Mámj ísť na svadbu bez priateľa?
Ahojte, mám strašnú dilemu. Kamarátka oznámila na rýchlo, že plánuje svadbu lenže môj priateľ vtedy nemôže lebo bude odcestovaný.
Teraz neviem či mám ísť na svadbu alebo nie. Sme kamarátky už dlhú dobu ale ľudia mi hovoria, že to sa nepatrí ísť bez priateľa. Z každej strany sa na mňa valí iný názor a čas ma tlači k nejakému rozhodnutiu..
Na jednej strane sa mi veľmi bez priateľa nechce ísť aj kvôli tomu, že tam nebudem mať nikoho (okrem jej rodiny) koho poznám. Ale na druhej strane bude mať málo ľudí a z kamarátov skoro nikoho čo mi pride dosť blbé.
@taktotedanie ako ja nikoho názor neodcudzujem aj keď ma trošku zaskočilo keď mi niektorí ľudia povedali žeby nešli na mojom mieste a trochu ma to zneistilo
@diana99jk prosim ta nemas vlastny nazor? Co ti zalezi na tom kto ti co povie?
Ďakujem vám krásne za rady.. utvrdila som sa, že sa svadby zúčastním aj bez priateľa.. dosť pomohol objektívny pohľad iných ľudi
@diana99jk prosim ta nemas vlastny nazor? Co ti zalezi na tom kto ti co povie?
@taktotedanie vlastný názor mám ale vypočula som si aj okolie, ktoré vie aké komplikované vzťahy máme či už s kamarátkou alebo jej rodinou. Nie je to len o názore ale aj iné dôvody prečo by som nešla (dosť osobné). Ďalej to rozoberať nechcem len už to bolo fakt 50 na 50 a rady od vás ma tu utvrdili, že tam pôjdem.
Bola som aj bez manzela 🙈
@taktotedanie vlastný názor mám ale vypočula som si aj okolie, ktoré vie aké komplikované vzťahy máme či už s kamarátkou alebo jej rodinou. Nie je to len o názore ale aj iné dôvody prečo by som nešla (dosť osobné). Ďalej to rozoberať nechcem len už to bolo fakt 50 na 50 a rady od vás ma tu utvrdili, že tam pôjdem.
@diana99jk tak ked nevychadzate na co ta pozyvala a ty sa tam trepes
@diana99jk tak ked nevychadzate na co ta pozyvala a ty sa tam trepes
@taktotedanie nikde som nenapísala, že nevychádzame. Svet nie je čierno biely v minulosti sme mali nezhody a momentálne máme fajn vzťah aj keď nie už taky blízky.
Išla by som...veď zistanes koľko budeš chcieť.
Mne sa vydavala najlepsia kamaratka isla som jek za svedka a zenichovi isiel za svedka zas jeho kamarat svadba bola malicka cca 25 ludi..ja som mala.priatela terajsieho uz manzela druhy svedok mal.tiez vaznu priatelku ale nechali sme ich oboch doma a isli sme tam spolu. tak sme boli zavolani a nikto v tom problem nevidel ani moj ani ta jeho sa neurazila..z rodiny som tam skoro nikoho nepoznala okrem rodicov a sestry nevesty ale zabavili sme sa dobre zatancovali pokecali a rano sa islo domov..
Ked sme mali svadbu.my volali sme ich uz ako par aj s detmi lebo sme to tak chceli.

Jasne, ze by som isla... to ze je priatel tvoj buduci manzel, neznamena, ze mas byt na neho priviazana. Nemoze, pojdes.. zase zvycajne sa kamosky nevydavaju xkrat za zivot...