icon

Koľko stojí svadba na chate s gulášom?

tvyks
1. apr 2024

Dobry den robil niekto svadbu na chate ? Len tak ze gulas party nejaku ? Kolko vas ro cca vyslo? A kolko mozem ratat na osobu ked by bol napriklad korlina gulasu,nejake maso pecene suche kolaciky a pagaciky,alkohol pre 40ludi.
Dakujem
Lebo stale zvazujeme su rozne alternativy ale chcela by som vediet tak orientacne kolko by to cca stalo

Strana
z2
tvyks
autor
1. apr 2024

@zeldia pristresok bude

tvyks
autor
1. apr 2024

@liv1 chata by bola taka polovnicka je sice velka vonku cele s pristreskom dole toaleta a kuchynka hore par posteli.spat tam nebude nikto mozno nejaky chalani par kazdy pojde domov .bude to posedenie skor

jeanne14
1. apr 2024

@lonely66 ako áno, tak koláče mi piekla teta, platila som len suroviny, mäso hovädzie nás vyšlo 40€? Zelenina áno domáca … 😁

lenicka298
1. apr 2024

@tvyks ešte malý tip- napríklad v kauflande sa dala využiť párty záruka (na jeseň to teda ešte platilo, keď sa brat ženil) že môžeš do 14 dní po oslave vrátiť neotvorene balenia malinoviek. Na tom dokážeš ušetriť, keď sa nevypije všetko. Víno mali tiež tak poriešene z jednej vinotéky, že kúpili viac a čo ostalo, vrátilo sa. 😉

tvyks
autor
1. apr 2024

@lenicka298 dakujem krasne za tip

kitycat
1. apr 2024

Ja nie som zastanca tychto dvadieb na chate, kde je gulas, plastove taniere a "urob si sam".
Aspon to jedlo by som uvitala od cateringu. Zakusky nejake tiez, ja som na sladke 😄
Varit pre 40 ludi ked tak bezne nevarim je samobrazda, aby nevesta s rodinou a kamaratmi vsetko zdobili, upratovali a varili.
To uz mi je logickejsi nejaky salon v restauracii ked ani skoro nikto teda nebude prespavat. A pit budu? Pojdu domov peso?

ninusa221
1. apr 2024

@tvyks robili sme na chate 70 tku 48 ľudí alkohol guláš plus sme dali caterning koláče výzdoba 1000€ bez chaty tá stala po známosti okolo 150€.

zuzubb007
1. apr 2024

No prepáč, ale každý ti povie, že pomôže, v skutočnosti by boli podľa mňa radšej keby sa zabávali ako ostatní to, že budú stáť pri hrncoch, po ďalšie pozves rodinu a chces od nich aby sa obsluhovali a dali si čo chceli trošičku noblesy by to chcelo, tak isto dostanete darčeky vo vysokých hodnotách, tak snáď ak nemám na svadbu a oslavu 2000 nerobím radšej nič naozaj, nápad chaty je super ale robiť tam otroka to teda nie, robila si dakedy sama guláš, lebo ja áno asi pre 15 ľudí a nikdy viac, keď sama krajas atd. celý deň to robíš najskôr si to vyskúšaj sama a pochopíš

tvyks
autor
1. apr 2024

@zuzubb007 my nechceme ziadne darceky my to vonec nerobime ako svadbu cisto ina ako posedenie kde sa za par hodin pojde domov,kazdy ma malicke deti a nikto tam nebude do rana ani do vecernych hodin. A uz som to pisala vyssie ti co sa ponukli ze budu pomahat by na svadbu ani pozvani neboli

tvyks
autor
1. apr 2024

@tvyks sorry za chyby ponahlam

tvyks
autor
1. apr 2024

@ninusa221 dakujem za komentar k otazke

ninusa221
1. apr 2024

@tvyks ten catering vyšiel 500€ okolo 100€ výzdoba zo SHEIN. Hudbu sme mali reprák bola to makačka ale zabavalili sme sa do 6 rana.

muchotrafka298
1. apr 2024

@tvyks ked to mas takto dohodnute, ze Ti pridu zadarmo pomoct kamarati a rodina, ktori na svadbu pozvani nie su, tak je to v poriadku.

