icon

Kvety na Valentína

Včera o 02:33

Manžel kúpil na Valentína tie kvety z Kauflandu. Neviem ja niesom povrchna ale bolo cítiť že je to nasilu len aby niečo bolo. Kúpil tulipany kde nechal ešte aj cenovku. Potom som sa ho opýtala či by to takto urobil aj svojej šéfke (rečnícka otázka) že niekedy si nevážime viac toho koho máme vedľa seba. Samozrejme potom na druhý deň išiel do kvetinárstva a kúpil normálnu kyticu. Neviem ale mňa sa ta kytica s tulipánmi za 5€ dotkla hrozne bolo cítiť že “daj mi pokoj” a tu máš.

sense
Včera o 07:32
@belllinka

A v čom sú vlastne okrem ceny iné tie tulipániky z Lidla a z kvetinárstva?

@belllinka veru neviem, neviem ako v každom Lidl ale u nás bývajú tie kyticky a kytice v Lidl pekne a stoja podstatne menej ako v kvetinárstve

veroonikadan
Včera o 07:37

ach, zeny. tu pekne krasne vidiet, aka sme kazda ina 😀 ja na valentina nedostavam nic, lebo ved je to len americky sviatok. potesila by rozhodne aj ta kytica z lidla, kvety milujem, tulipany obzvlast.

elviku11
Včera o 07:39

@anonym_autor Keby to bol rovnaký počet tulipánov, aj farba tulipánov, len z kvetinárstva, to by si bola spokojná?

zuzubb007
Včera o 07:39

Bože takúto ženu mať, to musí byť pre muža hrozné, mňa by práve potešili tie za 5 eur, pretože kupovať kvety považujem za vyhodenie peňazí, a mne rýchlo zdochnú, keďže nemám k tomu vzťah, takže za mňa jedna čokoládka veselo postačí, a nejde o darček ale o to správanie muža počas celého roka a celý vzťah, navyše tento valentín absolútne netreba oslavovať, vážiť si toho koho máme vedľa seba dobrá veta, možno muž si myslí niečo iné o tomto

24mima
Včera o 07:45

@anonym_autor no tak ja som dostala kyticu z kvetinárstva, taky mix kvetov, ktoré samozrejme postupne vadnu a už na druhý deň vyzerala otrasne. Takže, keď som im menila vodu som muzovi povedala, že nabudúce nech mi radšej kúpi dve kyticky tulipánov a vytvorím si z nich kyticu sama do vázy. Bude to 100x lacnejšie a poteší ma to viac. Voľakedy dávno som mu vravela, nech kupuje kvety jedného druhu pamätal si to cca 4 roky teraz pri všetkých povinnostiach co ma zabudol😁

anonym_394d73
Včera o 07:50

Ale inak si sa držala od Valentína nás teraz o tom informovať . Už len čakáme čo dostal tvoj muž

bogierka
Včera o 08:01

mozno si to vobec neuvedomil , mozno zabudol a spomenul si neskoro, treba sa s nim porozpravat, nie hned sa urazat. ale chapem, ze ti to bolo luto.

anonym_94238a
Včera o 08:14

A ty si mu čo dala na Valentína?

eternity24
Včera o 08:19

@anonym_autor Mne by tiež nevadila kytica z Kauflandu. Cenovku mohol zlepiť. Myslel na teba, a to je hlavne. Viac ta potešila kytica za 50 eur?

natalka13
Včera o 08:19

tie kvety z kaufu su rovnako dovezene asi aspon iba z EU, tie druhe sli cez polsveta napustene chemiou. Su o to vhodnejsie tvojej vazy?

ivicatolic
Včera o 09:02
@anonym_4068f3

A ja som chcela práve tu z lidla, kyticu tulipánov a dostala som ruže z kvetinárstva. No, neviem neviem či mu to zajtra neotrieskam o hlavu a nech nabehne do lidlu 😀😀😀.

@anonym_4068f3 ,😄👍

anonym_616b98
Včera o 09:09

Je to hovado ten tvoj muž. 🤣🤣🤣 Kúpi ti 2x kyticu. A furt nie je dosť. Drama Queen.

anonym_22095e
Včera o 09:11

@anonym_autor vy niektoré ženy ste riadne nevďačné.
Nie aby si bola rada že aspoň niečo ale nie ešte budem pindať...
Nezaslúžiš si ani tú kyticu z lidla.

bielasovicka
Včera o 09:38

@anonym_autor mne pripadá ze si veľmi nevdacna 😕

tilly
Včera o 09:41

Ja som taká antidarčeková presne, nemám rada drzhubu darčeky. Radšej nič. Mne stačí pusa.

