icon

Kupujú vaši rodičia vnúčatám darčeky k MDD?

2. jún 2022
Strana
z2
petulda333
2. jún 2022

Moja mama kupila synovi teplaky a dcere suknu. Potrsili sa

ailiba
2. jún 2022

Ano, moji... Svokrovci nie. Ale ide o nejaku drobnost. Aj my kupujeme... Je to predsa ich sviatok. Aj ja dostavam ku dnu zien sladkost, mamka kvety ku dnu matiek. Aj od ocka sme na den zien vzdy dostali ruzicku uz ako dievcatka. Takze za mna ano... Alebo je pekny aj vylet, zmrzlina, cukraren.

ailiba
2. jún 2022

Ale vsak to nemusia byt drahe dary. Staci ist spolu na zmrzlinu, na detske predstavenie... Nemusi to byt ani hracka.

autor
2. jún 2022

Ďakujem zienky

kormino
2. jún 2022

Ja som babka len ,4 mesiace a áno kúpila som.Tešila som sa z darčeka nesmierne,kúpila som milé maličkosti🥰

antonka
2. jún 2022

@elizabet173 akoby som nás videla... Chlapci majú 7 a 3,5... Bývame pri babke a dedkovi, ďalší si 10 km "ďaleko" každý deň niečo, časopis s hračkou, alebo pero, alebo omaľovánky alebo vajíčko plastové čo má vo vnútri dinosaura, totálne vyhodené peniaze, vieš čo zabralo? Keď sme pred bankami začali aj my hovoriť " Babka kúpi, od nej si pýtaj... Necháme hračky u babky lebo to sú hračky od nej aby si sa mal a čím hrať" no a babky pochopili že nemajú nafukovací dom, ani nafukovací bankový účet lebo no viete si predstaviť čo taký 7 ročný za darčeky si vymyslí :D takze teraz máme darčeky kino na MDD, zmrzka v inej dedine ako je tá naša a čuduj sa svete za žiadnou hračkou sa im necnie, a babky sa skrotili:D
Manžel ešte skúšal na babku či aj jemu nekúpi, lebo chcel by ešte jedno auto (len z rozmaru samozrejme v skutočnosti nám ho netreba) :D veď keď babka stále kupuje, čoby aj auto nakúpila?
Akože berte to s nadhľadom, tie reči sme samozrejme nemali vyslovene pred deťmi, aby naozaj nemali dojem že babka kúpi aj skutočnú vermirnu loď, skôr to boli také poznámky pri každom dare ale nakoniec zabralo naozaj to že sme tie hračky vždy napakovali deťom na návštevu, lebo s hračkami od babky sa hrá u babky

elizabet173
2. jún 2022

@antonka ja som tiež preorientovala babky a bezdetné tety a ujov, bezdetných krstných na zážitkové hračky., Pred Vianocami, narodeninami a meninami mi dali peniaze so slovami - niečo mu kúp a ja som bezradná chodila po hračkárstve a zisťovala, čo ešte nemáme. Posúvala som to ďalej, u nás sa napr. stalo, že dostal pod stromček autodráhu, s ktorou sa pohrali všetci muži z rodiny, len on nie. Neznášal také hračky na ktoré by sa mal pozerať, radšej tvoril z lega, skladačiek a pod. Tak som tú autodráhu nejaký čas obchádzala, potom spakovala a posunula.

tomikejt
2. jún 2022

Moja mama kupuje aj mne aj mojim deťom 😄

oli18
Autor odpoveď zmazal
ankare
2. jún 2022

Ano

ninusa221
2. jún 2022

Nam rodičia dali minuly rok raw tortu (neviem ako sa to pise😄) s bratom, predtym rok sme sa boli najest ako rodina v reštike, (mam 22,brat16). Cely rok nam niečo kupujú všetko mame zabezpečené takže podla mna je to zbytocne a hlavne ja to už nepreživam 😄😄😄

petamich
2. jún 2022

svokra nam vcera poslala 20€, aby sme sli na zmrzlinu, ze sme jej deti 🙂 kedze sme neboli spolu, maly ma 10M, takze on len na kornutok - kazdopadne moja svokra isto vzdy nieco vymysli pre maleho, ked bude trosku vacsi, ked len tu zmrzku, moja mamina mu zasa uhackovala hracku

svetlana16
2. jún 2022

Moja mamina im kúpila-male auta, vnučke malu babiku - namiesto sladkosti 🙂 aj my sme ich obdarovali, lebo mne tiez na MDŽ ci den matiek doniesli kvety ci dezert, manzelovi na den otcov tiez vzdy niečo vymyslime 🙂 tak by bola otazka "my ked mame sviatok, preco nic nedostaneme" 😉

3009
3. jún 2022

Ja mám vnuka 15 ročného ten dostal odo mňa lupu + nejaké bankovky, ktoré zbiera a vnučka 7 ročná menšie lego čo chcela. Teší ma keď im urobím radosť. Darčeky dostávajú na sviatky, meniny, narodeniny a pod.

zuzudrnda
3. jún 2022

@cecilia29 ❤️ dať čas je najviac

zorkahorka
3. jún 2022

Ja sice stara mat nie som,ake detom v rodine som kupila po malom bublifuku

euka210
3. jún 2022

Ani my nedavame, nieto este stari rodicia. Robia program v skolke, skole, to staci.

petranelkova
3. jún 2022

Nie, maly je predsa nase dieta, tak my mu nieco, ale len malickost. V skolke maju aj balicky, aj sutaze a kadeco, este potom spolu ideme niekam a to staci. Nevyzadujem aby este aj moji rodicia napriklad mu nieco kupovali.

97tomi
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2