Mám dať dieťaťu meno Šimon?
ahojte mamicky chcem sa opytat chcem dat meno synovi Šimon len kazdy mi hovori ze nema davat vraj to same problemy ma zdravotne ja uz neviem poradte mi
takéto kraviny vôbec nepočúvaj, daj si meno po akom túžiš , ja som hrozne túžila po Šimonovi , len nám tatinko zabudol dorobiť pipík 😀 , tak máme krásnu SIMONKU
Inak reakcie nektorých z Vás sú prehnane agresívne a urážlivé, by ste sa divili koľko ľudí na všelijaké takéto kraviny verí , koľké z Vás čo maminu kritizujete nemáte žiadnu takúto poveru ......... alebo koľké z Vás majú na ruke kabalistický červený náramok........................ to je to isté presne 😉
waw ...tak, aj ja som sa rozhodovala dosť dlho a prečítala som si všetko možné o menách, ale žeby ma to ovplyvnilo až do takej miery, aby som sa pýtala tu ?... 😅 ... veď nie si v časovej núdzi😉 ...pokojne sa rozhodni ...ak sa ti páči to meno, tak ho malému dajte ... inak podľa významu slova to znamená:
Šimon m. - Šimona ž. z hebr. Šimhón počúvajúci, načúvajúci, lat. Simon, maď. Simon (Šimon), poľ. Szymon (Šymon), dom. Šimo
😉
Môj manžel je Šimon, a je to strašný dement, vidim že ma zavazne mentalne problémy ale o tom nabuduce
mne sa pači Šimon 🙂

😀 my mame doma šimona a neviem o tom ze by bol chory a ked som vyberala meno tiez som studovala vyznam mien a nic to neovplyvnilo na vybere od zaciatku ako sme sa dozvedeli ze je to chlapec to bol simon a keby tam bolo neviem co napisane meno by sme nezmenili