Koľko peňazí darovať na svadbu veľmi dobrej kamarátke?
Kolko€ by ste dali na svabdu velmi dobrej kamaratke?
Rozmyslam nad 200€, ale vobec nevien ci to nie je malo a zas nejaky super plat nemam, ale nechcem jej dat malo , poradte 🙂
Každého rozhodnutie, akú svadbu usporiada. Ale radšej by som nikam nešla, ako dať týždňový plat za jednu žúrku.
Tak si zrátaj kolko su náklady na občerstvenie plus všetko okolo pre 2 ľudí. Ja som vyjadrila svoj názor. 200 je podľa mňa spodná hranica.
Tak si zrátaj kolko su náklady na občerstvenie plus všetko okolo pre 2 ľudí. Ja som vyjadrila svoj názor. 200 je podľa mňa spodná hranica.
@martinka13 tak to zavisi od vela premennych, region, aky hotel,
Ja žasnem čo sa tu píše.. Svadbu robím preto, že to chceme a chceme na nej ľudí nám srdcu blízkych a nie preto, aby sme niekoho na tej svadbe mali a aby pokryli náklady.. Čiže ak môžeš dať 100, tak daj 100,ak viac, dáš viac.. Žiaden dar nie je hanba, základ, že budeš pri niekom v jeho pekný deň 😉
200 eur je úplne okej, mala som svadbu minulý týždeň a cca 100e na osobu bol priemer, mladší kamoši, čo ešte študujú dávali menej, tí čo už pár rokov pracujú zas dávali viac. 🙂 myslím, že to všetci chápu, že každý dá toľko koľko može, ja by som tam pozvala tých istých ľudí, aj keby nám nedali vbec žiadny dar. 🙂
Záleží aj od regiónu. Ale 200€ eur je pre kamarátku úplne ok. Mne sestra dala na moju svadbu pred 2 rokmi 300€ a teraz sa vydáva ona a zvažujem sumu 200€. Keďže sme mali veľa výdavkov a ešte som na rodičáku. Od kamarátov sme viac ako 150€ nedostali a v živote by som to neriešila

Vies co, ona bola cela vychcana a manipulovala s kazdym, s kym potrebovala. A celu svadbu jej financoval otec a potom vsetko, co mala ako saty, vyzdobu a pod. kupene za drahe prachy este predavala. A to nebola ziadna chudera. Cize jej sa to krasne vratilo, ze sa s nou osud zahral tak, ze proste ti ludia jej peniaze na svadbe nedali. Tolko, kolko ona pocitala.