icon

Komu dávate darčeky na Vianoce?

lenuska999
2. nov 2025

Samozrejme, okrem detí, partnerov a celkovo rodiny pre koho ešte chystáte darčeky? Máme v práci veľmi dobrý kolektív (sme taká osemčlenná skupinka kamarátok) a jedna z nás vymyslela niečo ako tajného Santu, akurát s tým, že sa obdarujeme všetky navzájom a každá dá tým zvyšným siedmim niečo drobné 🙆🏻‍♀️. Neviem, či som divná, ale všetky z toho boli nadšené, len mne sa do toho nechce. Vymieňate si s kamarátkami darčeky, alebo len s rodinou a najbližšími? Mimochodom, neviem, čo také „drobné“ a za nízku cenu by som im kúpila, a zároveň aby to nebola úplná hlúposť.

Strana
z2
anonym_b9ab60
2. nov 2025

@lenuska999 My si v práci dávame tiež darčeky, sme tri kolegyne. Darovala som fľaše na vaječný likér, lebo viem že robia domáci, včelí med, čaje, pralinky čo predávajú iba na Vianoce.

danica2711
2. nov 2025

obdarovávame sa v najbližšej rodine, vždy po dohode, čo kto potrebuje alebo po čom túži. So 4 celoživotnými kamarátkami si dávame maličkosti, väčšinou kozmetiku, tiež po predchádzajúcej dohode

viera012345
2. nov 2025

@lenuska999 Po dôkladnom zvážení a potreby konsolidovať rodinné financie,tento rok obdarujem moju pani svokru a svojho syna

katulienkax
2. nov 2025
@anonym_212b9e

Secret santu robíme stále. Je to milé 🙂

@anonym_212b9e je to trapne v robote

natalka13
2. nov 2025

S kamoskou si davame listky na koncert divadlo welness....vylety.
Ked mame kavu s kamoskami pred vianocami - dobru cokinu male prosecko masku na tvar sviecku mydielko kremik na ruky.....

Strana
z2