Mám kúpiť darček na oslavu krstniatok priateľa?
Ako by ste sa zachovali keď som pozvaná s priateľom na oslavu jeho krstniatok(dvojičiek chlapec a dievča 1 rok) je krstný otec. A on im ide kúpiť záhradný domček a chcem sa spýtať či aj ja im mám niečo kúpiť lebo aj on mi povedal že to bude ako keby aj za mňa že to dá ale mne to príde aj blbé že im nič nemám kúpiť ako by ste to riešili vy?
@lonely66 no,ja napr poviem,ze je to normalne,aj ked ja po takom netuzim. Kazdy nech si robi ako chce. A na zaklade toho by som chlapa neodkopla.
@lonely66 ale pockaj. Ak jeho rodina chce oslavovat v hoteli,co to ma s vami? Vy oslavite po svojom,oni tiez. Ved on hadam nemoze zato,ako chcu clenovia jeho rodiny oslavovat!
@xmichaellaa , čo im kúpiš, keď budú mať dva roky? Teraz si nebudú vedieť vybrať s čím sa majú hrať, jeden záhradný domček, Ty stan s niečim. Stačí jeden veľký darček a nejaké drobnosti čo chytia do rúčky. Vedia už aspoň chodiť?
Ja by som im dala spoločný darček - rodinne fotenie, poukážku. Myslím, že hračiek bude ajajaj
Ved idete s priatelom ako par.Urcite staci spolocny darcek, ten zahradny darcek. Urcite by som necakala od paru viac darcekov.
@lonely66 boze moj,ty to tak hrotis. Ano,pre neho to bude normalne lebo v tom prostredi vyrastal. To ale neznamena,ze take oslavy bude pozadovat tiez bez ohladu na partnerku 🙆
@lonely66 hrotis to,lebo to nie je dovod na rozchod! V com som zvlastna? Este raz,ano,jemu to pride normalne kedze v tej rodine vyrastal a zazival to. Aj ty keby si pri tomto rastla,tak to budes brat za normalne. Navyse to nemusi znamenat,ze to bude chciet tiez tak robit 🙆 ale radit pomaly rozchod,lebo jeho rodina oslavuje v hoteli....och.
@lonely66 Toto je naozaj smiešne. Čo to má spoločné z ich vzťahom?
Rodičia dvojičiek sa rozhodli že si idú spraviť veľkú oslavu, pozvali jeho a aj jeho partnerku. Normálna vec, sú to ich deti a tešia sa, on je ich rodina a ju si zjavne vážia tiež keď ju pozvali. Čo je na tom na urazenie a robenie dusna?
Keby môj partner príde za mnou a začne mi dávať takáto otázky. Nebodaj by mi naznačil že je to dôvod na rozchod ak stým súhlasím tak by som si normálne myslela že mu naozaj šiblo.
@tamitamitami asi tak
@lonely66 ty fakt si blba? Rodina tvojho muza robi vsetko len dobre? Nerobia nic co by ti vadilo alebo neprislo normalne? a to iste som pisala aj ja. Jemu to normalne moze prist,ale nemusi to robit pre svoje deti. Moze sa prisposobit,dohodnut s partnerkou. A nie,pre mna to nie je super naPad,my takto neoslavujeme,ale akceptujem rozhodnutie inych

@lonely66 prečo by mala zvážiť, či ostať s priateľom, ak by to považoval za normálne? Vieš, čo? Aj ja považujem za normálne, že idú do hotela na oslavu prvých narodením dvojičiek. Nie preto, že by som aj ja takú oslavu robila, ale preto, že to tak chcú ich rodičia. Možno sú veľká rodina a takéto oslavy robia, aby sa všetci stretli. A radšej urobiť oslavu v hoteli, či v reštaurácii, ako doma. Veď pozvaní hostia to platiť nebudú…