icon

Krst nemanželského dieťatka

marthinna7
4. jan 2012

Moj priatel je rozvedeni... ja som slobodna, ale zijeme spolu... chcem sa opytat ci nevie niekto, ci mi babatko pokrstia bez problemov, alebo nastanu nejake komplikacie... mate s tym niekto skusenosti??? Ja chcem velmi aby bolo moje babo pokrstene... a budem sa preto stanizit urobit vsetko preto... dakujem a pridajte sa do diskusie...

Strana
z8
mgabriskova
6. mar 2013

Pekný deň, ponúkam nafotografovanie krstu/birmovky a iných osláv. Cena dohodou 🙂

dedenini
11. mar 2013

ahojte. chcela by som sa spytat ako samotny krst prebieha. Mame znameho farara co nam povedal ze dcerku pokrsti aj ked niesme s partnerom zobrati, a pokrsti aj mna. Ja niesom krstena, a tak ak ma byt dcerka mala by som byt aj ja... vobec si to neviem predstavit co sa tam bude diat. A snad nebudem muset nieco hovorit.. Mam z toho divny pocit... dakujem za radu , teda skusenosti ako to prebieha na krste aj pri krste rodica..

ninison
17. máj 2013

@bamartinka ahoj, a vies prosim povedat v ktorom kostole ste krstili? dakujem.

ninison
17. máj 2013

@kostka211 a to v ktorom meste prosim? a v ktorom kostole?

bamartinka
18. máj 2013

@ninison ahoj, jej to bolo davno, co som sem pisala. Krstili sme v Ruzinove v kostole sv. Vincenta de Paul. M.

ninison
20. máj 2013

@bamartinka dakujem krasne! 🙂

aurbik173
6. nov 2016

Ahojte,vedel mi niekto prosim poradit resp.odporucit knaza( prip.kostol) v ba a okolie,kde by mi pokrstili dcerku.( podmienky :som slobodna matka,krstni rodicia by bola moja rodina so vsetkymi katolickymi nalezitostami😊), vdaka.

nimika
6. nov 2016

@aurbik173 ak nežiješ s mužom, tak by to nemal byť problém

maciatkolulu
6. nov 2016

@aurbik173 rusovce, zarucene bez problemov, prijemny farar, nam pokrstil bez pol slova syna a to sme obaja rozvedeni a predtym brani v kostoloch....

siska53
6. nov 2016

@aurbik173 Skus na Trnavke.

sila2
6. nov 2016

@aurbik173 v Marianke pokrsti Farar je uzasny . Krstili sme tam nasho krstneho synceka krst bol nadherny . Nemusia byt zosobaseny ani rodicia ani krstny rodicia ☺

krukky
6. nov 2016

@aurbik173 krstili sme v Podunajskych Biskupiciach na Trojicnom namesti uplne v pohode a to s priatelom aj spolu zijeme. Co sa tyka sviatosti krstu tak musi ju vykonat kazdy farar ked o to ziadas,dieta za to nemoze ze ,,rodicia ziju v hriechu" ;)

Strana
z8