icon

Letná svadba - šaty pre svedkyňu

16. máj 2023

Ahojte, tie, co ste boli svedok na letnej svadbe, ake saty ste mali oblecene? Dakujem😄❤️

zabka1124
18. máj 2023

@jj298 preboha,len tie nie.Nic v zlom,ale vyzeráš úplne deformovane-prsia na bruchu(sorry treba podprsenku) a aj trošku výstrih.Tieto šaty sú podľa mňa pre uletenu hipisacku na festival a NIE na svadbu a už vôbec nie ako svedkyňa.Spál ich,rozstrihaj,daruj....

jj298
Odpoveď bola odstránená
katkami123
Autor odpoveď zmazal
w3ronika77
18. máj 2023

mne sa naozaj páčia a podľa mňa v nich aj vyzeraš skvele.... veľa spravia aj vlasy, k tomuto si viem predstaviť rozpustene s veľkými vlnami. Každá ma iné prsia, inak položené, nebudem ich za každú cenu pchať pod bradu :D
@jj298

katkami123
18. máj 2023

@ineeez
Konečne vidím pekne sexi šaty.
Tu všetky ženy štíhle, pekne postavy a do takých šiat sa navlečú, čo im po 10 rokov pridajú.

katkami123
18. máj 2023

@jj298
Nehnevaj sa, ale naozaj to nie sú pekné šaty a už vôbec nie na spoločenskú oslavu… tí všetci, ktorí ti to hovoria majú pravdu.

jj298
Autor odpoveď zmazal
pusinka263
18. máj 2023

@jj298 su pekne. Nie je to pre kazdeho,ale ked sa v nich citis dobre a tebe sa pacia,nie je co riesit. Su určite vhodne. Dnes chodia ludia hocijako poobliekanyi a na tych satach nevidim nic zle. Su mozno nezvycajne, ale ak je to tvoj styl 👍 dufam ze si ich vezmes🙂

venusa85
18. máj 2023

Ja som mala tieto, svadba bola v júni

karin1204
18. máj 2023

@jj298 vykašli sa na všetkych vyzeraš v nich super ! Konecne nieco ine a nie otrepane čipky a velke sukne. Farba krasna jemna, saty tak isto. A velmi ti pristanu

salsa26
18. máj 2023

Tieto.. Dnes prišli... 😄 Teším sa ako malé dieťa...

katka700
18. máj 2023

@jj298 Daj ich upraviť krajčírke, odstrániť tie divné rukávy a trošku zväčšiť výstrih

eternity24
18. máj 2023

@jj298 Mne sa tiež páčia, sú originálne a veľmi sa mi páči trend vysivanych kvetov na satach. Ako tu niekto spomenul konečne nie čipka a tie polo- priesvitné sukne… ako ti tu navrhovali ženy. To sme už 100x videli na každej strane. Tiež by som vyriešila prsia a tie rukávy.

jj298
Odpoveď bola odstránená
jj298
Odpoveď bola odstránená
merlinja
18. máj 2023

Tak ja neviem, či čipka, je zárukou, že sa v lete nebudete potiť. Polovica totálna umelina. Neviem, čo to za trend dnes, všetci do čipky, temer holo to vyzerá, .. tak zaujať by hádam mala nevesta, nie polovica osadenstva s holou riťou.

salsa26
18. máj 2023

@jj298 nemá ma kto odfotit, takže len tak 😄, ale pre predstavu tu je link https://www.perfect-dress.eu/minisaty-s-jednim-...

jasminet
18. máj 2023

@jj298 mne sa tie tvoje saty tiez velmi pacia, ale... rukavy upravit (odstranit) a prsia jednoznacne hore 😀 takto ti strasne deformuju hrudnik

mirage
18. máj 2023

@salsa26 a toto je presne o tom, 100 ludi, 100 chuti, toto su saty, co vobec nie su moj styl, ale inym sa mozu pacit, tak, ako ja chcem nieco ine, ako ma
@jj298 .
@venusa85 tazko povedat ako vyzeraju na postave, takto na vesiaku vyzeraju nevabne

@katkami123 my vsetci, ktorym sa tie saty pacia mame pravdu🙂 svoju vlastnu 🙂
@zabka1124 uplne v pohode su na svadbu ako svedkyna, kolko ludi, tolko chuti, ty mas asi iny styl, co je uplne ok.

beronsche
18. máj 2023

@jj298 saty by boli krasne bez tych rukavov.. ale jednoznacne s podprsenkou, takto ti to deformuje postavu..

stanislavicenka
18. máj 2023

@jj298 podla mna su krasne. Jedine, co mi vadi, ze ti robia padnute prsia, svojim strihom. Ku krku vysoke, a zase sev pri pase, ci jemne nad pasom.

reni1179
18. máj 2023

@jj298 nádherné! Odkiaľ ste to objednali, ďakujem pekne!

loliku
18. máj 2023

@jj298 velmi ti pristanu tie saty, na mne by vyzerali ako nocna kosela, ale na tebe su krasne. Pories podprdu a urcite si ich nechaj

jj298
Odpoveď bola odstránená
loliku
18. máj 2023

Autorka skus pozret factcool.sk daj si saty a do filtru znacku Numoco ...urcite si vyberies, ja len tam kupujem

jj298
Odpoveď bola odstránená
guiseppinka
18. máj 2023

@salsa26 ale to mas inu farbu ako su teraz na stranke?.. Nemat brucho, tak by som si ich sama kupila. Uzasne su..

zojanka
18. máj 2023

@ineeez prosím, z kade máš tie šaty? Nádherné

venusa85
18. máj 2023

@mirage každý má iný vkus, o tom niet pochýb. Mne ich chválili.

salsa26
18. máj 2023

@guiseppinka farby sú 4, čierna, červená, modrá, krémová.. Dole si vieš na voliť farbu. 🙂 (Pod cenou, zvoľte variantu) Sú super..