Manžel ma oplul
Ja mam oslavu a je tu samozrejme aj moj manžel. A práve ma oplul pred mojou matkou, že som spina. Neviem čo mám robiť?
Som si uz hovorila ze kaslem na celeho kona a viac sem nepachnem. No ale uznajte, ved to sa neda. V tomto panoptiku sa vzdy udeje nieco, co je skoda zmeskat 😀 Vechet mam v pozore, cakam uz len na pokyn k startu...
@zita19 jasna paka, ved sme jedna. Aj so @zuzkaanicka! 😀
boze zeny toto citat 😀 to je lepsie ako program v telke 😀
@jabadaba draha, a kde sa stretneme? 😀
@zuzkaanicka na namesti v Kysuckom Novom Meste. Ides aj ty?
zeny. placeeem 😀
@zita19 jasne 😀 ... beriem ihlice 😀
@bubelko neplac a pod s nami 😀
@zuzkaanicka ten chlap sa ma...od teba dostane akupunkturnu terapiu, my ostatne ho vyumyvame 😀
@stardust ja som si myslela, ze ho idete vyplieskat 😀 ... pocuvaj, co Ty mas s nim za umysly? 😀
@zuzkaanicka vytrieskaj niekoho spongiou 😀
dopravny prostriedok metla vylestena, zu len aby zakladatelka temy udala adresu, kde sa mame dostavit.
@stardust noo, to by si sa divila 😅
@zuzkaanicka nezabudni priniest so sebou aj sijaci stroj, aby sme ho potom niekam prisili na vystrahu, ako dopadnu chlapi, ktori pluju na svoje manzelky.
@stardust lepsi bude overlock, s orezom 😝 😀
@zuzkaanicka technicke prevedenie nechavam na tebe 😀
Keby som mala v zivote len takuto starost a trapenie ako pluvanec od muza, to som najstastnejsi clovek na svete. 😵 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@stardust tak napred vytrískame, potom obsijeme, obrezeme. Len kvoli tej streke co das.
Len jedno sa obavam, ze ked sa toto roznesie, na namesti v KNM budu zajtra stat cele davy manzeliek s manzelmi na vôdzke, a budu tvrdit, ze to ony su tie oplute. Aby sme to vobec vsetko stihli vybavit 😀 😀 😀 Lebo odmietnut nemozeme ziadnu. Kazdy chlap si zasluzi. On uz vie za co.

@zita19 😀 aha! Nieco v style "neserte nam mamicky"?