icon

Koľko darčekov ste nakúpili?

24. dec 2025

No kolko darcekov ste v besnosti nakupili? Dufam ze kazdy dostane aspon po 20 novych haraburd a mamon vas uplne ovladol.

autor
24. dec 2025

Nejak sa vas to dotklo. Hanbite sa za to kolko davate darcekov ci co?

anonym_f42b99
24. dec 2025

@anonym_autor u náspresne 20pre teba haraburd u nás darčekov pre osem osôb, z toho 4 knihy, 2fotokalendáre pre starých rodičov, spoločenské hry pre deti , výživové doplnky pre seniorov, a teplé strikované ponožky.

anonym_578b0f
24. dec 2025

@anonym_autor čo ťa je do toho ? Veď nech si každý kúpi čo a koľko uzná za vhodné

zuzanita1609
24. dec 2025

Čo je zlé na tom,keď sa ľudia chcú obdarovať a chcú byť obdarovaní? Nebuď ako taký Grinch 😊. A ty dostaneš niečo od niekoho,kto ťa má rád? Keby si nebol ofučaný anonym,podarujem ti aspoň také ❤️ 😉. Krásne a pokojné sviatky ti prajem 🤗.

anonym_cb468f
24. dec 2025

My sme kúpili zopár hraciek pre malú, s manželom si nedávame a rodičom, neterkam a synovcom. Nie veľa, lebo obdaruvavame deti a v každej domácnosti ( sestra, starý rodicia) niečo dostanú.

anonym_7900d6
24. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor skor ty sa hanbis za to,ze na darceky nemas,nemas ich komu dat alebo tebe nikto nic nedava ... zmen seba- vacsia sanca na uspech ako menit cely svet okolo seba

stellarstar
24. dec 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor len preto že si dávajú 3, 4 dárky už musia byť chudobný? Wtf?

stellarstar
24. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nie nehanbím sa ale vianoce nie sú o tom aby sme mali pre osobu 24 darčekov pod stromčekom 🙈

autor
24. dec 2025
@stellarstar

@anonym_autor len preto že si dávajú 3, 4 dárky už musia byť chudobný? Wtf?

@stellarstar ironia. A davaju si 7

stellarstar
24. dec 2025

@anonym_autor a ty si dostala čo a koľko? Tým sa neschváliš?

autor
24. dec 2025
@anonym_7900d6

@anonym_autor skor ty sa hanbis za to,ze na darceky nemas,nemas ich komu dat alebo tebe nikto nic nedava ... zmen seba- vacsia sanca na uspech ako menit cely svet okolo seba

@anonym_7900d6 teraz si ma ranila

autor
24. dec 2025
@stellarstar

@anonym_autor a ty si dostala čo a koľko? Tým sa neschváliš?

@stellarstar ja este ziadny. Az vecer rozbalujeme

misicka31
24. dec 2025

Za svoje peniaze nakúpime koľko uznáme za vhodné.

banalu
24. dec 2025

Rataju sa aj darceky co sa nekupovali ako darceky? 😂 kupili sme si s muzom diare, ale zabalila som ich aby malej nebolo luto, ze nam Jezisko nic nedoniesol 😂

anonym_cb1dc6
24. dec 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Asi malo,kedze ja s muzom sme mali obaja odmeny v podobe 13teho platu 🙂

anonym_9e07bc
24. dec 2025

Tak podme poratat…24 ks pre muza, 23 pre mna, 14 pre starsie dieta, 13 ks pre mladsie. Plus 10 ks pre kazdeho u kazdej babky. Plus od krstnej po 4 pre kazdeho. A po jednom od mojich surodencov pre deti. Uf, neviem ani spocitat. A daco ani sa uz nedalo zabalit, dosiel baliaci papier.🥲 to preto neratam.

anonym_a6b76c
24. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_a6b76c co sa ta to dotklo?

@anonym_autor nie, nedotklo ale teba nieco očividne ano ked tu potrebuješ vo sviatočný den takto prskat. Mne je jedno kto koľko kúpil darčekov, kazdy nech si robi podla svojich moznosti a svojho uváženia. Pre mna je najdôležitejšie ze pri stedrovecernom stole budu so mnou sedieť všetci moji najbližší a co robia ini mi je jedno

anonym_e2229e
24. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_e2229e citala som. Smutne k comu deti vedieme. Ale niektori si na to stavaju svoj osobny status. Pritom vela darcekov neznamena stastne deti

@anonym_autor Dieta porozbaluje 30 darcekov, a potom ani nevie, s cim sa ma najskor hrat😏

13uzivatelka11
24. dec 2025
@anonym_9e07bc

Tak podme poratat…24 ks pre muza, 23 pre mna, 14 pre starsie dieta, 13 ks pre mladsie. Plus 10 ks pre kazdeho u kazdej babky. Plus od krstnej po 4 pre kazdeho. A po jednom od mojich surodencov pre deti. Uf, neviem ani spocitat. A daco ani sa uz nedalo zabalit, dosiel baliaci papier.🥲 to preto neratam.

