Komu dávate darčeky na Vianoce?
Samozrejme, okrem detí, partnerov a celkovo rodiny pre koho ešte chystáte darčeky? Máme v práci veľmi dobrý kolektív (sme taká osemčlenná skupinka kamarátok) a jedna z nás vymyslela niečo ako tajného Santu, akurát s tým, že sa obdarujeme všetky navzájom a každá dá tým zvyšným siedmim niečo drobné 🙆🏻♀️. Neviem, či som divná, ale všetky z toho boli nadšené, len mne sa do toho nechce. Vymieňate si s kamarátkami darčeky, alebo len s rodinou a najbližšími? Mimochodom, neviem, čo také „drobné“ a za nízku cenu by som im kúpila, a zároveň aby to nebola úplná hlúposť.
obdarovávame sa v najbližšej rodine, vždy po dohode, čo kto potrebuje alebo po čom túži. So 4 celoživotnými kamarátkami si dávame maličkosti, väčšinou kozmetiku, tiež po predchádzajúcej dohode
@lenuska999 Po dôkladnom zvážení a potreby konsolidovať rodinné financie,tento rok obdarujem moju pani svokru a svojho syna
Secret santu robíme stále. Je to milé 🙂
@anonym_212b9e je to trapne v robote
S kamoskou si davame listky na koncert divadlo welness....vylety.
Ked mame kavu s kamoskami pred vianocami - dobru cokinu male prosecko masku na tvar sviecku mydielko kremik na ruky.....

@lenuska999 My si v práci dávame tiež darčeky, sme tri kolegyne. Darovala som fľaše na vaječný likér, lebo viem že robia domáci, včelí med, čaje, pralinky čo predávajú iba na Vianoce.