Mám podávať nevydarenú tortu na oslave?
Dobrý deň. Dcéra má zajtra narodeniny. Zajtra bude oslava. Tak, ja že jej upečiem tortu, našla som super recept, však to nevyzerá byť nič zložité. Výsledok dopadol katastrofálne 🤣🤣. Môžem toto dať na oslave ? Bude len blízka rodina, neviem či ísť rýchlo zajtra ešte do obchodu kúpiť kupovanú, alebo podávať toto 🤦🏻♀️🤦🏻♀️.

Za mna je uplne v pohode. Preloz ju na inu tacku a mozes servirovat.
@mircalla Banán to nie je, vyzerá to ako tie kukuričné šúlky polystyrénové. A ešte nepochopím, prečo neskúsená cukrárka upečie na oslavu tortu, ktorú nikdy neupiekla a recept stiahne z bohvie odkiaľ.
@staryjarec Ja tiez nie som vychyrena cukrarka a mala som hodne nepodarkov, ktore som sa rozhodla ale nepodavat. Niektore torty uz robit viem. Akoze teraz sa tiez o daco snazim a obavam sa, ze to nebude ok. Tie mnozstva podla receptov su casto dost mimo a doba pecenia detto
@anonym_autor fu 🙈 skus aspon prelozit na nieco ine, nech tam nie je ztecena ta cokolada. To divne biele navrchu neviem ci je to banan (ak ano zhendne a bude to este horsie) alebo kukuricne chrumky (tie nechapem na torte) daj prec. Nemozes na studenu tortu, kt je obtreta kremom na baze tvarohu/slahacky/mascarpone naliat horucu cokoladu, lebo sa ti to cele roztecie 🤷🏼♀️
Som ale proti vyhadzovaniu jedla, tak ak si myslis, ze chutovo bude fajn, tak by som ju na oslave rozkrajala a hotovo.
@anonym_autor fu 🙈 skus aspon prelozit na nieco ine, nech tam nie je ztecena ta cokolada. To divne biele navrchu neviem ci je to banan (ak ano zhendne a bude to este horsie) alebo kukuricne chrumky (tie nechapem na torte) daj prec. Nemozes na studenu tortu, kt je obtreta kremom na baze tvarohu/slahacky/mascarpone naliat horucu cokoladu, lebo sa ti to cele roztecie 🤷🏼♀️
Som ale proti vyhadzovaniu jedla, tak ak si myslis, ze chutovo bude fajn, tak by som ju na oslave rozkrajala a hotovo.
@milanemila Vsak vyhodit ju nemusia
@milanemila Vsak vyhodit ju nemusia
@mircalla ja to beriem tak, ze ak je to oslava blizkej rodiny a doma, tak by sme sa my osobne ako rodina zasmiali, ze nie vzdy sa vsetko podari a zjedli by sme ju 🤷🏼♀️ takze asi zalezi aj od tej rodinnej dynamiky, lebo verim ze su rodiny, kde by ju niektori clenovia cez polku dediny ohovorilu za taku tortu.
@mircalla ja to beriem tak, ze ak je to oslava blizkej rodiny a doma, tak by sme sa my osobne ako rodina zasmiali, ze nie vzdy sa vsetko podari a zjedli by sme ju 🤷🏼♀️ takze asi zalezi aj od tej rodinnej dynamiky, lebo verim ze su rodiny, kde by ju niektori clenovia cez polku dediny ohovorilu za taku tortu.
@milanemila Ja to beriem skor, ze dieta si na narodky zasluzi daco lepsie, je to raz do roka
@milanemila Ja to beriem skor, ze dieta si na narodky zasluzi daco lepsie, je to raz do roka
@mircalla to suhlasim ja ak by som bola schopna iba takehoto vykonu, tak by som tortu objednala radsej. Ale to som ja, kt v noci pred oslavou zdobi detom polku bytu na nejaku temu, vymysla ulohy a hry a samozrejme zladi aj tortu, baliaci papier a vsetko…Vela ludi by zas povedalo, ze som sibnuta a premotivovana 🤷🏼♀️ takue snazim sa na to pozriet inak, lebo z mojho pohladu by som tu tortu nevytiahla ani z chladnicky 🙈😂
Asi uz neskoro, ale mozno by to slo este oblozit takymi tymi dlhymi piskotami dookola, previazat stuzkoou.. vrch zahadzat ovocim bobulovym..
@anonym_autor no nechcem byť zlá, ale vyzerá naozaj otrasne, prepáč. Ja by som ju hosťom nepodavala. A márne sa snažím identifikovať potraviny navrchu, asi to má byť ovocie, ale vyzerá to ako mrkva, zemiaky a kukurica? Fakt neviem. Jedine, čo je jasné sú cucoriedky.
Ja by som ju normalne podavala. My by sme sa tomu este aj zasmiali 🤷♀️
Ak je chutna, preco nie… zas nemusi byt vsetko o dokonalosti. Ale samozrejme ty vies ako ste v rodine nastaveni
@anonym_autor
Je to dieťa, určite čaká nejakú normálnu tortu, ak je na torty zvyknutá, nie toto čudo. Nehnevaj sa, ale ja by som sa asi pri pohľade na ňu ako dieťa rozplakala. Vyzerá to otrasne. A vy, čo by ste ju podávali, dali by ste ju vlastnému dieťaťu?
Nabudúce neexperimentuj, ale objednaj u cukrárky.
Kúp radšej koláče v dobrej cukrárni teraz a ak sa toto dá jesť, daj do pohárov a ozdob, ako ti vyššie radia.