@anonym_9e07bc akože to naozaj toľko darčekov pre dospelákov? 😀 Ja mám vždy problém vybrať si vôbec jeden, neviem si predstaviť toľko darčekov že by som mala dostať, lebo netuším čo by to malo byť 😀 aj s ponožkami a dakym obleckom 😀

stellarstar
24. dec 2025
@anonym_autor

@stellarstar ja este ziadny. Az vecer rozbalujeme

@anonym_autor tak sa potom pochváľ

anonym_ef1028
24. dec 2025

Niektorí tu by mali naozaj vyhľadať odborníka.
Rýpať ešte aj na Vianoce a do počtu darčekov. Na hlavu, fakt .

ivik4
24. dec 2025

Tebe musi dobre sibat 😆. Tak ich sa to dotklo, pritom jediny kto tu anonymne rumazga vo vytvorenej diskusii nasilu a stara sa do druhych si ty 🤣🤣
Bojko 🥺

anonym_9e07bc
24. dec 2025
@13uzivatelka11

@anonym_9e07bc akože to naozaj toľko darčekov pre dospelákov? 😀 Ja mám vždy problém vybrať si vôbec jeden, neviem si predstaviť toľko darčekov že by som mala dostať, lebo netuším čo by to malo byť 😀 aj s ponožkami a dakym obleckom 😀

@13uzivatelka11 niektori muzi su velmi prakticki. Na otazku, co na vianoce, dostanes odpoved: 5ks - kosele, ponozky, vlnene ponozky, natelniky atd, atd. 😅 ale ja som si dopriala tento rok, pravda, no🥲 tak cely rok som bola dobra ako med.

svetlonos
24. dec 2025
@anonym_autor

@stellarstar vidis ze su. A ak to niekto neuznava tak mal smutne detstvo

@anonym_autor
tu nejde o to, co kto uznava alebo nie ake o tvoj drzy, rypava agresivny koment. No houby ta je do toho, kto kolko kupil. My sme dostavali aj vela aj menej a nie je to vzdy o mamone.
Je to o inych hodnotach, no vzhladom na tvoj koment silno pochybujem, ze uznavas tie vrucne laskyplne hodnoty.
Toto je cisty grinč a frustracia z teba, nie ze Vianoce nie su o darcekoch.

anonym_e5bb31
24. dec 2025

@anonym_autor tento rok ,chvalabohu,mame hojnost. Stale je nieco co potesi aj po materialnej stranke. Nie haraburdy ,ale kvalitny parfem alebo kozmetika by ma potesila.necham sa prekvapit🙂

autor
24. dec 2025
@svetlonos

@anonym_autor
tu nejde o to, co kto uznava alebo nie ake o tvoj drzy, rypava agresivny koment. No houby ta je do toho, kto kolko kupil. My sme dostavali aj vela aj menej a nie je to vzdy o mamone.
Je to o inych hodnotach, no vzhladom na tvoj koment silno pochybujem, ze uznavas tie vrucne laskyplne hodnoty.
Toto je cisty grinč a frustracia z teba, nie ze Vianoce nie su o darcekoch.

@svetlonos do kazdej diskusie kde sa niekto opyta na druhych chodis pisat ze houby ta je do toho?

macik9999
24. dec 2025
@anonym_fbbc75

A mimo klasickych darcekov sme si pod stromcek kupili pre celu rodinu letnu dovolenku.

@anonym_fbbc75 aj my tak isto

anonym_ac85e2
24. dec 2025

máme viac detí a už od mala dostávali len po dva darčeky. Jeden darček bol oblečenie a jeden hračka.
deti už vyrástli ale stále majú len po dva darčeky.
My dospelí po jednom.

mikadooo
24. dec 2025

@anonym_autor netuším, nerátali sme to. Ale až tak veľa nie. Ja sa detí pýtam, čo by chceli a podľa toho kúpim. Dostanú spoločné dva veľké darčeky a potom ešte nejaké drobnosti, možno 3-4. Finito. Keď budú mravčať že niečo chceli a nedostali, tak kúpim prípadne ešte po vianociach a poviem, že ježiško nestihol. Ja fakt nestíham pred vianocami všetko a len tak naverímboha nakupovať nenakupujem, to neznášam, len tak chodiť po obchode a hádzať do košíka, len aby bolo. To nie je môj štýl. Prajem všetkým krásne Vianoce!

beata_k
24. dec 2025

@anonym_autor Ty zjavne nic ked ta to tak serinka 😁