icon

Koľko prispieť na redový tanec na svadbe?

18. máj 2024

Svadobní rodičia,koľko ste prispeli deťom na redový tanec?
Alebo na "tanier".

Strana
z3
duppka13
20. máj 2024

A ta kytica - ak myslis tu s ktorou ide k oltaru tak tu by jej mal doniest zenich na odobierku alebo ak nie je odobierka mala by ju dostat od neho. Tak sme to mali, mozno myslis inu kyticu? My sme od svadobcanov kytice vyslovene nechceli

duppka13
20. máj 2024

Este je vtipne, ze tanier ak je zakryty na redovom aby nikto nevidel kolko kto dal, ale aj tak vsetci vedia kolko sa dava a kolko kto dal

surama
21. máj 2024

Tiez som z vychodu a tu je to uplne normalna sucast svadby od nepamati 🙂 Kazdy s tym dopredu rata a nikto to nevnima ako zdieranie. Praveze asi by skor boli vsetci sklamani, ak by sa redovy tanec nerobil 😀 Ale hadam iba rodicia davaju vyssie sumy, inak bezne ludia daju 20eur. Do obalky ako dar sa da vyssia suma a na redovom skor iba tak symbolicky. Autorka, ak ste svadobni rodicia, tak dajte podla svojich moznosti. Ale tak asi stovku minimalne, ak mozete.

deniseee
21. máj 2024

Ja pocujem prvy raz po vela rokoch, ze sa toto este robi. Ako dieta som zazila velke mnozstvo svadieb, zvykov neurekom a ked sa mala konat nasa, jasne som povedala, ze neexistuje, aby sa take nieco dialo a absolvovali sme aj jednu kovidovu svadbu (ako svedkovia) a aj dalsiu potom a vsetky boli bez zvykov uz. Tak dakujem za ozrejmenie, ze niekde to este stale prebieha.

Strana
z3