Ktorý zásnubný prsteň si vybrať?
Prosím pomoc. Aký je krajší? Ja by som nosila všetky. Neviem sa rozhodnúť.

Mne by mohol priniesť strieborný alebo z nehrdzavejucej ... Zlaté sa mi nepáčia. Okrem toho to nie je o šperku aj tak by som ho nenosila, lebo nemám rada prstene.
Mam ten prvy. Vyberali sme spolocne s partnerom a hoci som chcela uplne jednoduchy bez velkeho kamena tento mi nejak sadol. Nezachytava sa mi absolutne o nic a kupovany bol v zlato lux tusim.
S tymi hnusnymi nevkusnymi kolotocarskymi paznechtami to mas uplne jedno ktory je krajsi. To ti je snad jasne😁
@guliver19 to je stiahnutá fotka !!!
a nie je to jedno, preco sa autorke biele zlato nepaci? chce zlte zlato, a je len dobre, ze aj priatel to uz vie...ja napriklad mam obdobie, kedy prefereujem jedno a potom druhe, a mne sa paci aj kombinacia oboch na jednom sperku, tak ju nosim...
@guliver19 ale pravda , sú ako lopaty. 😅 ja mávam menšie a jemnejšie. Ani umelé si nedavam..
@cina1 aj ja mávam také dni niekedy ☺️🙏 ďakujem
Za mňa samu hovorím NIE. Všade sa zachytával a tak ležal na poličke. Stále si to dávať dole a potom na prst a má to otravovalo
Ahoj autorka, dám ti trocha pochopenia s tou farbou. Mne napríklad striebro vôbec ale vôbec nepristane. Od partnera som dostala prsteň, aký by som si sama nevybrala :D lebo by som si vybrala asi niečo jednoduché a úplne klasické, ako má každá druhá na ruke. Ale nosím ho rada, páči sa mi, akurát že mám extra chudé dlhé prsty :D a ten šuter (jeho váha a môj tenký prst) sa mi stále stočí do vnútra :D tak, že ho nevidno.
Aj za mna posledný
Ja som dlho nosila striebro. Zlato sa mi absolutne nepacilo. Snubak som si vybrala sama. Strieborny. Lebo sa mi pacil.
K nemu sme doladili potom aj obrucky. Kedze ale muz chcel zlte zlato tak obrucky su mix-biele a zlte.
A teraz po 11 rokoch od svadby uz aj zlatu retiazku mam aj nausnice vytiahla 😂😂😂
Otrasné sú všetky. A teda zirkón určite nie.

Ten druhý je praktickejší. Ten prvý pri obliekaní pulóvre zachytáva očká.