icon

Mámj ísť na svadbu bez priateľa?

diana99jk
15. máj 2025

Ahojte, mám strašnú dilemu. Kamarátka oznámila na rýchlo, že plánuje svadbu lenže môj priateľ vtedy nemôže lebo bude odcestovaný.
Teraz neviem či mám ísť na svadbu alebo nie. Sme kamarátky už dlhú dobu ale ľudia mi hovoria, že to sa nepatrí ísť bez priateľa. Z každej strany sa na mňa valí iný názor a čas ma tlači k nejakému rozhodnutiu..
Na jednej strane sa mi veľmi bez priateľa nechce ísť aj kvôli tomu, že tam nebudem mať nikoho (okrem jej rodiny) koho poznám. Ale na druhej strane bude mať málo ľudí a z kamarátov skoro nikoho čo mi pride dosť blbé.

Strana
z2
lucia13022023
15. máj 2025

Ja by som išla aj bez neho

glorikarebeka
15. máj 2025

Aj ja by som išla....

tenerifka
15. máj 2025

Samozrejme ze by som isla

cyberk
15. máj 2025

jasne, ze chod 🙂 zabav sa poriadne

sima234
15. máj 2025

Jasné, že by som išla.

oriesocek
15. máj 2025

urcite ano - to nemusis chodit vsade iba s nim...

denisa_deniska
15. máj 2025

Určite by som išla 🙂

janetinka27
15. máj 2025

@diana99jk jasne, ze by som isla a aj som tak bola

darovanie
15. máj 2025

@diana99jk A keby si bola bez partnera, tak nejdeš? Ja už som bola aj bez muža, keď nemohol, tiež na kamoškinej svadbe.

mimka1402
15. máj 2025

Nepočúvaj tieto nezmysly.😀 Jasné, že chod! Je ine keby to bol niekto z jeho rodiny kde ty nikoho nepoznáš. A iné keď ide o tvoju kamošku. Tvoj frajer ak je normálny, tak ťa pošle tiež. 🙂 Nevieš či s nim budeš o rok, dva, ale kamošku máš už dlhoa patrí sa ísť. Hlavne. Môžeš sa zabaviť s kamoskami. Určite choď 🙂

klara1205
15. máj 2025

Bez výčitiek chod, ona si narýchlo zmyslela, ste kamošky situácia je takato tak bež a dobre sa zabav 🙂

nyusika
15. máj 2025

urcite by som sla...ale teda, ak by som tam aspon niekoho poznala.
pripadne by som vzala niekoho ako sprievodf - mozno nasho spolocneho kamarata

lusyyy36
15. máj 2025

Aj ja som šla bez muža keď bol preč, išli sme s dcerou

lucik194
15. máj 2025

dobre sa zabav

taktotedanie
15. máj 2025

@diana99jk paneboze co sa do toho kto stara
Je to absolutne v poriadku ist aj sama, halooo zobudte sa zijeme v modernej dobe a nie niekde v praveku
Chces ist? Chod
Nechce sa ti ist? Nechod
Ja by som sla jednoznacne

januska12323
15. máj 2025

Išla by som a ani nerozmýšľala. Ona sa už asi znova vydávať nebude, ty s frajerom môžete ísť na oslavy ešte viackrát.

ivanakal
15. máj 2025

Ja som bola na svadbe sama, bez manzela, lebo bol odcestovany. Raz na svadbe jeho sesternice, raz mojmu bratovi. Co je na tom cudne?

lila246
15. máj 2025

to som este nepocula, ze ist na svadbu bez priatela (ked nemoze) pride niekomu čudne :D

really8
15. máj 2025

Vykasles sa na kamosku lebo nejaky priatelko tvoj je odcestovany? Kamoska na pohladanie. Btw kto hovori ze sa to nepatri? Taki co veria ze nevesta je panna ze?

abbey1
15. máj 2025

@diana99jk Normálne by som išla. Je to tvoja priateľka. Tvoj partner vtedy nemôže, tak čo chceš riešiť. Veď ideš na svadbu a nie do bordelu.

joesvk
15. máj 2025

Išla by som a už som tak aj bola .

lenkakoc444
15. máj 2025

@diana99jk ani by ma nenapadlo, ze nejdem 😀

sense
15. máj 2025

Išla by som, rovnako ako by som poslala aj môjho samého keby ja nemôžem

marryliese
15. máj 2025

Išla by som určite, prečo nie? Áno možno sa patrí ísť s partnerom ale keď nemôže pokojne choď sama.

danica2711
15. máj 2025

to kto je ten SA, čo hovorí, že sa nepatrí ísť bez priateľa? Je to tvoja dlhoročná kamarátka, chce ťa mať na svadbe, je to jej deň, nie tých všelijakých SA, tak jej ho spríjemni bez hlúpych babských rečí. A keď sa aj nebudeš bohvieako baviť, tak odídeš skôr, ale budeš tam na želanie a radosť nevesty

veselo_neveselo
15. máj 2025

@diana99jk chod aj bez neho! Ides tam popriat kamaratke do manzelstva, stravit s nou ten den a oslavit to. To by nemalo zavisiet od ineho cloveka, len od teba a jej, ci tam budes.
Chod sama, zoznamis sa, pokecas s inymi ludmi.

katulienocka999
15. máj 2025

@diana99jk bez výčitiek som išla

domkakvet
15. máj 2025

@diana99jk uz som bola na svadbe aj sama, ale mali sme tam spolocne kamaratky.

diana99jk
autor
15. máj 2025
@taktotedanie

@diana99jk paneboze co sa do toho kto stara
Je to absolutne v poriadku ist aj sama, halooo zobudte sa zijeme v modernej dobe a nie niekde v praveku
Chces ist? Chod
Nechce sa ti ist? Nechod
Ja by som sla jednoznacne

@taktotedanie ako ja nikoho názor neodcudzujem aj keď ma trošku zaskočilo keď mi niektorí ľudia povedali žeby nešli na mojom mieste a trochu ma to zneistilo

diana99jk
autor
15. máj 2025
@really8

Vykasles sa na kamosku lebo nejaky priatelko tvoj je odcestovany? Kamoska na pohladanie. Btw kto hovori ze sa to nepatri? Taki co veria ze nevesta je panna ze?

@really8 no až takto by som to nehrotila kamarátky sme ale nie extra blízke. A priateľko je môj budúci manžel. Nenapísala som nikde žeby som sa na kamošku vykašlala len som hľadala nejaké rady objektívne 🙏🏻

Strana
z2