icon

Má mať ženích sako cez obrad?

16. júl 2023

V lete máme svadbu, civilnú, môj budúci hovorí, že on určite nebude mat v najväčšom teple sako, ale ja si myslím, že vždy majú chlapi sako, spolu sme boli na 3 letných svadbách a v čase obradu, mali chlapi sako. Alebo sa mýlim a nie je to tak vždy? Ďakujem

Strana
z4
betulinka1
17. júl 2023

Ked to sako nevyužije na co by si ho kupoval. Nech si da peknu košeľu, nejakeho zaujímavého motylika, alebo aj traky. Na letných svadbách sa da prižmúriť oko aj nad sakom. Za mna su to vyhodené peniaze.

simca06022011
17. júl 2023

@loliki ano, je to pravda, nech si spravia ako chcu pary, ale nejde o opicenie sa, ide o tom, ze plakat nad tym, ze sa v dnesnom obleku neda vydrzat, je viac ako smiesne... v dobe klimatizovanych aut, priestorov, v kostoloch je zima, na uradoch klima... :D HROZA. Neviem ako sme to zvladli pred 2rokmi, svadba presne 17.7., vonku 30+stupnov plny autobus svadobcanov sme isli v oblekoch, satach, nikto nemal nervy, nikto nemal stres, nerozpustil sa po ceste hodinu v buse a potom vonku na slnku. Ano velky rozdiel bol v osadenstve, niekde su laznici, inde nie... laznik bude nariekat aj nad koselou a kravatou :D Pre mna to nema s rozumom nic velmi. Laznik co si da sortky toho nema viac v hlave ako lekar v obleku ;) (bez urazky)

onedaynick
17. júl 2023

@loliki su aj lahke damske kostymy s kratkymi rukavmi, ci bez.

h2
17. júl 2023

@karinka223 Keď už píšeš o rovnosti pohlaví, sme práve na dovolenke, vidím tu aj zopár moslimských rodín. Chlap a deti v šortkách a tielkach, žena zahalená od hlavy po päty. Myslím, že tú chvíľu na obrade by to ženích mohol vydržať.

beatinka
17. júl 2023

Mali sme svadbu v strede júla. V obradnej sieni. Muž mal košelu s krátkym, kravatu a sako. Po obrade vyzliekol sako, zložil kravatu a bolo vybavené. Tých 20 minút čo bol obrad vydržal. A to som ja ani nemala biele šaty, keďže sme už neboli najmladší.

saxana000
17. júl 2023

To vazne sa niekto toto musi opytat?samozrejme a zapnuty az po usi.snad tam nebude stat jak hastroš.po obrade nech si da trebars aj pyzamo.aspon trochu tej slusnosti ludia...

karinka223
Odpoveď bola odstránená
karinka223
Odpoveď bola odstránená
autor
17. júl 2023

Keby viem, aká sa tu strhne debata, tak sa ani nepytam. Som sa len spýtala, nemuseli ste sa tu hádať ženy. Ako Budiš, sako možno ozeliem ale obliecť si tmavú košeľu a tmavé kratasy, to sa mi az tak nepáči

janka1011
26. júl 2023

Áno, ako ženích by jednoznačne mal mať sako. Tých 30 minút snáď vydrží plus fotenie. Ale čo som bola na svadbách tak do polnoci mal ženích vždy sako.

Strana
z4