icon

Mená pre dieťatko

polly21
8. apr 2013

Ahoj mamičky,aké meno ste vybrali ?Napíšte niečo pre inšpiráciu,my čakáme dievčatko 😉

Strana
z2
zblazniva
8. apr 2013

Ahoj. My sme sa rozhodovali medzi Grétka a Dorotka. A vyhrala Dorotka. 🙂

andelok
8. apr 2013

@polly21 Adelka a Dorotka, zatial mame len Adelku 🙂

monci8888
8. apr 2013

mali sme vybratých asi 10 mien, vyhrala MIA, ale veľmi sa mi páči aj alica, dorotka... keby mam chlapca, tak som v ťahu, bo prisááámvačku, že mužské mená sa mi páčia len tri a tých už behá po svete miliarda 😀

monika315
8. apr 2013

my máme Olíviu.. to meno som už mala vybrané od mojej 18tky..

zblazniva
8. apr 2013

@monci8888 V chlapcenskom sme mali jasno, to by bol Karol. Po tatovi, dedovi, pradedovi. Nie som si e velmi za dedenie mena, ale Karol je aj moj brat a aj moj dedo a navyse je to take fajn meno. Ale to sem teraz asi nepatri. 🙂

miku1
8. apr 2013

Prvá dcérka je Kristínka, druhá bude Alexandra🙂

fetinko
8. apr 2013

my tuzime po Rebeke 🙂

monci8888
8. apr 2013

@zblazniva to s tym dedenim si nic nerob :D ja som monika, svagrina je monika, svokra je monika, svagrova frajerka je monika.... a okrem jednej aj rovnake priezviska... 😀

gervidda
8. apr 2013

Ja cakam Hanku. Ale velmi sa mi paci aj Olivia.

lucyvivien
8. apr 2013

Na dievčatko sa mi páči Amanda, Karin, Nina, Jasmínka, Laila, Mia, Vivien a Sára 🙂

micicka
8. apr 2013

No s dievcenskym problem nemam. Prva je Natalka, druha by bola Tamarka. Ale bude chalanisko a to je veeeeelky problem!

Takze ja vas poprosim, pridat aj chlapcenske mena. Dakujem

polly21
autor
8. apr 2013

Tak my máme zatial Adélku a velmi sa toto meno páči aj tatkovi,ale ja ešte niesom na 100% rozhodnuta.mne sa páči aj Alexandra a Rebeka tak neviem,ale tatík je zatial nekompromisný 😀

sviecka
8. apr 2013

Izabela a Lukáško 🙂

bokroska
8. apr 2013

@polly21 Ja som mala uz daaaaavno vybratu Paulinku a aj sa nam podarilo.nieje to az take frekventovane meno a je velmi pekne.

sante81
8. apr 2013

Nina, Simonka, Natalka, Terezka, Lucia, Dorotka

anjelicek26
8. apr 2013

@polly21 - juj tema meno je velmi specificka... kazdemu sa paci nieco ineho a aj treba zohladnit, ze niektorych mien je teraz proste privela a uz idu ludom "hore krkom", stale to iste dokola... plus nie kazda exotika sa hodi k priezvisku a vyznie to cele smiesne... my sme mali pre dievcatko vybrane Izabella, ale mame vajcaka, takze bude Benjamin 🙂

murinka
8. apr 2013

my sme sa rozhodovali medzi dorotkou a rebekou a mame dorotku 🙂

lienka9933
8. apr 2013

Ahoj. tak u nás to mala byť Emma ale je to dosť časté meno a tak potom som vyberala či Natálka alebo Paulínka..... a vyhrala to Paulínka 🙂))

freyjanr
8. apr 2013

ahoj,ja som chcela natalku ale dneska som zistila ze to bude chlapcek 🙂 este som rozmyslala medzi laurou a vivien ale natalia vyhrala

freyjanr
8. apr 2013
alena7070
8. apr 2013

mi máme Lauru a chalami Tomáš a Michal

polly21
autor
8. apr 2013

@micicka ja som pre chlapčeka mala Jakubko,alebo Filip 🙂 som skor za slovenske,alebo české mená 😉

ennynka
8. apr 2013

tak mne sa pacia dievcenske-Ema,Lea,Laura,Nina a Nela a chlapcenske-Lukas,Tomas,Marek 😉

barb06
8. apr 2013

My budeme mať Lilianu, aj keď v poslednej dobe sa to meno nejak "rozmnozilo"; ja som ho mala vybrané už pred 2 rokmi, keď sme čakali 1. babo, ale je to chlapec, tak sme dali Nikolasa a teraz budeme mať už Lilianu 🙂

zblazniva
8. apr 2013

@monci8888 Tak to uz je celkom vesele. Hlavne, ked sa stretnete. 🙂

smario5
8. apr 2013

My máme Miroslavu a Mateja 🙂 ale páči sa mi aj Olívia, Miriam a Laura

warholette
8. apr 2013

Oliver, Daniel, Ivan, Alexander, David, Gabriel, Viliam, Dominik... stale popularne, ale nie prilis. plus vacsina z nich je aj medzinarodne lahko napisatelna a vyslovitelna 😉

andrejka1974
8. apr 2013

ja mam chlapcov Juraj, Simon, Matus a dievcata troska nezvycajne, ale nam sa pacia Sindy a najmensia je Riana 🙂 🙂 🙂 🙂

sense
8. apr 2013

paci sa mi Alzbetka, Viktoria, Karolina, Mia....a este Evelyn....

Strana
z2