane 20 darcekov a uz vobec nie haraburdy. Kazdy dospely jeden symbolicky a dieta presne 4, z toho 3 uzitocne alebo poucne.
@anonym_autor ked tak docitavam co si este popisala, tak tebe by sa zisiel len jeden darcek. Zial to sa kupit neda, to clovek alebo ma alebo nema...
Preco je to take negativne ked dieta dostane vela darcekov ?
To ze niekto dostane vela darcekov neznamena ze si nic nevazi.😳
Nechapem toto zmyslanie
Moja ma 7r ako je rok dlhy nedostne takmer nic .narodky a Vianoce o to viac .
A neni rozmaznana ani nevdacna .jeziskovi 3dni pisala lebo nic nechce (a nie nema vsetko) .ani zdaleka.
A uzivam si to ,lebo cim bude vacsia tym bude darcekov menej 😕
Ach, strasne musis mat smutny zivot. Velmi by som ta chcela teraz objat. Tak posielam aspon takto vela vela lasky a prajem krasne a pozehnane vianoce ❤️
Ach, strasne musis mat smutny zivot. Velmi by som ta chcela teraz objat. Tak posielam aspon takto vela vela lasky a prajem krasne a pozehnane vianoce ❤️
@ktobytobolpovedal a preco si myslis ze ja by som chcela aby si ma objimala?
Dcéry dostanu každá po 8 darcekov , krstné dcéry po 2 , mamina 2, muž 3 , svokrovci po 2 , náš pes 3, naj kamoska 2 .
Dúfam že som pomohla v tvojom smutnom živote ❤️
@anonym_cb1dc6 tak malo? Vy ste chudobni?
@anonym_autor Ty si chudobná/chudobný. Duchom... Ale bohatá/bohatý na závisť a nenávisť. Len to skrývaš pod rúškom moralizovania o pravej podstate Vianoc (ale silné pochybujem, že aj tú skutočne poznáš...).
Deti po 3 darceky.Zmysluplne,ktore naozaj vyuziju,dlho pred sviatkami sa rozpravame o tom co.A toto viem ze su veci,ktore davaju zmysel a vyuziju na sport,na vonku.Ziadne nezmysly.
No dobre,tak po 4,zabijem sa? 🤷♀️😁😁
Taký darčekový kôš pre rodičov sa ráta za 1 či podľa počtu položiek 😁...
Taký darčekový kôš pre rodičov sa ráta za 1 či podľa počtu položiek 😁...
@tom_i na kusy. A ak su tam arasidy alebo tycinky tak aj to po jednom

@svetlonos do kazdej diskusie kde sa niekto opyta na druhych chodis pisat ze houby ta je do toho?
@anonym_autor
nie iba pokial sa niekto takuto blbost napise a stara sa druhym do rozpočtu 😉. Ved si po sebe precitaj, ako hnusne to znie.