tilly
Včera o 09:44

Minulý týždeň na mňa niekde vyskočilo video, že Valentín 2026 a v skratke bolo o tom, ako si vymenili nejaké pohľadnice a on jej dal kvety, potom sa video oddialilo a ukázalo sa, že sú v obchode, pekne vrátili veci do regálov a boli spokojní 😅

earlgrey
Včera o 09:48

Ako muži tvrdia, ženám sa nikdy nezavďačia. Nekúpia zle je, kúpia, je ešte horšie. Ja som svojmu vravela, že nech mi nič nekupuje a to som v ten deň mala aj narodeniny a aj tak kúpil a áno, krásnu kyticu z Tesca. Potešilo. Treba si vážiť všetko a potom si aj muž bude vážiť teba, ale keď si taká aká si, nečudujem sa, že to robí na silu.

zara3
Včera o 09:56

@autorka Valentin by mal byt kazdy den. A tak ja nejaky sviatok kaslem. My si davame darceky vela krat v roku a dostavam kvety tiez x krat v roku. Kolkokrat "len tak" ked skonci v praci, tak mi muz donesie cokoladu a kvety. Ked vidim, ako sa tu zeny chovaju a ohovaraju svoje chlapi, tak mi je vlastne aj velmi luto tych chlapov, ja byt jednim z nich, tak nekupim cely rok nic. Co ste vy kupili svojim chlapom? Vsak aj oni maju Valentina, nie len vy.

iwesska
Včera o 10:03

Bezne sa obdaruvame v rodine kvetmi z Lidla/Kaufu,Tesca. Nebudeme predsa vyhadzovat desiatky eur za nieco,co vydrzi par dni. Nikdy sa nikto neurazil. Ja som napr.nedostala na Valentina nic. Len sme si popriali navzajom. Mozno sa budes teraz citit lepsie.

anonym_de7a12
Včera o 10:05

A co vlastne riesis? Keby ti nekupi ziadne, zle by bolo. Kupil ti a aj tak je zle. Pre boha, je to chlap, nad tou cenovkou pravdepodobne ani nerozmyslal

biba_18
Včera o 10:48

ja som dostala z freshu a boli super ☺️

anonym_f1e596
Včera o 10:59

Ty kokos ja som vôbec rada že mi kúpil tie kvety za 5 e z tesca, že konečne som ho naučila. Lebo u nich v rodine takéto veci vôbec. Takže on to nemal odkiaľ vidieť. A konečne už na každé sviatky mi kúpi kvety. A urobia mi väčšiu radosť ako tie predražene kvety z kvetinárstva. Nechápem aký máš problém. Buď rada niektoré ženy ako moja mama nedostane kvety ani na deň žien lebo môj otec je taký. A potom sú chlapi taký, že o nás rozprávajú, že nám nikdy nevyhovejú.

anonym_a56fd8
Včera o 11:43

Môj zabudol na Valentína 😂

alenamihal
Včera o 11:47

Mne aj keby doniesol aspon jednu ruzu ,staci..snaha tam je a cenim si to..ty si mu co kupila ???

petamich
Včera o 12:31

Ta druha bola nasilu 🙂 ta prva bola fajn. Ale mne ide o gesto a ze si sam spomenul a nie o velkost a cenu.

anonym_9695be
Včera o 12:43

Nás (mňa a dve dcéry) teda veľmi potešili aj tie z Tesca?! Milujeme tulipány.

ankare
Včera o 12:43

@anonym_autor Aj ja som dostala malú kytičku tulipánov z Tesca za pár drobných a som za ňu manželovi veľmi vďačná. ❤️
To, že tam nechal cenovku, z toho si nič nerob, to sú chlapi.
A že Ti kúpil potom väčšiu a drahsiu kyticu, to už bolo vynútené a nasilu. Ale tak čo si chcela, to si dostala.
Lubte sa! ❤️

kp7333
Včera o 12:48

@anonym_autor "niekedy si nevážime viac toho koho máme vedľa seba."

V tomto pripade to vsak nie je manzel, kto si nevazi.

anonym_5089c6
Včera o 12:49

@anonym_autor máte divný vzťah asi. Mne nedoniesol kvety a je mi to úplne jedno. Doniesol mi čokoládu lebo mu predavačka nadhodila že je Valentín, ani mi nechutila takže ju zjedol sám :D a predstav si nič sa nestalo, prišiel 15. február a žijeme tak ako aj pred Valentínom. Fakt niektoré z hovna robíte drámu.

marryliese
Včera o 12:53
@ivicatolic

@anonym_autor a my sme sa vyhli takým komplikáciám... môj hovorí: my aj oslavujeme nejaký Valentín?...ja : že nie, veď sa milujeme každý deň...a dali sme si pusu 😊♥️

@ivicatolic najlepšie 👍