icon

Mám priateľke kúpiť normálny darček?

peter1406
16. dec 2021

Cawte baby. Chcel by som poradiť keďže vás ženy je ťažko pochopiť. Minulý rok som spoznal priateľku slobodnú maminu dvoch úžasných detí. Minulý rok som jej nakúpil pomerne dosť darčekov asi za 250€ hlavne praktických keďže nemala ani zimnú vetrovku. Ja som dostal len obyčajnú šálku na čaj a popritom šálok mám doma dosť, takže skončila ani nevie kde. Pri otázke čo chce tento rok na Vianoce tak odpoveď bola že hodinky za 400€ jej urobia radosť . Že nič iné nechce, že nič iné jej neurobí radosť . Že iné veci lacnejšie si dokáže aj sama kúpiť. Popritom viem že tie hodinky si NEZASLUZI čo som jej aj povedal. Na narodeniny som dostal fľašu vína ktorú kúpila na benzínke a keď mala narodeniny tak pozadovala kabelku za 300€ . Na výročie tiež nič nekúpila, že ona také neoslavuje ale dráhy parfém a kyticu kvetov s radosťou prijala. Moja otázka je : či kúpiť aspoň normálny darček alebo jej nekúpiť vážne nič keďže okrem hodiniek jej nič iné neurobí radosť a lacnejší darček si ,, akože dokáže kúpiť sama,, z jej 600€ platu.

komplikovana
16. dec 2021

Ta zena ta ma iba za penazenku. Vari to nevidis? Ani o laske sa u vas neda hovorit. Dostat sa do financnych problemov kvoli zene naozaj nestoji za to.

marcellka32
16. dec 2021

Na tvojom mieste nekúpim žiadne hodinky za 400, ale keď potrebuje hodinky, tak jej kúp v hodnote, ktorú si môžeš ešte dovoliť napr.100 eur, zabalila ich a počkala by som na Vianoce a uvidíš reakciu a podľa toho sa zariad...prosím ťa, nedaj sa využívat z peňazí, je vychcana takto ťa využívať. A ešte musím spomenúť, že odhliadnuc od hodnoty darčeka, ty stále obhajujes slovom ZASLÚŽIT SI, ako prepáč, darček nie je za zásluhy, také nehovor žiadnej žene, že zaslúžila si si darček...možno zasulozila si myslel?🤣

poslednepogo
16. dec 2021

@peter1406 kúp jej kozmetický darčekový balíček za 5 eur

peter1406
autor
16. dec 2021

Áno je veľa žien na SVK čo by za to dali kebyže si nájdu niekoho normálneho . Len otázka je , že kde tie ženy hľadať ??

marcellka32
16. dec 2021

Mám 2 kamošky (sú normálne, slobodné, pekne 🙂 a nevedia nájsť chlapa na vzťah, sú na Badoo, viac nemôžem povedať 🙂

janewithane
16. dec 2021

@peter1406 takze si s nou lebo nechces byt sam? To zavana buducim pruserom

ivanka12311
16. dec 2021

Trošku na zamyslenie, nemyslíš že ťa len využíva???..ja som po svojich okruhlich dostala obyčajný kvietok a čokoládku od drahého a tešila som sa aj z toho.. teraz napríklad pod stromček som mu vravela nech mi nekupuje nič že nechcem nepotrebujem že nech si nerobí zbytočne výdavky 🙏

luci310
16. dec 2021

Ja keby som bola chlap tak by som nechcela takú priateľku :(

lubka261
Autor odpoveď zmazal
macekovam
16. dec 2021

@peter1406 kúpila by som jej drobnosť.. Ale kúpila by som darčeky aj deťom.. Tým trosku drahšie od toho jej.. A sledovala teakciu

henriettak
16. dec 2021

mal by si podľa mňa otvoriť oči. ty nie si povinný jej niečo kupovať, je to tvoja dobrá vôľa. keby si ťa aspoň vážila, no podľa toho ako si ju opísal, si ani to nemyslím. najlepšie čo jej môžeš a hlavne sebe dať pod stromček, je rozchod

misulkar
16. dec 2021

Nechcem ti brať ilúzie, ale tento "vzťah" okolo lásky ani len nešiel. Tak nemárni čas a peniaze a mladá si môže zháňať nového sponzora 🤦‍♀️

peter1406
autor
16. dec 2021

@marcellka32 možno to slovíčko ZASLÚŽIŤ nebo šťastne. Ale ja to proste tak nectim že by som jej ich mal kúpiť. Ja tam nevidím ten dôvod, že vlastne prečo by som to robil. Preto moja otázka bola či jej kúpiť drobnosť ktorej viem že by sa normálna žena potešila alebo nekúpiť nič, keďže to nebudú hodinky. Asi upravím otázku: vy ako ženy chcete si nájsť pod stromčekom drobnosť ktorá poteší alebo nechcete nič lebo radšej chcete nič ak nedostanete hodinky za 400€ .

mila23
16. dec 2021

@peter1406 my si s muzom taketo velke dary jeden druhemu nekupujeme.....ked niekto nieco chce - kupi / vyberie si to sam a kupi si presne ako chce. AKo prekvapko len nieco mensie...pozornost,ze chceme toho druheho potesit

julka828
16. dec 2021

@poslednepogo mna by inak taky kozmeticky balicek velmi potesil 🙂 vzdy sa mi pacili tie sady vselijake pokombinovane. Zatial som ho dostala len raz. Asi musim povedat manzelovi

nwnw
16. dec 2021

@peter1406 kup šálku na kávu. V duchu aký požičaj, taký vráť!

