icon

Mali ste sobáš v nejaký významný deň?

gabi1234
20. feb 2015

Ahojte, aký deň ste si vybrali pre svadbu? Bol pre vás nejako významný - narodeniny, výročie zoznámenia a tak. Ale bol na nejakom nezvyčajnom mieste? Alebo sa niečo nezvyčajné prihodilo?

Strana
z4
emily76
20. feb 2015

11.11., aby sa to lahko pamatalo.. a presne v ten den o par rokov neskor sa ozenil aj moj brat. Cize mozeme spolocne oslavovat vyrocie sobasa 🙂

janickacrazy
20. feb 2015

@gabi1234 Ja som chcela pekný a ľahko zapamätateľný dátum, takže sme sa brali 8.8. V ten deň má narodeniny moj švagor, ale to je len náhoda. Inak na nejakej internetovej stránke o horoskopoch sa dá vyčítať, ktorý deň je vhodný na svadbu, ale teda neviem, či takýmto veciam veríš.

klincek
20. feb 2015

@gabi1234 no jasne, bol to ten najvyznamnejsi den 😉
ale vazne-my sme sa brali v den, ktory nijako nesuvisel s nasim zoznamenim ani chodenim. a naschval sme sa vyhli datumom ako 1.1, 2.2 a pod..na take dni je problem zohnat salu, pozicat saty, proste vsetko..a bez toho ja mozem byt..organizacia svadby pre viac ludi je sama osebe pomerne narocna, naco si to stazovat. ale vybrali sme si mesiac, v ktorom byva pekne pocasie (to sme chceli obaja), a brali sme sa 13-ho..lebo to tak proste vyslo najlepsie 😅
mozno aj preto sa v ten den prihodilo kadeco..hned rano sa nam pokazilo auto, a potom sa udialo este par drobnych nehod, ktore v takej chvili beries ako katastrofy. esteze mm nie je povercivy, inak by to bral ako znemenie osudu, ze si ma nema brat 😅.

moni244
20. feb 2015

áno, my sme chceli určite sobáš 12-teho a keď sme naň natrafili v apríli, kedy máme obaja narodeniny a je to len mesiac po našom výročí chodenia, tak sme neváhali

kaktusik007
20. feb 2015

@gabi1234 prvy krat to bolo presne 14 dni po mojich narodeninach ( a 7 dni po narodeninach mojej svokry), druhy krat som sa vydavala na prvy jarny den - cize 21. marca (teraz ale to uz nejako posunuli 😀 )
no a treti krat --- uprimne, bude mi srdecne jedno, v aky den sa budem treti krat vydavat, dolezite pre mna bude, ze vobec po mojich zivotnych skusenostiach do toho treti krat vobec prastim ( o com fakt silno pochybujem, ale tak - clovek mieni.... ) 😀 😀 😀 😀

tykat
20. feb 2015

@gabi1234 ...my sme si dali svadbu na jeden "štátny sviatok" ....vychádzal vtedy na sobotu a nám sa páčilo že každé výročie budeme mať voľný deň 😀 ....už takmer 20 rokov v tento deň ideme s mužom niekam na super obed ktorý on zabezpečí vždy v inej reštike a postupne s nami chodili aj deti keďže nebola veľmi ochota od rodiny postrážiť ich...tak sme si povedali, že to stále oslávime aj s detičkami nech sa aj deti radujú že sa ich rodičia stále milujú 🙂 a táto tradícia nám ostala, vždy sa teším akú fajnú reštiku muž vyberie, dáva si na tom záležať...

natalym
20. feb 2015

28.10. - vznik SR !!! 😀

tichanska1
20. feb 2015

My áno, presne v deň nášho 10teho výročia chodenia spolu a padlo to na sobotu 🙂

kaktusik007
20. feb 2015

@natalym hadam vznik ČSR - ČESKOSLOVENSKÁ REPUBLIKA vznikla 28.10.1918 - neviem o žiadnej inej republike, ktorá by v tento deň vznikla a súvisela by so slovenskom.

