Kupujú vaši rodičia vnúčatám darčeky k MDD?
Ja mám tri vnúčatá a kupujem.Ta detská radosť za to stojí.
Nie a ani ja som svojim deťom špeciálne k MDD hračky nikdy nekupovala
Len si spoločne pripomenú sviatok. Kupujú sladkosť alebo idú na zmrzlinu, strávia spolu čas,žiadne veľké dary.
Nie, nedostávajú hračky. Ani od nás nedostali, boli sme na zmrzlinu a staršia dostala 10€ lebo ona už s nami nechodí vonku, lebo sme trápni 😃 12r
Chvála Bohu nie. Generácia dnešných detí sa kúpe v daroch. Našim k sviatkom kupujú aj ich tety a ujovia. Nám tety a ujovia nikdy nič nekupovali. Hračky som už aj tak zakázala všetkým naokolo kupovať. Väčšiu radosť majú z cvachtanice v blate ako z hračky . Viď foto - má len ponožky 😁 to radšej nech kupujú pracie prášky
My kupujeme na MDD iba drobnosť.Syn dostal paw patrol náramok a dcéra chcela kľúčenku.A boli sme na zmrzku.Od starkých dostali cukríky a keks.Tiez niesom zástancom toho dávať im nonstop kopec hračiek s ktorými sa potom ani nehrajú a len to triedim a vyhadzujem.No načo to je dobre?
kdeže nič..ani nám nikdy nič. aké MDD...
Kupujú maličkosti, občas nekúpila a nič sa nedeje. Ú nás vo všeobecnosti nie je predarčekovane, takže aj maličkosť poteší.
Nie, moji rodicia nekupovali ani mne 😄 a svokrovci nase deti nekontaktuju vobec
neviem ake mas vekovo deti my sme napr ked uz boli schopne chapat hovorili ta ze je to sviatok deti a vo svete je vela deti ktore musia pracovat nemaju jedlo a byvanie nemozu do skoly a namiesto hraciek (plastovych blbin) podporime konkretne dieta cez adopciu na dialku (ukazat fotku list) a babke nech dieta povie ze namiesto blbosti podporite takto dieta vo svete (prip cast penazi co chce kupit darcek da dietatu nieco na sporiaci ucet a zvysok podporite dieta v azii afrike
Nie a ani to neocakavame ba praveze nechceme 😅😊 to by som si potom uz lopatu musela kupit na prehadzovanie toho množstva hraciek 😁
Vytriediť hračky a podaruj. Určite poznáš vo svojom okoli niekoho koho potešia
moji rodičia kupovali, ale len pozornosť, drobnosť
deťom daj vybrať jednu hračku, ostatné zabaľ a zanes aj s deťmi do detského domova alebo azylového domu a pošli starým rodičom foto, že urobili radosť aj iným deťom a zároveň sa naučili podeliť
Áno, dostali aj od starkej. Vlhčené na riťky a starší ešte hrušky, keďže ich má rád😃 a aj mne sa ušla drobnosť.
Ja netvrdím že je toľko darčekov ok, ja píšem, že aby sa to doma nekopilo, deti nemali skladisko miesto izby a skrinky nepraskali od nákupov, tak daruj ďalej
Deti sa naučia, že to čo ja už nepotrebujem, poslúži inde, urobí radosť iným
Naučia sa, že sú deti, ktoré nemajú nič, alebo veľmi malo
Stari rodičia? No coment
Áno, ale len maličkosť
Jedna z týchto babiek je zrejme tvoja mama, druhá mama tvojho muža. Aj vás tak obdaruvali / vychovavali? Či vám nič nekupovali? Akých ľudí z vás vychovali?
Moji chalani dostali od babky po 5€, nech si nieco kupia.
Áno kupuju....
Jedni áno, druhí nie. Svokra kupuje darčeky pri každom prde, dokonca aj bez príležitosti. Môj oco mám pocit, že ani presne nevie, kedy majú narodeniny. Neriešim, každý sme nejaký.
Neviem teda ,ale ja mám 33 a moja mamina mi vždy kúpi niečo teraz napríklad Rafaelo a teším sa vždy ako dieťa 🙂 moje deti tiež dostali a na kazde MDD je to ICH SVIATOK - hovorím o drobnosti samozrejme ,ale že by som NIČ fuuuuuu tak neviem 🙂 mňa by to bolelo teraz aj 😂
Ano kupujem aj ja, aj rodicia a svokrovci. Preco by nemali? Je to sviatok deti a uzivaju si to aj oni,ze ju mozu potesit a aj dieta.
jasne ze hej, ja sice uz nedostanem nic ale detom kupuju. ono je to podla mna uplne prirodzene, ze si takto starki spomenu na deti v ich den, ale zas tiez musim povedat, ze to nebyvaju nejake velke darceky

nie a nevidim dovod darcekovat na mdd hadam postaci zmrzlina od rodica alebo vylet na nejaku atrakciu podla moznosti rodiny (do lesa zoo a pod