icon

Malá svadba

7. okt 2022

Ahojte
V decembri by sme chceli svadbu
Ale.... /€€€€ nie je až tak veľa a ako rátam je to drahé už len na mňa ... Kozmetika kaderníčka šaty topánky 600€
Muž oblek 300€
Dcéra šaty 40€
To sme ešte nejedli 😄 ale ok tieto veci vyššie nerátam na to € mám odložené ...
No k podstate... Chceli sme obed u nás doma ale 28ludi sa mi do domu nezmestí ...tak že teda v malom kultúraku... No taniere a také veci si viem zobrať s práve
Výzdobu spraví známa zdarma
A jedlo ? Je niečo do čoho by sme vedeli dať rezne šalát a vývar tak aby 2veci s toho neboli studené ? Spravila by som si to sama všetko deň v pred okrem reznou ...(alebo iná alternatíva pre 28ludi jedlo ? Jednoduché?
Nebude DJ ani fotograf ani starejsi proste len naša malá rodina
Ďakujem 🙏

bessie12
7. okt 2022

ked sa planuje svadba, tak automaticky by sa malo pocitat s vyssim rozpoctom. Ked nemam, tak nerobim ziadnu respektive malu s dvoma svedkami + kratke posedenie v restike s najblizsimi.

marca12
7. okt 2022

@85miska salat ano,ten ked postoji je dobry,ale vyvar? Nevravim,ze nezjeme na druhy den,ale na svadbe by som chcela podavat cerstvy

autor
7. okt 2022

@zmrzlinka2021 hej povedali že na taky malý počet neprídu...
A čo sa týka rezňov
Trojobal nerobím nikdy ...
Múka vajíčka mlieko spolu a už len do strúhanky ;)

autor
7. okt 2022

@marca12 chcieť je niekedy pekná vlastnosť ... Aj zákusky ješ na svadbe týždňové ;)
Žiadna cukrárka ich nerobí v ten deň ani deň v pred

ukulela
7. okt 2022

Pre boha, urob v lete garden party s teplym bufetom a basta. Ozaj. Takto nie. To ma byt svadba, aj so zabavou? Alebo len obrad a potom rezen a salat v kulturaku a hajde domov... btw,ked robis v gastre a vydavas a varis 200 obedov, vies, ako jedlo uchovat teple.

tosomja
7. okt 2022

Veď keď si kuchárka, tak si uvar vo veľkom v reštike kde robíš, aj hrnce si požičať môžeš a možno by nebolo odveci si zajednat aj priestor v práci. A máš aj kuchyňu, aj priestor na jednom mieste.

lamonita
7. okt 2022

Tak potom ti urobit 50 reznov zaberie 15min a hostom mozes povedat ze ste sa boli fotit🤣🤣 neviem poradiť... ved ako kuchárka musíš mat v malicku kadejaké finty a super tipy hm?

autor
7. okt 2022

@ukulela btw nerobím v gastre štátna sféra ;)

autor
7. okt 2022

@tosomja nerobím v reštike ...

autor
7. okt 2022

@ukulela garden 😄 do konca roka sa musíme zobrať ;)

marca12
7. okt 2022

Je rozdiel zakusky a vyvar. Ale tak ok,nedaj cerstvy ved ja ho jest nebudem.

autor
7. okt 2022

@marca12 vyvar je dobrý na druhý deň ;)

ukulela
7. okt 2022

AUTOR

Dnes o 22:13
@hlubik ja som kuchárka
Pracujem sama s 2 pom.silamy na 200-250 ľudí
Ktorým varím
Plus vydavam a poobede ženám pomáham
Večer pečiem doma na objednávku čiže neboj ja viem makať 😄😄😄

Ty si kucharka a nerobis v gastre?
Ved ok, nazory si dostala. Chces lacnu svadbu v self made rezii, ale pre celkom dost ludi. Hladaj salu s kuchynou a zasteru na svadobne saty. A objednaj pre istotu aj tie z bonprixu, ked si tie drahe zaprskas pri servirovani....