saga00
20. feb 2015

My sme mali 11.11.2014 a vyšlo to na utorok 😀 Každý sa čudoval prečo utorok no lebo 11.11. aby sme si lepšie pamatali :D

natalym
20. feb 2015

@kaktusik007 Áno, sorry.

dadulaa
20. feb 2015

my sme to nejak neplánovali,no vyšlo nám to na 11.9. - deň výročia teroristických útokov a pádu dvojičiek v NY 🙂 aspoň mm na ten dátum nemôže zabudnúť... 😉

libela
20. feb 2015

nie

xarra246
20. feb 2015

My sme mali prvé rande 14.12.2007 a sobáš 14.7.2012 Je to taká prešmyčka a som rada, že som to tak vymyslela, lebo inak by som si asi nespomenula 😀

ava11
20. feb 2015

brali sme sa 22.2 o druhej 😀 A ja mam 22. aj narodky, v decembri, tak ma manzel vacsiu sancu si to zapamatat 😉

radopp
20. feb 2015

Sú len dva dôležité dátumy v živote. Dátum narodenia a sobáša. 🙂

alchemilkazltozelena
20. feb 2015

my sme sa brali presne 4 roky po nasom prvom stretnuti, cize 06.09.2014 a aby toho nebolo malo, svadba sa konala presne v tej restike kde sme sa stretli 😉 vtedy, 06.09.2010 by nas ani vo sne nenapadlo ze o 4 roky tam budeme mat svadbu...je to krasne ked to takto vyjde 🙂

oliq
20. feb 2015

31.12. - takze kazdy rok mam na vyrocie ohnostroj 🙂

rakywanda
20. feb 2015

11.11., ale nie úmyselne, bol to jediný najbližší voľný termín, súrili sme kvôli úveru, myslela som si, že si to muž aj zapamätá, ale čoby, každý rok to musím nenápadne naznačiť, a dosť mu uniká aj rok sobáša, naposledy na to reagoval, že pre pána, to už toľko 😀 😀 ten čas ale letí, ak je človeku dobre...

anoja
20. feb 2015

áno, vo štvrtok o 11tej presne v 10te výročie nášho vzťahu 😉

kaktusik007
20. feb 2015

@radopp ja ze napises datum narodenia a datum umrtia 😀
a nesuhlasim, su aj dolezite ine datumy - napr. datumy narodenia deti 🙂

nataliasarron
20. feb 2015

My sme sa brali 07.07.2007 😎 😀

stankapk
20. feb 2015

My sme sa brali v deň narodenín manžela 🙂 Starší ostrielaný kolega mu povedal, že bude ľutovať 2 krát, že sa oženil, a že sa narodil 😀 😀 😀

elise
20. feb 2015

Ano na druhy den som mala narodky, ale v den ked sme sa brali specatila sa nasa laska manzelstvom, to bol vyznamny den 27.5.2000

radopp
20. feb 2015

@kaktusik007 Keď zomriem tak mi to už bude jedno. Nech ma spália a rozprášia a nevyplakávajú nad hrobom.

ivett1
20. feb 2015

my sme sa brali 2. xy a 2. yx mám ja narodky, takže ľahko si to zapamätáme😀... obaja ... ale lepšie to máme s dátumami narodiek našich detí 😀 jedno je 7.6. a druhé 14.8. s rozdielom 2 roky...akosi sa sa tam stále motá tá 2... 😉

motovidlo
20. feb 2015

Bol to ten najvýznamnejší deň, lebo som sa vydávala JA 😀 Ak dovtedy aj nebol významný, teraz už bude navždy... minimálne do rozvodu 😉

miges
20. feb 2015

den mojej svadby bol vyznamny, bol to den mojej svadby 😉

snopkulka
20. feb 2015

4-4-2010 ľahko zapamätateľný 🙂 či na nezvyčajnom mieste? Áno v New York city - v central parku a bolo to natajňáša, jedno z najlepších rozhodnutí v živote 😵

miriem
20. feb 2015

Ano, 11.9. 🙂 ale nie schvalne, iny datum nemali uz volny...

radopp
20. feb 2015

@miges čísloboh ťa vidí 😉

Strana
z4