icon

Mám ísť na svadbu priateľovej kamarátky?

polopate7
31. máj 2016

Zdravím, chcem sa opýtať , myslíte že je vhodnejšie ísť na svadbu priatelovej kamarátky (bola som pozvaná) v prípade že ženícha nepoznám vôbec a nevestu som videla asi raz-dvakrát v živote? alebo mám radšej podakovat a odmietnuť? s priatelom sme spolu síce 4 a pol roka ale predsa.Svadba sa má konať až o tri mesiace v auguste ale aj tak mi to chodí po rozume. Alebo bude nevhodné ak odmietnem??? Osobne si nemyslím že je to vhodné, sama by som asi na svadbe nechcela cudzích ludí (myslím že pozvanie bolo čisto zo slušnosti, ale cením si to) a zároveň, nie žeby som bola skúpa ale dať hodnotný svadobný dar ľuďom ktorým nepoznám ani priezvisko mi príde ... no neviem, aký máte na to názor?

Strana
z2
prasiatko30
2. máj 2019

A kedy chces spoznat pristelovych kamaratov a jeho okruh znamych? Ci zrazu ta osvieti a poznas jeho kamosov a sa s nimi kamaratis alebo si myslis, ze ked bude s tebou tak zabudne na vsetkych a uz bude len s tebou ? Vak nie je lepsi sposob ako spoznat ludi, ktori nieco znamenaju pre tvpjho priatela a v tom najlepsom svetle a kde su vsetci pripraveni sa zabavit.

A ano, je normalne, ze ta pozvali ako partnerku priatela.

blah24
14. jan 2021

@polopate7 ja sem sla na svatbu mamzelovym kamosom. Nepoznala sem ani jednoho a byli sme spolu v te dobe 3mesice. Ani me nenapadlo ze bych nesla. Seznamila sem se tam aj s ostatnima v parte. Znala sem tam jen jednu znamou

Strana
z2