elementissa
7. okt 2022

Prosím ťa nerob svadbu. To bude hrozná fraška. Vezmite sa sami, dvoch svedkov ti dajú na úrade akýchkoľvek. A za to, čo by si dala do energií a surovín si zajednajte fotografa a spravte si fotky. To je jediná vec, čo ti po svadbe ostane. Toto, čo popisujes nie je low cost svadba, ale totálna fraška. Budeš za trápnu chuderu pred všetkými. Proste to nerob. Zoberte sa, spravte si pekne portréty, doma si dajte tie tvoje rezne a koláč. A hotovo. Ostatným len poviete, že ste sa vzali. Ak na svadbu nemám, tak ju nerobím. "Chcem im dať len najesť" je najväčšia bomba čo som tu čítala v súvislosti so svadbou. Mega trapas

marca12
7. okt 2022

@elementissa Chcem im dat len najest...presne to mne utkvelo v pamati a neviem pochopit,preco ich pozyva. S takymto pristupom naozaj netreba robit svadbu.

zmrzlinka2021
7. okt 2022

@autorka
A co tak sobas o dvoch svedkov + iba rodicia, spolu pojdete do restiky na slavnostensjiu veceru a buduce leto grilovacka / opekačka vonka?

bessie12
7. okt 2022

@elementissa presne tak. Keď na to nemám, tak nerobím žiadnu svadbu. Alebo max s dvoma svedkami na úrade.

solange7
7. okt 2022

Ved ked varis pre 200 ludi, tak musis vediet co sa najjednoduchsie pripravuje.
Inak cele si to popisala chaoticky. V tom kulturaku bude musiet byt okrem hlavneho chodu aj hudba, alko/nealko napoje, kolace, zakusky, neskor nejake stoly s pohostenim, polnocny chod... ked uz tak aj vysluzka...
Radsej sa vezmite na urade a oslavu urobte ked dosetrite. Nemusi to byt hned.
Tvoj plan znie tak, ze sa vezmete a v kulturaku bez kuchyne im das najest (snad zohriate) a koniec.

dskjhfdlkdjhl
7. okt 2022

Nuz, kazdy ma inu predstavu o svojej svadbe, ja ked som si precitala svadobny plan autorky, tak mi preblesklo hlavou jedine-radsej ziadna ako takato. Ale ak sa to niekomu chce robit ako v roku 1948, tak nech to tak robi.

pribinak
7. okt 2022

Toto nemá úroveň….sorry

dskjhfdlkdjhl
7. okt 2022

A chcela by som vidiet tych 200 reznov za hodinu😂

lenkadenisa
7. okt 2022

Takú svadbu som ešte nevidela... Ale chcela by som, zo srandy 🤭

bessie12
7. okt 2022

@dskjhfdlkdjhl vies, ze ja tiez ? A to nerobim trojobal, ale len dvojobal - vajce a struhanka a za hodinu nedam ani polovicu. Vsak len samotne vyprazanie zaberie viac nez dost casu.

dskjhfdlkdjhl
7. okt 2022

@lenkadenisa ja by som taku svadbu nechcela vidiet ani zo srandy, ono by to totiz sranda nebola, to by bola hroza😉

@bessie12 no, prave, to vyprazanie si neviem predstavit, obalujem rychlo aj ja, dokonca v trojobale-ale vyprazat tolko reznov za hodinu, hmm a den pred vlastnou svadbou😝

bessie12
7. okt 2022

@dskjhfdlkdjhl no doma nemam problem zjest den stare rezne, ale na svadbe to je trapas 😀

solange7
7. okt 2022

@lenkadenisa nevesta, ktora by smrdela po friťáku

shinon258
7. okt 2022

@marca12 no lebo keď jej donesu obálku s peniazmi, tak to sa jej už páčiť bude predpokladám 😆

ukulela
7. okt 2022

@bessie12 tak 200 reznov bude adi v profi friteze. To sa v pohode zvrtne.

xena0
7. okt 2022

Ešte by som teda niečo došetrila... Lebo takto šetriť na pohostenií no neviem, nič moc

xena0
7. okt 2022

No my na našej svadbe sme teda nejedli týždňové koláče 😁😁😁