Mali ste sobáš v nejaký významný deň?
Ahojte, aký deň ste si vybrali pre svadbu? Bol pre vás nejako významný - narodeniny, výročie zoznámenia a tak. Ale bol na nejakom nezvyčajnom mieste? Alebo sa niečo nezvyčajné prihodilo?
Nam sa na 6 vyrocie svadby narodila druha dcera
Ja som sa na svoju svadbu skoro nedostavila, kedze zijem v zahranici, let sme si naplanovali tyzden pred svadbou, lenze akurat rachla ta sopka Ejafjalajokul (to si budem pamatat cely zivot) let nam zrusili a museli sme sa 48 hodin trmacat busom ( po ceste som dostala kramy 🙂 a moj muz sa mi doteraz smeje, ze vidis panbozko ti daval este sancu si to rozysliet, ale ty si nechcela 🙂
My sme stavili na magicky datum 11.11.11 , pre mna je to najvyznamnejsi den, lebo nase manzelstvo je na jednotku 😉
@gabi1234datum mojej prvej svadby nechtiac vyslo na datum umritie babky(matka mojej teraz uz byvalej svokre)neplanovali sme to,tak to vyslo,presnejsie na tretie výrocie30.08...svadba mojho brata sa konala den pred narodeninami nasho otca.druha svadba?ktovie kedy....povodne sme chceli v starych smokovciach v tatrach,priroda by nam poskytla pekne namety na originalne fotky,ale stale nam nevyjde zorganizovat dovolenku s terminami,co maju poskytnute na urade-zaciatkom a koncom mesiaca.keby to vyslo,tak svedkovia-nastavajuca svagrina s rodinou-nemaju volny vikend,lebo manzel pracuje ako casnik. 😀
@vevapeto jeej, na Martina 😀
my sme sa brali 14.6.2014 po 7 rokoch chodenia (v Bojniciach)- podľa dlhodobých predpovedí počasia vraj deň s najstabilnejším počasím- a v podstate to tak aj bolo, až na to, že po fotení a pred odchodom do kostola bola letná búrka, čiže nám pršalo "zlato" Super ale bolo to, že kým sme šli do kostola, všetky mláky už boli suché a vzduch nádherne voňal. Kámošom sme boli zasa 12.6.2012 a tiež bolo úplne geniálne počasie🙂
Tento dátum sa nám ale s ničím iným nespája, iba s našou svadbou a keďže môj manžel si pamätá iba môj a svoj dátum narodenia, má náš dátum sobáša z vnútornej strany obrúčky spolu s mojím menom- a ja jeho. Sa vždy smejem, že keby náhodou stratil raz pamäť, tak meno svojej manželky a dátum, kedy zmenil svoj život k lepšiemu si vždy nájde na prste🙂 a potom.. Do roka a do mesiaca to bude ďalší významný dátum- narodenie nášho drobčeka, kedže budem rodiť sekciou a skôr🙂
@zvedavka13 aj my to mame tak s tymi obruckami. Moj muz sa stale smeje, ze nikdy nebude moct povedat "moja stara", ak by meno zabudol. To by musel aj zabudnut, ze je to vyryte v obrucke 😀 😀 😀
@zvedavka13 @yanni aj my to tak máme vygravírované. 🙂
@vevapeto 🙂 jej - tak to ste mali svadbu v deň 18. narodenín mojej dcéry. 🙂
20.12.2012
My budeme mat 18.4.2015,v podstate to bol skoro jediny volny datum nasej skupiny....ale na druhej strane vsetko dolezite je v aprili: 2.4. mame vyrocie zoznamenia,13.4. ma drahy narodeniny,15.4.mam narodeniny ja a 18 svadba...plus kopec inych narodenin v aprili z najblizsej rodiny
My sme sa chceli brať v magickom datume 19.09.2009 ze si lepsie manzel zapamata a aj ludia, lenze sala bola uz obsadena tak sme posunuli o tyzden neskôr 26.09.2009 a bol velmi slnečný, teply den ako v lete hostia sa potili vonku a museli sa povyzliekat a na druhy den 27.09. oslavovala svokra 50tku.Vela ludi vravelo, ze taky teply a krasny september este nezazili.
my sme mali svadbu 19.09.2009 a ten datum sa stal nasim vyznamnym 🙂
ak ma partner problem s datumami, tak si treba dat datum vygravirovat a je to 🙂
20.11.2010
V den ockovych 57.narodenin,zaroven v den babkinych menin...a potom sme zistili,ze to bolo take skoro chronologicke.. ze 13-ho sme sa spoznali, 14-ho sme spolu zacali chodit a 12-ho sme sa brali... 🙂 12.9.2009
my sme si povedali s manzelom ano 11.teho o 11.11 presne 😉 Jednotky su nase 😉
7.7.2007 o 17:00 hod. po siedmich rokoch chodenia
V deň svojich narodenín.
My sme sa brali v den vitazstva nad fasizmom.....'to ze polovica hosti a zenich boli tak trochu 'nemci' je ale nahoda....8.maj v tom roku padol na sobotu a pokym sme zili na SVK bolo sup ze vyrocie sme mali vzdy na statny sviatok a mohli to pekkne oslavit 🙂
my sme sme mali sobáš po 10. rokoch 11.11.2011 a nechtiac sme to natiahli ešte aj na presne 11.11 hod. 🙂 🙂 🙂
presne v deň mojich 25.narodenín 🙂 a manžel má tak vždy postarané že na výročie nazabudne a ušetrí na darčeku 😉
My sme mali 16.6.2013 po 4rokoch chodenia.
My sme mali svadbu den pred mikulasom a neviem ci nas farar chcel potrestat ze sa berieme cez post ale mali obrad v totalanej tichosti ziadna hudba prichod nic ale zato mame aj manzelstvo tiche hadame sa mozno raz do roka aj to za malichernosti

8.8.2014 ale vyslo to uplne nahodne 😀 mali sme mat 2.8 a presunuli nam to koli akcii na 9.8 lenze to by segra musela cestovat skoro rano po svadbe 600km tak manzel posunul na 8.8 😀 akurat sme tam mali akciu d-jazz a vzali ma tam ako unos nevesty a bum akurat prisiel cmorik 😀 tak mi zaspieval este aj