Krst nemanželského dieťatka
Moj priatel je rozvedeni... ja som slobodna, ale zijeme spolu... chcem sa opytat ci nevie niekto, ci mi babatko pokrstia bez problemov, alebo nastanu nejake komplikacie... mate s tym niekto skusenosti??? Ja chcem velmi aby bolo moje babo pokrstene... a budem sa preto stanizit urobit vsetko preto... dakujem a pridajte sa do diskusie...
ahojte. chcela by som sa spytat ako samotny krst prebieha. Mame znameho farara co nam povedal ze dcerku pokrsti aj ked niesme s partnerom zobrati, a pokrsti aj mna. Ja niesom krstena, a tak ak ma byt dcerka mala by som byt aj ja... vobec si to neviem predstavit co sa tam bude diat. A snad nebudem muset nieco hovorit.. Mam z toho divny pocit... dakujem za radu , teda skusenosti ako to prebieha na krste aj pri krste rodica..
@bamartinka ahoj, a vies prosim povedat v ktorom kostole ste krstili? dakujem.
@ninison ahoj, jej to bolo davno, co som sem pisala. Krstili sme v Ruzinove v kostole sv. Vincenta de Paul. M.
@bamartinka dakujem krasne! 🙂
Ahojte,vedel mi niekto prosim poradit resp.odporucit knaza( prip.kostol) v ba a okolie,kde by mi pokrstili dcerku.( podmienky :som slobodna matka,krstni rodicia by bola moja rodina so vsetkymi katolickymi nalezitostami😊), vdaka.
@aurbik173 rusovce, zarucene bez problemov, prijemny farar, nam pokrstil bez pol slova syna a to sme obaja rozvedeni a predtym brani v kostoloch....

Pekný deň, ponúkam nafotografovanie krstu/birmovky a iných osláv. Cena dohodou 🙂