icon

Koľko darčekov ste nakúpili?

Dnes o 08:57

No kolko darcekov ste v besnosti nakupili? Dufam ze kazdy dostane aspon po 20 novych haraburd a mamon vas uplne ovladol.

Strana
z5
slavomira236
Dnes o 09:04

@anonym_autor ziadny nebude pod stromcekom. Dospeli si nefavame. Deti nic nepotrebuju a darceky nekupijeme len pretoo ze su vianoce. Zaplatila som zalohu za dovolenku

aurelia2000
Dnes o 09:12

Každý sme si prešli fázou haraburd a mamonu, Je zahanbujúce sa k tomu priznať, poľahčujúca okolnosť (snáď) je, že to bolo veľmi krátke obdobie, nebolo to našou vinou a už sa to nezopakuje. Ťažšie je vychovať okolie, ako seba.

anonym_0d5e8b
Dnes o 09:14

Muz dostane topanky, ponozky a krem na vrasky 🤣
Dcera (2,5) oblecenie a par hraciek.
Neznasam Vianoce a toto darcekovanie sa.

pribinak
Dnes o 09:15

Aj Tebe zelame krasne sviatky a hlavne pokoj v dusi

janinah
Dnes o 09:18

Zažitkové darceky a knihy a vybavené.Vnukom spoloč.hry,tie sa vzdy zídu.

petamich
Dnes o 09:19

Presne! ❤️ inak by to neboli Vianoce ci...

simona92101
Dnes o 09:22

@anonym_autor mame 3 deti,este male.avsak aj rodine sme zakazali vela darcekov,od kazdeho dostanu jeden+knizku(radi citaju).od nas takisto,2 darceky+kniha.my s muzom len drobnost,po vianociach ideme na rodinnu lyzovacku

anonym_e2229e
Dnes o 09:29

Vcera tu jedna pisala, ze darceky davaju uz dnes, lebo ze maju toho plnu pivnicu ci co...."cim viac, tym lepsie"😏

autor
Dnes o 09:32
@anonym_e2229e

Vcera tu jedna pisala, ze darceky davaju uz dnes, lebo ze maju toho plnu pivnicu ci co...."cim viac, tym lepsie"😏

@anonym_e2229e citala som. Smutne k comu deti vedieme. Ale niektori si na to stavaju svoj osobny status. Pritom vela darcekov neznamena stastne deti

anonym_7900d6
Dnes o 09:36

kazdeho osobna vec- ale tolko nenavisti ,kolko srsi z teba -to malokto prekona.. panna maria v ludskej podobe co ide kydat na ostatnych-uprac si u seba skor ako zacnes odsudzovat .. a nie moja dcera nedostane ani jednu "haraburdu" darceky mozu byt aj uzitocne ...

stellarstar
Dnes o 09:41

Sú Vianoce vôbec o tom aby pod stromčekom boli 3 tucty darčekov?

henka123123
Dnes o 09:41

U nas bude vela.mam to tak rada

anonym_fbbc75
Dnes o 09:52

Aj u nas,len malemu sme kupili 5 novych hraciek,ostatnym tak po 3och,a my dospely len drogeriu.No deti su deti,obzvlast ked su este malinke,uz v puberte je to tazsie vybrat,ked sami obzvlast nevedia,co by chceli.Ale vzdy sa dohodneme.Ako aj tento rok,ako aj buduce roky.

ivik4
Dnes o 09:52

A ty si ako dieta dary nedostavala alebo na ne teraz nemas ci preco tak nechutne anonymne ( bojazlivo) napisana ufnukana diskusia ?
Ale odpoviem Ti, syn dostane 2 male a 1 väcsi darcek. Spokojnucko ?
Kokos vsak to nepis anonymne

anonym_fbbc75
Dnes o 09:54

A mimo klasickych darcekov sme si pod stromcek kupili pre celu rodinu letnu dovolenku.

autor
Dnes o 09:55
@stellarstar

Sú Vianoce vôbec o tom aby pod stromčekom boli 3 tucty darčekov?

@stellarstar vidis ze su. A ak to niekto neuznava tak mal smutne detstvo

stellarstar
Dnes o 09:59
@anonym_autor

@stellarstar vidis ze su. A ak to niekto neuznava tak mal smutne detstvo

@anonym_autor mne je jedno veď v podstate nech si každý robí po svojom.
Ale to nemá nič spoločné s detstvom či? Ja som v detstve na vianoce mala darčeky ale som rada že to rodičia nepreháňali 🙏 a ani mi nepreháňame

doriiis
Dnes o 10:05

Je nás doma 5.Teraz som poratala darčeky pod stromčekom . Je ich 8.

jaskolka
Dnes o 10:13

U nás je presne 10 darčekov,my s manželom po dva a deti po tri na osobu.

ariannazara
Dnes o 10:30

My s muzom nic, a malemu sme kupili autobus, lietadlo, sonicku kefku a puzzle to je vsetko ;)

anonym_cb1dc6
Dnes o 10:35

@anonym_autor Kazdy z nas dostane po 7 darcekov, tak rataj 7 x 4 osoby a to este deti neboli u babiek

januska12323
Dnes o 10:37

Každý dostane jednu vec a tebe by sa zišlo niečo na nervy.

anonym_0b804d
Dnes o 10:39

Moje deti dostanu rozne- podla toho o co sa zaujimaju, maju tam aj kozmetiku ci ponozky alebo trenky… cize nic vynimocne da sa povedat, akurat dcera ma plysaka a obaly na telefon a sluchadla (hodnota asi 26eur), ale na moje pomery aj tak budu mat tento rok vela darcekov, i ked su len symbolicke.

autor
Dnes o 10:43
@januska12323

Každý dostane jednu vec a tebe by sa zišlo niečo na nervy.

@januska12323 odporucis nieco? Co si davas ty?

autor
Dnes o 10:43
@anonym_cb1dc6

@anonym_autor Kazdy z nas dostane po 7 darcekov, tak rataj 7 x 4 osoby a to este deti neboli u babiek

@anonym_cb1dc6 tak malo? Vy ste chudobni?

anonym_62bad8
Dnes o 11:04

Manžel dostane jeden darček. Ale poriadny. Hodinky.

anonym_a6b76c
Dnes o 11:05

@anonym_autor keby sa staral kazdy sam o seba bolo by o každého postarané. Co závidís ze píšeš túto diskusiu z ktorej priam srší zlosť? Nie je každého osobná vec kolko darčekov kupi? Co je teba do toho a co si týmto chcel/a povedat?

anonym_763612
Dnes o 11:05

Mozes si to tu akokolvek obhajovat, ale ziaden vyrovnany a spokojny clovek nema potrebu vycitat cudzim ludom na internete mnozstvo darcekov na stedry den. Prajem ti hlavne pokojne sviatky bez hnevu.

anonym_013942
Dnes o 11:16

Och, z teba priam srsi nespokojnost, ale nech uz ta trapi cokolvek, zelam pokojne sviatky a menej zloby 🙂

autor
Dnes o 11:16
@anonym_a6b76c

@anonym_autor keby sa staral kazdy sam o seba bolo by o každého postarané. Co závidís ze píšeš túto diskusiu z ktorej priam srší zlosť? Nie je každého osobná vec kolko darčekov kupi? Co je teba do toho a co si týmto chcel/a povedat?

@anonym_a6b76c co sa ta to dotklo?

Strana
z5