Krstiny - priateľ nechce porozumieť
Dcérka ma mat krstiny … mame 30 hostí, rázne som vyjadrila názor, že si neželám aby 5 týždňové babatko kolovalo 28 ľuďom po rukach… keď si ju chcú pozrieť, nech si ju pozrú v kocisrku, ok … keď chcú fotku, nech sa paci, rada na nej budem aj ja s malou- držať ju budem ja. priatel to nechce pochopiť …
@zuzanka.zuzu a keď si ty mala sex pred svadbou tak si v rovnakom vreci😌
@janka_haly ??? ja mu svojmu šťastiu nepotrebujem súhlas rodiny, dediny, farára, ani pokrstene dieťa, to čo splietas 🙄 ty si dobre pomýlená, rieš si radšej svojho priateľa lebo ti budú ľudia budiť 5t bábo 😉
@janka_haly ja ti uplne rozumiem. Tiez by som nedala nikomu na ruky, len najblizsej rodine. Mam tretie dieta a nedala som, mohli sa kamarati, ci vzdialeny pribuzny na hlavu postavit. Je mi neprijemne aby mi moje dieta oblapavali "cudzi" ludia. Ty si matka, a tvoj muz by ta mal chapat a byt ti v tom napomocny.
suhlasim s tebou-tak male babatko ma byt v klude a nema byt vystavene bacilom inych ludi...si matka,drz sa svojho,ved je to tvoje dieta,ty si ho mala 9 mesiacov v bruchu,ty mas vacsiu intuiciu ako chranit dieta nez priatel...povedz mu,ze nechces aby sa dieta niecim nakazilo,lebo aj herpesovy bozk od niekoho moze mat fatalne nasledky...ukaz mu aj clanky z netu...bodka...krstiny nie su cirkus....
@janka_haly ty sama nevies co chces... Preco nepat 30 hosti??? Ved na jednej strane ti vadi ze ho bude chciet kazdy vidiet fotit sa nadrapovat dieta na druhej strane trvas na tom aby tam bolo 30 ludi...
Virm ze ti hormony buchaju kade tade ale najprv si uprac v hlave co vlastne chces a potom sa podla toho zariad 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@janka_haly nie som kresťanka 😉

@janka_haly nuž tak keď ani farárovi ani tebe ani priateľovi nevadí nemanželské dieťa, tak ste asi takí kresťania ako ja kozmonaut a celé krstiny sú len jedna veľká šaškáreň 😉