@anonym_autor
Je to dieťa, určite čaká nejakú normálnu tortu, ak je na torty zvyknutá, nie toto čudo. Nehnevaj sa, ale ja by som sa asi pri pohľade na ňu ako dieťa rozplakala. Vyzerá to otrasne. A vy, čo by ste ju podávali, dali by ste ju vlastnému dieťaťu?
Nabudúce neexperimentuj, ale objednaj u cukrárky.
Kúp radšej koláče v dobrej cukrárni teraz a ak sa toto dá jesť, daj do pohárov a ozdob, ako ti vyššie radia.
@anonym_934139 ano. Moje deti by sa na tom smiali. Preto pisem, ze zavisi od nastavenia rodiny
@anonym_934139 ano. Moje deti by sa na tom smiali. Preto pisem, ze zavisi od nastavenia rodiny
@anonym_ac0783
To určite, súhlasím s tebou, moje by pri nej plakali.
@anonym_ac0783
To určite, súhlasím s tebou, moje by pri nej plakali.
@anonym_934139 moji chalani vobec 😂
@anonym_934139 moji chalani vobec 😂
@anonym_ac0783
Ja mam dievčatá 😂🩷
@anonym_ac0783
Ja mam dievčatá 😂🩷
@anonym_934139 tym je to vysvetlene 😁 viac si veru potrpime na estetiku
Poukladala by som dookola kindercokoladky a dala stužku.
@anonym_autor neviem, kolko vas bude, skus, ci ti pojde nakrajat a ake velke kusky sa ti podaria. Urcite prelozit na nejaky podnos. Ako tu niekto pisal, zavisi aj od veku dietata, ak ocakava tortu, tak daj sviecky a nechaj jej ju a sprav hocijaky kolac, co mas odkusany pre zvysok rodiny, keby nesla servirovat torta
@anonym_ac0783 to s estetikou nemá mič spoločné. pretože ani na tejto torte nič neestetické nie je. je to vec vkusu…
To len za mna vyzera pekne? Staci prelozit na iny podnos
mna zaujala jedna vec, neviem ci c% hecs byt len zaujimava alebo co, to ked rozlejes nieco kakaove na tortu, a rozleje sa ti to kade tade, tak na to nahadzes ovocie?? ;) Ganaz sa predsa necha na torte stuhnut, rovnomerne rozliata a POTOM sa na to dava zdobenie.
inak keby si si len pozrela jedno video o tom ako sa robi torta, tak by to takto nedopadlo. Treba predsa ju robit na nejakej normalnej podlozke, naplnit, zaliat, okolie sa rozliate ocisti/pripadne sa prelozi na podnos a potom sa torta zdobi. Toto si ani len rovnomerne nenaliala na to, cize podla mna si to NIKDY nevidela ako sa to robi. Nie toto by som na oslave nejakej vaznejsej nepodavala, zjedli by sme to my len tak, priadne este stari rodicia a tak, by sme sa zasmiali a zjedli... ale "verejnosti" by som to nedala
Torty u cukrarok neobjednavam, v 99% to bol vzdy humus nejedly, ale takto som nikdy nedopadla ani na prvych tortach, kde sa mi potah pokazil a kadeco .. dokonca ani na prvej prvej piskotovej torte pre male dieta :DDD Ako beriem, kazdy mame na nieco vlohy, na nieco nie... ale ked niekto chce, fakt si pozrie nejake postupy, video... neexisutje ze nevie co ma robit.
@anonym_autor znova roztop čokoládu a ešte raz ju oblej.Ja nie som cukrárka, ale to ovocie si naozaj odflakla😂pekne ho nakrajaj a trocha inak ulož.Nekupovala by som inú, keď tak z Kauflandu mrazenu
@anonym_autor tie kukuricne somariny daj odtial prec a tu vytecenu cokoladu priborovym nozom pozoskrabuj do hobliniek a poukladaj navrch, ak to je stuhnute.
Ja osobne by som zbehla do cukrarne a kupila nieco vzhladnejsie.
este dodam, ze ani ten prvy krem si riadne nenatrela na to a nenechala stuhnut (vidno ako sa to na bokoch lialo).. tak neviem na co si to polievala na krivolaky povrch. nabudce si pozri naozaj nejake navody najskor ;) Ano ako sa pise nado mnou, ak uz je to stuhnute, stiahni to ovocie, chyt dlhu spachtlu alebo daco, celu tu tortu potri/dorovnaj, aby to bolo ROVNE z vrchu aj okrajov, a potom vychladit, a potom jednu ganaz spravit riadnu, dodrzat teplotu a znovu to naliat na celu tortu, vychladit a potom ozdobit. Ak to vobec stihas a nekupis radsej daco v meste... alebo neupecies nove :D inak toto je taky kusok pre par ludi.
Ja by som kúpila v cukrárni nejakú, túto by som nechala na zjedenie ku káve pre nas.
@anonym_autor mňam, ja by som ju zjedla hneď. Netráp sa.
Záleží podľa toho ako ste naladení. My sme ako rodina úprimní a spoločne by sme sa zasmiali a určite by sa nikto nepohoršoval. Ale ak je dcéra už väčšia a záleží jej na torte, asi by som to ešte skúsila opraviť, spraviť novú, kúpiť v obchode.
Ale ak vediete aj dcéru k tomu, že život je taký a nikdy nie je všetko na 100% a dokonalé tak ju ponúkni.
Okolo torty daj piskoty alebo trubicky a hore by som pridala viac ovocia
@anonym_autor nastruhaj hobliny z bielej čokolády a inak ulož ovocie už by som to nechala tak

zalezi od rodiny.. ak sa viete zasmiat, tak v pohode podavat.
ak je to rodina co “riesi”… tak spravit rychlu piskotovu roladu, ovocie, slahacka, napichat sviecky a toto nakrajat na tenke tortarezy.