icon

Mali ste sobáš v nejaký významný deň?

gabi1234
20. feb 2015

Ahojte, aký deň ste si vybrali pre svadbu? Bol pre vás nejako významný - narodeniny, výročie zoznámenia a tak. Ale bol na nejakom nezvyčajnom mieste? Alebo sa niečo nezvyčajné prihodilo?

Strana
z4
lubiduch
26. feb 2015

@radopp ????a kto ho ovplyneny nema? Ked napisem ze sme mali sobas v den vitazstva mad fasizmom tak hovor si co chces kazdy jeden clovek si to spoji s casmi fasistickeho nemecka. Vobec nejdem nikoho v aktualnej dobe v DE s tymito casmi spajat ale nevrav mi ze si trwba zatvarat oci predtym ze nemci vypustili 6 milionov zidov hore kominov...a ano boli to nemci.... a 8.maja slavime koniec fasizmu,fsizmu ktory sa v nasej historio najviac spaja s drubou svetovou vojnou.
Dalsia vec mozes si v hlave prisne oddelit fasizmus a nemecko ale samotni nemci si to neoddeluju,beru to ako sucast svojej historie ktorej sa treba vyvarovat! Su si vedomi ze to sposobili oni...prplaganda fasizmu a nacionalizmu ako takeho je tu velmi velmi prisne zakazana a kontrolovana...asi aj z dovodu ze ako som pisala o i su si vedomi ze kto tu v 40 rokov ten bordel narobil....

bandikovajana
26. feb 2015

A zabudla som dodat za presne o rok som na den presne nastupila na MD

radopp
26. feb 2015

@lubiduch Čo si myslia nemci môže byť iné ako to čo sa hovorí v telke. Fašizmus sa nespája s nemcami ani ukrajincami, tak ako sa komunizmus nespája s rusmi. Sú to metódy holokaustu bielych. Množstvo mŕtvych v koncentračných táboroch mohlo spôsobiť americké bombardovanie fabrík a miest, keďže koncentráky boli hneď vedľa fabrík v mestách. Zajatci boli lacnou pracovnou silou.

lubiduch
26. feb 2015

@radopp prepac ale myslim ze si riadne mimo, den vitazstva nad fasizmom o ktorom sme sa zacali bavit.8 maj je oficialne dnom ukoncenia druhej svetovej vojnym je to den (alebo priblizny den, kedze sa vedu polemiky ci to bol 7.maj v Remesi alebo 9. maj v Berine.....) kazdpoadne je to den kapitulacie nemeckych vojsk a ukoncenie 2.sv vojny.....
cista logika-> den kapitulacie nemckych vojsk= den vitazstva nad fasizmom....
Ukaz mi cloveka ktory si nespaja historiu nemecka s fasizmom....

a prosim tieto rusofilne a protiamericke debatky s odloz na interligentne sme.sk diskusie, tato tema je o sobasoch ak som to teda ja spravne pochopila.....

radopp
26. feb 2015

@lubiduch Väčšina ľudí si nespája fašizmus s nemcami, už len preto že tam bol nacizmus. 😀

stanislavao
26. feb 2015

na den deti. aspon nezabudneme.

satyoblek
26. feb 2015

My sme v novembri,v stredu,zistili,že ma byt ešte pekná sobota a tak sme sa čistou náhodou brali 17.11.,kedy sme si uvedomili,že je to den boja za slobodu a demokraciu,tak sa dodnes mužovi smejem,že dobojoval...už ani sloboda ani demokracia ;D

lubiduch
26. feb 2015

@radopp len pre tvoju informaciu 'Nacistická ideológia kombinuje koncepciu fašizmu a rasizmu, vychádza tiež z krajného nacionalizmu a niektorých prvkov socializmu. Nacizmus je krajne pravicová forma politiky.[1]'

sue
26. feb 2015

1.4.14 a áno zaznelo presne o 14.14 - sobáš sa kvôli tomu začal 14.03 - aby nám to vyšlo 🙂

martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
rebeka7501
11. mar 2015

@natalym nie SR ale ČSR

andreadca
12. mar 2015

@tykat to je dobrý nápad 🙂

tykat
12. mar 2015

@lubiduch ...skoda drat klavesnicu, strata casu aj namahy 😉 nestoji to za to, tento typek vyryva kade chodi a trusi svoje "mudrosti" kde o to nikto nestoji, v teme o vareni sa uz tiez stihol "znechutit" 😀

lubiduch
12. mar 2015

@tykat dobre vediet, mna dokazu takito mudrlanti celkom nastvat...presne ako pises, cielom je len vyryvat..

cacianka
3. jan 2025

@snopkulka aj ja 4.4. - oslobodenie Bratislavy, ale svadba bola úplne inde

Strana
z4