Marína verzus Paulína
Ahojte 🙂 Viem, že už podobná téma tu bola na meno Marína......ale teraz sa ja neviem rozhodnúť aké meno dám pre dievčatko - či Marína alebo Paulína? Poprosím Vaše názory či pozitívne či negatívne 😉
Neuraz sa,za mna ani jedno 😀 Paulinku budu volat Pavla,co sa mi nepaci a Marina mi stale pripomina tu Sladkovicovu 😉
My mame Paulinku 🙂 obidve mena su pekne. Musis byt ty stotoznena s tym menom. Ak sa nevies rozhodnut pockaj do porodu. Ked ju uvidis budes vediet ktore je to prave 😉
Osobne, keby sa jednalo o moje meno, radšej by som bola Paulína. Priateľ by ma mohol pekne volať Paulinka a keď by som chcela, tak budem Paula. Pri Marine je nevýhodou,, Mara" už som to viac krát počula medzi zlými deckami, že Marinu oslovili Mara
obidve mena su krasne 🙂 , nechaj to na svoj pocit
Marina je uzasne meno
ani jedno...ja som chcela pre dievčatko Izabela, alebo Melánia...
Pekne su obe 😉ked sa nevies rozhodnut, tak nech rozhodne tvoja polovicka alebo si to nechaj na poslednu chvilu 😉
Marina je srdcovka mojej maminy 🙂 náš prvý syn mal byť Paulínka 😉 Obe mená sú pekné
Matina je vynimocne,mimoriadne a silne meno.
@marina3 Ja mam Paulinku - je to krasne meno.
@tajka1986 moja dcera paulinka ma 23 rokov a v zivote jej nikto nepovedal Pavla. Je to o tom, ako sa bude predstavovat. Paulina naviac znie krasne aj v cudzich jazykoch - teraz studovala rok v Bruseli a nikto nemal problem s jej menom - bola proste "Pauline".
Ja sa volám Marína, nielen nick .... a preto rozmýšľam nad tým menom lebo si ma ľudia hneď zapamätajú ....ale Paulína Paulínka je viac sklonovateľné.... rozhodnem sa možno vtedy keď tú malú bábiku uvidím 🙂
aj my máme Paulínku a veľmi jej to meno sekne 😵 a tiež sa mi len chvála dostáva, že aké pekné meno sme jej vybrali (to ja) manžel bol najprv proti, že tiež film pásla kone na betóne, ale som mu vytmavila, že deti v jej veku ten film poznať nebudú a keby aj, tak čo.............
a inak sa tiež stotožňujem s názorom, že meno by ste mali vybrať doma, preto ani neradím, len píšem, ako sa volá naša slečna 😉
my mame 3mesacnu Paulinku, ale oficialne je len Paula 😉
aj my máme Paulínku a voláme ju aj Pajka, Pajuška , Pajušenka , Pajinka jej vravia kamoši v škôlke , Paulinečka , Paľuška suseda ju volá Pavli 🙄 , ale my sme s výberom mena spokojní aj keď tie odchýlky čo ľudia narobia nás občas vytáčajú 😀
Paulina sa mi moc nepáči, ťažšie sa vyslovuje... zato Marína je nadherné meno, ale nemala som tú guráž ju dať našej. Ak nebude pôsobiť tvrdo k priezvisku, a máte odvahu... šla by som do toho🙂 Viem si predstaviť aj zdrobneliny ako Mari🙂 Len nech ju nevolajú Majka, Marika, Marienka. Ale tomu sa nedá vyhnúť....
u mna jednoznace MARÍNA, krasne meno, dokopy nikde na okoli, a vyrazne. super 😉
Marina sa mi paci viac, ale treba bat do uvahy, co sa hodi k priezisku
máme na sídlisku Marínu a je to aj synova spolužiačka 🙂 volajú ju Marína, alebo Mari. Je to pekné meno, ja by som ho dala. A ak vyberieš Paulínku, tiež nič nepokazíš 🙂 aj keď ju budú volať raz Paula a čo je na tom?
Obe mená sú netypické a to je na tom pekné 🙂 a obidve sa dajú volať buď Paula, Mara alebo Paulínka, Marínka 🙂
za mňa Marína jednoznačne. Krásne meno 🙂
@marina3 hm tak ak si ty Mrina tak daj Paulinku 🙂 obe su na veľmi pekne mena....
ja ked už som mala dceru videla jedno dievčatko,Paulinka no krasna bola nikto ju inak ako Paulina/ka nevola...vtedy som si povedala,že ked budem mat ešte dievčatko tak ju tiež takto pomenujem...no už len chlapov som mala....
jednoznacne Marína...sice su tie mena podobne ale Paulína sa mi vôbec nepáči podľa mňa je také hrubé. Budú ju volať Paula 😖 . Marína je pekné vznešené meno.
Marina
@marina3 - obidve su krasne mena!!! My mame Paulinku tiez! ;) Nechapem preco tu baby pisu to ako ju budu volat!!!! To ako ju budu volat zavisi v prvom rade od teba ako mamy a potom od nej, nie? Ked sa raz predstavim ako Jozo, tak ma hadam okolie nevola Dodo, nie??? Mimochodom my mame prvu dceru Annamariu a od narodenia ju volame Mimi a v nasej dedine ju kopec ludi ani pod "Annamaria" nepozna! Je to fakt o tom ako si to zavedies! Ale som zvedava co vyhra! 😉 😉
@lieska doma sme sa este doteraz nerozhodli 😉 a to mam prvy termin v pondelok 🙂 tak neviem neviem....uz to musime cez vikend doriesit ....v rodine manzela velmi Marínu nechcú, zase moja rodina, resp. mama, lebo mam len ju a ja sa volám Marína, tak chcela by pokračovateľku 😉 ale pravdaze zavisi len a len od nas rodicov...dakujem za pekny nazor 🙂

Mne sa viac páči Paulínka 🙂