Zlatokopka

sissy27
16. dec 2021

@peter1406 že "takýto darček si nezaslúži" hovorí za všetko. Nie si v tom vzťahu spokojný a šťastný. Keby si bol, tak by si rozmýšľal nad tým ako jej zaobstarať po čom jej srdce piští, našiel si brigádu, alebo by ťa to úprimne mrzelo, že na to nemáš. Ale nie je to tak a ty to vieš. Myslím, že aj keby ti tých 400€ nechýbalo, tak jej ich proste nekúpiš, lebo to tak necítiš.
Za mňa - ukonči tento nezmysel, kedy ty máš byť rád, že ju vidíš 2x do mesiaca. Veď keď niekoho ľúbim a je mi s ním dobre, tak ho chcem vidieť čo najviac a nie láskavo 2x do mesiaca dovolím... tiež s tebou asi nie je úplne šťastná, ale zas pre peniaze alebo drahé darčeky sa prekoná...
Za tie prachy si vieš zatrtkať aj častejšie ako 2x do mesiaca, že to musím tak sprosto napísať.

prasiatko30
16. dec 2021

Ako nad cim rozmyslas - mas na to aby si jej urobil darcek za 400€? Si nezamestnany nevies dokedy budes a ty budes kupovat darceky za 400€ 🤦🏽‍♀️Nie nekupila by som. Knizku alebo pyzamo a dovi dopo

tomikejt
16. dec 2021

@peter1406 kopni ju do zadku, nájdeš si lepšiu. Podľa toho čo píšeš až taká úžasná nebude. My si s mužom tento rok nič nekupujeme, dohodli sme sa ze kúpime len deťom. A ten sex 2 krát mesačne akože fakt? Však to my za deň mame dva krát. Posli ju do teplých krajín, toto je daka vypočítava trúba.

kiwi3
16. dec 2021

tak hlavne, vy mate zjavne ovela vacsie problemy vo vztahu ako to, co si pyta "na jeziska". to je len vrcholom ladovca. ale aspon vyvazujes stav v naivite zeny verzus muzi.

laladua
16. dec 2021

Toto uz len z toho co pises je evidentne o co jej ide. Akoze je to smutne, ale vyzera to tak, ze ta len vyuziva. Kup jej nejaku malickost a uvidis. A budes mat jasno aj v tom o com je vas vztah a co dalej robit 😉

kajulna
16. dec 2021

@peter1406 určite by ma potešila aj drobnosť keď to je od osoby, ktorá má ľúbi a dala si s tým námahu, aby to vymyslela.

masinka
16. dec 2021

@peter1406 kupila by som jej pokladnicku s napisom "na drahe hodinky" a dala do nej par drobnych a nech si setri

jankalukasova
16. dec 2021

@peter1406 Keď som mala status priateľky, tak som určite nedostávala darčeky za 400€ a už vôbec nie týmto spôsobom. Teraz som manželka a také drahé darčeky tiež nedostávam. Nie preto, že by sa to nedalo ale proste mi to príde zbytočné. Hodinky, o niečo drahšie, som dostala od rodičov na promócie. Drahší šperk som dostala za narodenie dcérky, za syna som si vybrala niečo iné a za najmladšiu ešte nič, lebo všetko mám, čakám kedy stretnem nejaký "must have" predmet a ten si potom kúpim. Podľa mňa darčeky v tejto hodnote vôbec nepatria do vzťahu v akom momentálne ste.

peter1406
autor
16. dec 2021

@masinka zatiaľ najlepšia odpoveď 😃😃🙈🙈🙈

silviaa
16. dec 2021

@peter1406 Ked si to nemozes dovolit tak jej to povedz, ci ona nevidi, ze teraz nie si na tom financne najlepsie?

kvetinka75
16. dec 2021

tak na zimnú vetrovku nemá ale na lacnejšie hodinky ako 400 eur už áno? Podľa mňa len využíva to, že jej kupuješ drahé darčeky. Neivem koľko má rokov, ale správa sa ako rozmaznané decko. Chce a hotovo. Tak jej kúp nejakú drobnosť a keď sa jej nepáči, nech si hľadá iného sponzora. Budeš jej dobrý iba dovtedy, kým budeš mať prachy akupovať jej drahé veci.

bikarbona
16. dec 2021

@peter1406 pred Vianocami býva vraj najviac rozchodov. Tu opisuješ, prečo asi.

kiwi3
16. dec 2021

@peter1406 vidim, ze si aj celkom vtipny. fakt sa mozes na taky vztah vybodnut, zenska dobre vedela, koho si ma omotat okolo prsta. a nema takych ako si ty aj viac?

silviaa
16. dec 2021

@peter1406 Co sa tyka darceka mna vzdy potesi ked je to nieco co si muz vsimne, ze sa mi paci a na hodnote mi nezalezi. Kludne aj kniha o teme ktora ma akutalne zaujima. Viac sa tesim, ze si vsima mna ako osobu, ze ma lubi.