Majú byť svadobné dary rovnaké pre všetkých hostí?
Zdravím, chystáme svadbu a budúci svokrovci zabezpečujú dary len pre svojich hostí. Ja som celý čas bola v tom, že všetkým hosťom sa dávajú dary rovnaké, veď budeme všetci jedna rodina. Blbá som ja alebo naozaj majú všetci odísť s rovnakým?
@yababy Chápem, u nás vyslúžku (fľaša + krabica koláčov) dávala svokra svojej strane a moja mama našej. Z muzovej strany bolo tuším 12 hostí, z mojej cez 60, čiže toto si riešili maminy po svojej línii a výslužky dávali deň pred svadbou. Darčeky pre hostí sme si riešili my, kazdy hosť mal na stole darček, rodičia iné darčeky, hostia všetci rovnaké + deti niečo detské.
@yababy tak myslim ze je rozdiel troska ci ide o tie prkotiny pre hosti ktore im das napr.na stol, ci o u nas nazyvanu vysluzku flasa+krabica zakuskov🙂 ja som napriklad rozdavala kazdemu z mojej strany paru/rodine, ci blizka rodina ci kamosi aj krabicku z rezom torty. Svokra davala tortu len tym najblizsim.
Rozdielnu ‘vysluzku’ by som neriesila. Nech si da teda hostom co chce. Ale mat po stoloch rozdielne prkotinky ako darceky, by uz mi prisla ako hlupost.
Co konkretne svokra uz zaobstarala ?

@koniarova by som sa radšej zastrelila