Marína verzus Paulína
Ahojte 🙂 Viem, že už podobná téma tu bola na meno Marína......ale teraz sa ja neviem rozhodnúť aké meno dám pre dievčatko - či Marína alebo Paulína? Poprosím Vaše názory či pozitívne či negatívne 😉
@marina3 ešte dodám,,že som minule mužovi povedala že chcem Marínu za každu cenu ak teraz raz bude dalšie,,ale vraj ju budu volat Mara,,tak som povedala že kto ju tak bude volat dostane do držky 😀 ..kedže mame doma Paulínu,,ked je zla volám ju Paula,,,ale aj to sa mi zdá pekné 😀 ale väčšinou Paulinka alebo Paulina..ja som velmi rada že sme sa takto rozhodli
Obidve mená sú krásne, ale keďže ty si Marína, tak dcérke by som dala Paulína a ľudia sa budu len kochať ako sa pekne voláte 😉
Tak moj syn Matúško ( 6 rokov) rozhodol za nás 🙂 že to bude Paulínka...takže máme doma skoro 2-mesačnú Paulínku 🙂 ...ale je to moja verná kópia.... ukázali sme známym fotku moju keď som bola malá a mysleli si že je to Paulínka 🙂))) ale obidve mená by sa jej hodili...na Paulínku ale reagujú ľudia veľmi dobre, myslí že lepšie ako keby bola po mne Marína
Z tych dvoch sa mne osobne paci viac Marina.
...teraz vsak vidim ze ty sa volas Marina?! Tak nedavaj to iste aj dcere! Potom jasne ze Paulina radsej, ked sa ti paci, budete sa spolu rymovat.
Ja mala tiez podobnu dilemu. Ked som cakala dvojcata a este som nevedela, co to bude, dievcenske mena som mala Paulina a Marina. Ale viac ma oslovila Paulinka a meno jej sedi ako rit na serbel....
Marína je krásne meno 🙂 ..., ak ju vy budete volať pekne, budú aj ostatní...zvyknú si 🙂
Ja by som volila Marina-netradičné,pekné😍
Paúlina taká klasika😉
Pri Marine mi napadne pieseň od Simy Martausovej -Marina😉

@marina3 - mozno tak ako radia baby...ked ju uvidis budes vediet, ktore meno je to prave pre nu, bambulku malu!! Prajem vsetko dobre a daj potom vediet! 😉