icon

Koľko peňazí by rodičia mali dať na svadbu?

Včera o 17:41

Zaujima ma, koľko vám dali vaši rodicia ako svadobný dar?
Som čerstvo po svadbe, manželkini rodicia nám dali 10 000€ a moji 500€, viac nemohli alebo nechceli, neviem..
Manželka povedala, že nevyzerá zeby sa mali zle a ze je hanba toľko málo synovi dať. Inak je manželka super aj všetko, povedala ze viac sa k tomu nebude vyjadrovat, ze to mam nechat tak..Čo myslite? Mam z toho divny pocit.

Strana
z4
minenkaa
Dnes o 08:13
@anonym_e87639

@minenkaa väčšinou o ňom hovorím ako o synovi.obcas v súkromí použijem slovo decko,ale to skôr z recesie.

@anonym_e87639 no a ja volám svoje decko ,decko bolo od malička

sense
Dnes o 08:19
@minenkaa

@minenkaa veru ja tiež koľkokrát poviem dcére, decko moje a nemyslím to hanlivo

minenkaa
Dnes o 08:20
@sense

@minenkaa veru ja tiež koľkokrát poviem dcére, decko moje a nemyslím to hanlivo

@sense presne, moje decko krásne ,milované

anonym_a4b15d
Dnes o 08:37
@anonym_e87639

@minenkaa prečo svoje dieťa nazývaš decko? 😁

@anonym_e87639 mne je napriklad sympatickejsie ked niekto povie decko ako ked tu citam tie dcerenky, dcerusky a synacikov a syncekov, dietatka a maminky, mne tie zdrobneniny trhaju usi. Ked niekto nazve dieta decko, vo mne to evokuje, ze ma k nemu zdravy vztah, nie je zo svojho decka posraty🤣😂, moj nazor, nemusite mi ho vyvracat, dakujem za porozumenie😘

anonym_e87639
Dnes o 09:09
@minenkaa

@minenkaa jasné , chápem.len veľa ľudí považuje slovo decko za škaredé.mne osobne to nevadí,len som sa pýtala.vravim,že aj ja svoje občas nazveme decko

anonym_e87639
Dnes o 09:11
@anonym_a4b15d

@anonym_e87639 mne je napriklad sympatickejsie ked niekto povie decko ako ked tu citam tie dcerenky, dcerusky a synacikov a syncekov, dietatka a maminky, mne tie zdrobneniny trhaju usi. Ked niekto nazve dieta decko, vo mne to evokuje, ze ma k nemu zdravy vztah, nie je zo svojho decka posraty🤣😂, moj nazor, nemusite mi ho vyvracat, dakujem za porozumenie😘

@anonym_a4b15d toto ani vyvracať nejdem.uplne súhlasím.tiez nemám rada označenie dieťatko, synček, dcérka ....všeobecne zdrobneliny.

minenkaa
Dnes o 09:12
@anonym_e87639

@minenkaa jasné , chápem.len veľa ľudí považuje slovo decko za škaredé.mne osobne to nevadí,len som sa pýtala.vravim,že aj ja svoje občas nazveme decko

@anonym_e87639 ja zas nepoznam nikoho kto považuje slovo decko za škaredé,skôr za roztomilé

kofa77
Dnes o 09:18

Tiez mam doma decko

anonym_e4a7a5
Dnes o 09:18
@kofa77

Tiez mam doma decko

@kofa77 aj ja mám doma decko. Decko čo milujem najviac na svete

simca06022011
Dnes o 09:31

dali na svadbu asi myslis, dar... lebo svadba vas stala malo a isli ste so zenou 50:50. CIze neplatili svadbu. V kazdomm pripade, aj ked sa rodicia maju dobre, nemusia mat potrebu dospelym detom davat desattisice, je to uplne individualne. Mozno ak by som velmi vyryval partner, tak by som to kludne otocila - moji rodicia vedia, ze sa o seba viem postarat a nepotrebujeme sponzorovat. Mne osobne, odkedy nebyvam doma, je napr blbe vobec brat peniaze od niekoho, neznasam to... cize daru v tisicoch eur k svadbe by somsa veru netesila.

kofa77
Dnes o 09:31
@anonym_e4a7a5

@kofa77 aj ja mám doma decko. Decko čo milujem najviac na svete

@anonym_e4a7a5 no ano, ako inak🙂, decko, ktore by som niekedy vystrelila na Mesiac.

anonym_e4a7a5
Dnes o 09:35
@kofa77

@anonym_e4a7a5 no ano, ako inak🙂, decko, ktore by som niekedy vystrelila na Mesiac.

@kofa77 len na mesiac ? Aspoň na Saturn

anonym_1f266d
Dnes o 12:31

@anonym_autor my sme si svadbu platili sami,jedny rodicia zaplatili tortu a nejake drobnosti,druha strana piekla kolace..kazdy prispel ako vedel a mohol a kazdy bol spokojni..nikdy by som neziadala tolko penazi,kto ma nech da,ale nemozete sa hnevat na druhych ,ze nedaju..mozno im ani nenapadlo,ze druha rodina dava tolko..mne aj 500 eur pride mega vela.

anonym_5e4797
Dnes o 14:22

Koľko si si zaslúžil toľko ti dali 🤣🤣🤣

anonym_1526f2
Dnes o 16:58

@anonym_autor viac by som rodičov nenavstivil, keď ta takto odjebali, zabudni na nich. Urobili ti totálnu hanbu

anonym_f5647c
Dnes o 18:42

@anonym_autor ber to tak, že zrejme tak mohli dať, viac asi nie. No nikde nie je napísané, že časom ti neprispeju na niečo ako byť, dom...Podstatný je vzťah vás dvoch, nie kto koľko dal. Aj tak si to už vaše peniažky spoločne.

anonym_54deda
Dnes o 20:13
@anonym_81d5b2

@anonym_54deda to že mu dali rodičia 500€ nehovorí nič o ich láske k synovi, možno len nemali, teda nemohli dať viac, je handa porovnávať kto čo dal a podľa toho hodnotiť vzťah rodičov, gratulujem k tvojmu názoru a posudzovaniu vzťahov na základe €

@anonym_81d5b2 no ved ja tak vztahy absolutne neposudzujem. ved som napisala ze ak nemaju tak v pohode. Ale castokrat je to ze maju ale nedaju lebo nieco…. a to sa potom prejavuje aj inde, nie len vo financnej pomoci

Strana
z4