icon

Manžel ma oplul

saska88
22. aug 2015

Ja mam oslavu a je tu samozrejme aj moj manžel. A práve ma oplul pred mojou matkou, že som spina. Neviem čo mám robiť?

jabadaba
23. aug 2015

@zita19 😀 aha! Nieco v style "neserte nam mamicky"?

zita19
23. aug 2015

@jabadaba tak, tak... Ale to udobrovanie co bude nasledovat. Na Kysuciach sa zem zatrasie, nebesa sa otvoria 😀 😀

jabadaba
23. aug 2015

@zita19 😀 a s mopmi kedy nastupujeme? Ja mam uz nachystanu bodkovanu hodvabnu satku! Potrebujem sa spolocensky vyzit. 😅

libka1
23. aug 2015

Som si uz hovorila ze kaslem na celeho kona a viac sem nepachnem. No ale uznajte, ved to sa neda. V tomto panoptiku sa vzdy udeje nieco, co je skoda zmeskat 😀 Vechet mam v pozore, cakam uz len na pokyn k startu...

zita19
23. aug 2015

@jabadaba tak, mozme dat spycha na namesti v Kysuckom Novom Meste na namesti. Tam sa potom spytame, kde byva ta, co ju manzel oplul. Inac to nevidim, lebo milostiva nie a nie sa nam ozvat.

jabadaba
23. aug 2015

@libka1 😀

jabadaba
23. aug 2015

@zita19 to mam kus od ruky! Ale nevadi. Kvoli mopu a tej satke spravim cokolvek. Dufam, ze zakladatelka sa teda ozve, treba spravit poriadky.

zita19
23. aug 2015

@libka1 vsak to. Ja tu mam par kamosiek, par oblubenych nickov, s ktorymi sme jedna krvna skupina (vsak
@jabadaba ?) a potom tie ulety poniektorych, ma tu drzia. Ako som ja len zila pred MK? To nebol plnohodnotny zivot. To bol vegetativny stav.

zita19
23. aug 2015

@jabadaba vsak aj ja to mam od ruky. Posledny rychlik tym smerom mi ide nejak okolo 22:00, tak aby som to stihla. A to este budem v Ziline prestupovat 😝

jabadaba
23. aug 2015

@zita19 jasna paka, ved sme jedna. Aj so @zuzkaanicka! 😀

jabadaba
23. aug 2015

@zita19 tak nocakom ides? Dobre, to znie dobrodruzne. Mop a vedro mas zabalene v taske ci hrdo to beries do ruk, nech kazdy vidi zenu v zbroji? 😅

linduska86
23. aug 2015

boze zeny toto citat 😀 to je lepsie ako program v telke 😀

zuzkaanicka
23. aug 2015

@jabadaba draha, a kde sa stretneme? 😀

zita19
23. aug 2015

@zuzkaanicka na namesti v Kysuckom Novom Meste. Ides aj ty?

bubelko
23. aug 2015

zeny. placeeem 😀

zuzkaanicka
23. aug 2015

@zita19 jasne 😀 ... beriem ihlice 😀

zuzkaanicka
23. aug 2015

@bubelko neplac a pod s nami 😀

zita19
23. aug 2015

@bubelko pod, vyplieskat chlapa svajciarskym vechtom. Ten debo sa tym este po krcmach bude chvalit 😀 😀 😀

stardust
23. aug 2015

@zuzkaanicka ten chlap sa ma...od teba dostane akupunkturnu terapiu, my ostatne ho vyumyvame 😀

zuzkaanicka
23. aug 2015

@stardust ja som si myslela, ze ho idete vyplieskat 😀 ... pocuvaj, co Ty mas s nim za umysly? 😀

stardust
23. aug 2015

@zuzkaanicka vytrieskaj niekoho spongiou 😀

stardust
23. aug 2015

dopravny prostriedok metla vylestena, zu len aby zakladatelka temy udala adresu, kde sa mame dostavit.

zuzkaanicka
23. aug 2015

@stardust noo, to by si sa divila 😅

stardust
23. aug 2015

@zuzkaanicka nezabudni priniest so sebou aj sijaci stroj, aby sme ho potom niekam prisili na vystrahu, ako dopadnu chlapi, ktori pluju na svoje manzelky.

zuzkaanicka
23. aug 2015

@stardust lepsi bude overlock, s orezom 😝 😀

stardust
23. aug 2015

@zuzkaanicka technicke prevedenie nechavam na tebe 😀

zita19
23. aug 2015

@stardust ja myslim, ze v tom pripade ked @stardust dojde s owerlockom, staci ked ho odchytime e pridrzime pri obsivani. Uz ho ani masirovat mopom, ani obmyvat spongiou ci vechtom nebude treba. 😀 😀 😀 Len aby sme tie spravne partie nejak dostali pod tu patku s orezom 😖

stardust
23. aug 2015

@zita19 neukratime ho predsa o cely prevychovny program. Ked zu mam letiet na metle vyse tisic kilometrov, musi byt lekcia nanajvys ucinna.

elise
23. aug 2015

Keby som mala v zivote len takuto starost a trapenie ako pluvanec od muza, to som najstastnejsi clovek na svete. 😵 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zita19
23. aug 2015

@stardust tak napred vytrískame, potom obsijeme, obrezeme. Len kvoli tej streke co das.
Len jedno sa obavam, ze ked sa toto roznesie, na namesti v KNM budu zajtra stat cele davy manzeliek s manzelmi na vôdzke, a budu tvrdit, ze to ony su tie oplute. Aby sme to vobec vsetko stihli vybavit 😀 😀 😀 Lebo odmietnut nemozeme ziadnu. Kazdy chlap si zasluzi. On uz vie za co.