icon

Ktorý zásnubný prsteň si vybrať?

11. nov 2024

Prosím pomoc. Aký je krajší? Ja by som nosila všetky. Neviem sa rozhodnúť.

Ktorý zásnubný prsteň si vybrať?Ktorý zásnubný prsteň si vybrať?Ktorý zásnubný prsteň si vybrať?
Strana
z3
mantilka
12. nov 2024

Ten druhý je praktickejší. Ten prvý pri obliekaní pulóvre zachytáva očká.

trisha_r
12. nov 2024

Mne by mohol priniesť strieborný alebo z nehrdzavejucej ... Zlaté sa mi nepáčia. Okrem toho to nie je o šperku aj tak by som ho nenosila, lebo nemám rada prstene.

fecanake
12. nov 2024

Mam ten prvy. Vyberali sme spolocne s partnerom a hoci som chcela uplne jednoduchy bez velkeho kamena tento mi nejak sadol. Nezachytava sa mi absolutne o nic a kupovany bol v zlato lux tusim.

aurora33
12. nov 2024

@natalka13 áno, urcite 😀 riadne lopaty

guliver19
12. nov 2024

S tymi hnusnymi nevkusnymi kolotocarskymi paznechtami to mas uplne jedno ktory je krajsi. To ti je snad jasne😁

autor
12. nov 2024

@guliver19 to je stiahnutá fotka !!!

cina1
12. nov 2024

a nie je to jedno, preco sa autorke biele zlato nepaci? chce zlte zlato, a je len dobre, ze aj priatel to uz vie...ja napriklad mam obdobie, kedy prefereujem jedno a potom druhe, a mne sa paci aj kombinacia oboch na jednom sperku, tak ju nosim...

autor
12. nov 2024

@guliver19 ale pravda , sú ako lopaty. 😅 ja mávam menšie a jemnejšie. Ani umelé si nedavam..

autor
12. nov 2024

@cina1 aj ja mávam také dni niekedy ☺️🙏 ďakujem

aurora33
12. nov 2024

@guliver19 😅😀😀😅😀😂😂😂

netoppierka
13. nov 2024

Za mňa samu hovorím NIE. Všade sa zachytával a tak ležal na poličke. Stále si to dávať dole a potom na prst a má to otravovalo

dota6
13. nov 2024

Ahoj autorka, dám ti trocha pochopenia s tou farbou. Mne napríklad striebro vôbec ale vôbec nepristane. Od partnera som dostala prsteň, aký by som si sama nevybrala :D lebo by som si vybrala asi niečo jednoduché a úplne klasické, ako má každá druhá na ruke. Ale nosím ho rada, páči sa mi, akurát že mám extra chudé dlhé prsty :D a ten šuter (jeho váha a môj tenký prst) sa mi stále stočí do vnútra :D tak, že ho nevidno.

acsa
21. nov 2024

Aj za mna posledný

maryetta
21. nov 2024

Ja som dlho nosila striebro. Zlato sa mi absolutne nepacilo. Snubak som si vybrala sama. Strieborny. Lebo sa mi pacil.
K nemu sme doladili potom aj obrucky. Kedze ale muz chcel zlte zlato tak obrucky su mix-biele a zlte.
A teraz po 11 rokoch od svadby uz aj zlatu retiazku mam aj nausnice vytiahla 😂😂😂

zzzzza
21. nov 2024

Otrasné sú všetky. A teda zirkón určite nie.

Strana
z3