@zuzubb007 s tym chystanim mas uplnu pravdu, ja som raz robila oslavu doma pre 15 ludi, obed, misy, rozne jedla, lebo henten toto, dalsi vegetarian, potom pat ludi rozne nejedli veci, chystala som to den dopredu vsetko, krajanie a pripravne roboty, cely polden od rana som varila a dovolila som si kupit kolace...to bolo dristov. Som si povedala,ze nikdy viacej nebudem takto chystat jak trubka, cela som bola upachtena a potom sa bav na oslave "ty sa nebavis?" nie, lebo mna cakala dalsia sichta odpratat vsetko po nich.

zuzubb007
1. apr 2024

@tvyks to áno ale snáď tí čo ti budú pomáhať, tak hádam im za to zaplatis či chcú či nechcú je to slušnosť za celý deň dať 100 eur na osobu ktorá pomaha, neviem za mňa čudná oslava takto to riešiť, a čo, že majú ľudia malé deti ja som bola na svadbe s 5 mesačným a 3 ročným do jednej ráno, deti zvládajú všetko, ako za mňa si to absolútne neuzijes takto, no ale veď ty vieš lepšie asi

kitycat
1. apr 2024

To s tym, ze ti co sa ponukli na pomoc ti by inak neboli pozvani, to je co? A keby sa neponukli a nesli, tak kto by to robil?

tvyks
autor
1. apr 2024

@kitycat takze este raz to neni klasicka svadba bude to posedenie.vsetci o tom vedia nikto tam nechce spat.kazdy chce prist iba na chvilku pridu a odidu kedy chcu..ja si tam zavolam koho ja chcem a tito by nesli ako hostia.catering a obsluhu robia na kazdej oslave a svadbe u nas .chcu to robit nikto ich nenutil.budu mat za to zaplatene aj ked nechcu.keby to nerobia zaplatim si catering aj s obsluhou..nebude to ako svadba iba ako posedenie pri gulasi a opekacke. My to tak chceme a neni to uplne o peniazoch.pytala som sa na cca rozpocet a zatial mintu vsetci vypisuju cest vynimkam ako by to nerobili a podobne.nikto tam nebude hladny a nikto tam nebude robit sluhu ja uz neviem ako to mam vysvetlit..

zeldia
1. apr 2024

@tvyks ak nerátam cenu za chatu tak ak vydelis 2000e na 40 ľudí vyjde ti 50 e na osobu a to už je luxusný catering na 1 osobu neviem si predstaviť čo za jedlo by si musela nakúpiť. Mne tak reálne aj s alkoholom ak chcete podávať to vychádza max 30e na osobu čiže cez 1000-1500 e dobre sa zabavte a urob si ako ty chces okrem toho všetci pozvaní asi dopredu vedia kam idú a čo majú cakat tak tým ktorým sa to nezdá/nechce nemusia chodit nasilu 😉

jimi1985
1. apr 2024

@tvyks Najst chatu pre 40 ludi,to uz teraz zhanajte. Pocitaj s tym,ze moze prsat a kam sa vsetci pomestia. Bola som na takej svadbe. Sedeli sme vonku,mali tam stany. Bolo to na jesen a premezli sme vtedy poriadne. Cez den bolo fajn,ale v noci uz zima.

tvyks
autor
1. apr 2024

@jimi1985 chatu mame to neriesim nastastie

smajlik323
1. apr 2024

@tvyks mňa len napadlo aby si nebola sklamaná, lebo jedna osoba robiť DJ, fotografa a kuchára pre 40 ľudí úf no neviem si to reálne predstaviť

cucica
1. apr 2024

Super napad, len poradim realne zabezpecit obsluhu nejake baby aspon brigadne, co poponukaju odlozia.
Lebo my organizovavame oslavu doma gulas grilovanie pre dieta vzdy cca do 23 ludi a teda realne ja padam o osmej na hubu 🤣
Ano, rodina povie pomoze, my si zoberieme nerobte si starost, ale realita je vzdy uplne inde.
Najedia sa, odlozit, ist robit kavu, dat kolace, tortu, odlozit, potom zasa vyhladnu tak repete ako extrem 🤣
Vsetko to znie jednoducho, ale realne je to makacka.

marth16
1. apr 2024

@tvyks tak ak ide iba rozpočet, my sme to s našimi požiadavkami vyrátali na 4000€ pred 2 rokmi. V cene bola chata, catering, alko, koláče.

Strana
z2